گپ کده انجمن اکسل ایران

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~

ممنون علی جان انتقاد شما متین هست

بچه هایی که فروم قبلی بودن یادشون هست چه محیطی داشت میشه گفت یک کویر خشک و لم یزرع اعضای انجمن هم کاملا از هم بیگانه ، حفظ اون محیط خشک و کاملا رسمی باعث شده بود تعداد افراد انلاین به زور به 20 نفر در روز برسه ، ارتباطات ضعیف بین اعضا هم باعث شده بود انجمن هیچ پیشرفتی به خودش نبینه و هر روز یک گام عقب تر از دیروز ، تو انجمن جدید من از ابتدا یعنی تقریبا همین روزهای سال قبل به جناب علی محمدی گفتم ادامه روند قبلی ممکن نیست نمیشه انتظار داشت با همون روند پیشرفتی حاصل بشه ،ایجاد تالار حاشیه اکسل و زنگ تفریح پیشنهاد شخص خودم بود،وجود این فضا باعث شکستن اون حالت خشک میشه اینجا هم محیط دانشگاه یا پادگان نیست اعضا اگر وقتی صرف میکنن اینجا علاوه بر یادگیری باید زنگ تفریح هم داشته باشند ، وجود یک تایپیک حالا با عنوان گپ کده یا گفتگوی آزاد یا هر اسمی افراط نیست این تایپیک و کلا فضای زنگ تفریح تا زمانی که بنده در این انجمن فعالیت و مسئولیت داشته باشم خواهد بود مگر اینکه اکثریت اعضا بخوان این فضا حذف بشه و بنده تابع اکثریت هستم

اما خطاب به استفاده کنندگان از این تایپیک بحث در هر موردی در این تایپیک و فقط همینجا آزاده فقط در سه مورد به هیچ وجه وارد نشید 1- مذهب 2- سیاست 3- موارد سخیف و لهو
    تصديق بفرماييد که خود من يکي از شوخ طبع ترين کاربران سايت هستم و از هر فرصتي جهت لطيف تر شدن فضاي سايت استفاده مي کنم، و به نظرم اين تاپيک بسيار به جا ايجاد شده، و از اون آدمهايي که بعضي ها فکر مي کنند هم نيستم.
    من هم مثل شما منظورم موارد سخيف و لهو بود و نه چيز ديگر.
    ضمنا" يادمان باشد اينجا جاي خستگي در کردن است، نه اينکه تمام وقتتان اينجا صرف شود و براي خستگي در کردن برويد و يکي از سوالات کاربران را جواب دهيد!
    ...... د ..... باز که نشستين! .... مگه نشنيدين چي گفتم؟ ... وخيزين ورين تاپيکهاي ديگه!
    شما هم که بلد نيستيد جواب سوالات را بدين برويد سوال بپرسيد تا اکسل ياد بگيريد، ياد گرفتيد بياييد اينجا خستگي در کنيد.
    همين جوري الکي که نمي شود خستگي در وکرد!
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• Ali Parsaei
      مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
      • 1522
      • 71.67

يک چشم! .... نه! .... دقيقتر نگاه کنيد.Click image for larger version

Name:	EYE.jpg
Views:	1
Size:	196.9 کیلو بایت
ID:	122840
      [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
        • 2011/10/19
        • 4377
        • 70.00

چشمانت را ببند، و برخى چيزها را ناديده بگير ، تا با خوشى زندگى كنى
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4598
          • 100.00

وقتي خدا بخواد قدرتشو نشون بده

Click image for larger version

Name:	1491745_737483082969721_989974754982986655_n.jpg
Size:	92.4 کیلو بایت
ID:	122848
          Last edited by Amir Ghasemiyan; 2014/05/08, 10:09.

کامنت

• Ali Parsaei
            مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
            • 1522
            • 71.67

بياييد هر چيزي را به جاي خودش به کار ببريم، بياييد هر که هرچي گفت چشم بسته و طوطي وار تکرار نکنيم، حتي اگر گويندگان بسيار باشند،
            در شأن گريه بگوييم: چشم گريان چشمه ي فيض خداست ـ گريه بر هر درد بي درمان دواست
            و در شأن خنده بگوييم: بخند تا دنيا به رويت بخندد
            منطقي اش هم همين است، درد بي درمان درد بي پولي و .... نيست، بلکه از دست دادن عزيزي يا از اين قبيل است، و ..... خنديدن آنجا بي معنا است و تنها گريه کارساز اين درد بي درمان است.
            و البته اگر شخصيت شما تا آن حد تکامل پيدا کرده باشد که بتوانيد نگاه برتر عرفاني به جهان داشته باشيد آن وقت اصلا" در خور شأن شما اين بيت مولانا است که:
            آخر هر گريه آخر خنده اي است - مرد آخر بين مبارک بنده اي است.
            يا به اعتبار گفتار قرآن: هرگز بر آنچه از دست شما رود دلتنگ نشوید و به آنچه به شما رسد دل شاد نگردید. (سوره حدید آیه 23) چرا که هر دو حالت برای شما وسیله آزمایش و امتحان الهی است.
            در اين مقام ديگر غم و شادي مفهوم خود را از دست مي دهند، باز به قول مولوي:
            جور و احسان، رنج و شادي حادث است ـ حادثان ميرند و حقشان وارث است
            برايتان درجات عاليه را آرزومندم.
            شاد باشيد.
            [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
              • 2011/10/19
              • 4377
              • 70.00

نوشته اصلی توسط amir ghasemiyan
              وقتي خدا بخواد قدرتشو نشون بده

درخت مقدس در كاستاريكا

[ATTACH=CONFIG]3296[/ATTACH]
              با توجه به اینکه محیط انجمن یک محیط علمی هست دلیل علمی اینکه چطور چنین درختی میشه پرورش داد در لینک زیر مشاهده کنید

Circus Trees |

همچنین طرح های مختلف در این زمینه

circus trees - Google Search
              [CENTER]
              [SIGPIC][/SIGPIC]
              [/CENTER]

کامنت

• Nima

• 2011/07/22
                • 385

نوشته اصلی توسط علي پارسا
                نعره هیچ شیری خانه چوبی مرا خراب نمی کند، من از سکوت موریانه ها می ترسم.
                ------ ------
                به شخصیت خود….. بیشتر از آبرویتان اهمیت دهید.. زیرا شخصیت شما… جوهر وجود شماست.. و آبرویتان… تصورات دیگران نسبت به شماست
                ------ ------
                باران که میبارد همه پرندها به دنبال سر پناهند اماعقاب برای اجتناب از خیس شدن بالاتراز ابرهاپرواز میکند این دیدگاه است که تفاوت را خلق میکند…
                ------ ------
                گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان می کردن که . . . چرخ دنیا بدون آنها نمی چرخد
                ------ ------
                یک شمع روشن می تواند هزاران شمع خاموش را روشن کند و ذره ای از نورش کاسته نشود …
                ------ ------
                مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است . . .
                ------ ------
                روزی برای بعضی آدم ها تنها یک خاطره خواهید بود… تلاش کنید که لااقل خاطره ای خوش باشید…
                ------ ------
                کـــــــــــم بــاش از کم بودنت نتــــــــرس اونی که اگـه کم باشی ولــــــــت میکنه، همونه که اگه زیـــاد باشی حیفو میلت میکنه. . .
                ------ ------
                زمانی که خاطره هایتان از امیدهایتان قوی تر شدند ، روزگار افولتان در راه است . . .
                ----- ----
                اگر میخواهی دروغی نشنوی ، اصراری برای شنیدن حقیقت مکن
                ----- ------
                آدم ها مثل عکس ها می مونند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین
                ------ ------
                کسانی که پشت سرتان حرف می زنند ، دقیقا به همانجا تعلق دارند، پشت سرتان
                ------ ------
                در عجبم از زنان که از خدای به این بزرگی فقط یک شوهر می خواهند و از شوهر به این درماندگی همه دنیا را
                ------ ------
                به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                ------ ------
                اگر موفق شدید به کسی خیانت کنید،آن شخص را احمق فرض نکنید. بلکه بدانید او خیلی بیشتر از انچه لیاقت داشته اید به شما اعتماد کرده است..

اقا این جمله اولت خعلی باهاله نعره هیچ شیری خانه چوبی مرا خراب نمی کند، من از سکوت موریانه ها می ترسم.

در اصل این سیگنچر منه دمت گرم
                حالا این از کی بود؟؟؟؟؟
                [CENTER][COLOR=#ff0000]************************************[/COLOR]
                No [COLOR=#32CD32][B]LION's [/B][/COLOR]roar ruins my hut, I afraid of [COLOR=#ff0000][B]TERMITE's [/B][/COLOR]silence
                [COLOR=#ff0000]************************************[/COLOR]

[/CENTER]

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
                  • 842
                  • 100

در ادامه عجایب خلقت و اینجور برنامه ها توجه شما را جلب می کنم به ..........................................
                  سگی در عراق 3 گربه زایید!
                  حال کردین :confusedB:
                  [CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                    • 2011/10/19
                    • 4377
                    • 70.00

نوشته اصلی توسط Behnam
                    در ادامه عجایب خلقت و اینجور برنامه ها توجه شما را جلب می کنم به ..........................................
                    سگی در عراق 3 گربه زایید!
                    حال کردین :confusedB:
                    آقا باید ثابت بشه بابای بچه ها کی بوده بعدا اعلام میکردن خبرو:hahaB:
                    [CENTER]
                    [SIGPIC][/SIGPIC]
                    [/CENTER]

کامنت

• mokaram
                      مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
                      • 1805
                      • 74.00

یه خبر فوتبالی هم خدمت دوستان ( فکر کنم تعدادشون کم باشه . آخه چرا !!!!!!! ontnow
                      بلوار علی دایی در مراسمی که برای صعود تیم شهرداری اردبیل به لیگ دسته یک گرفته شده بود کلید طلایی شهر اردبیل به دایی اهدا شد، و پس از آن بلوار علی دایی نیز توسط سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس افتتاح شد.

Name:	2230117_677.jpg
Size:	22.7 کیلو بایت
ID:	122850

آقا مدیونید اگه فکر کنید من پرسپولیسی ام :soccer: :laugh6:
                      [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
                      [/CENTER]

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
                        • 1805
                        • 74.00

ریشه یابی بعضی از کلمات جالب در محاورات مردم
                        زپرتي :
                        واژة روسي Zeperti به معني زنداني است و استفاده از آن يادگار زمان قزاق*هاي روسي در ايران است در آن دوران هرگاه سربازي به زندان مي*افتاد ديگران مي*گفتند يارو زپرتي شد و اين واژه کم کم اين معني را به خود گرفت که کار و بار کسي خراب شده و اوضاعش ديگر به هم ريخته است.

هشلهف :
                        مردم براي بيان اين نظر که واگفت (تلفظ) برخي از واژه*ها يا عبارات از يک زبان بيگانه تا چه اندازه مي*تواند نازيبا و نچسب باشد، جملة انگليسي (I shall have به معني من خواهم داشت) را به مسخره هشلهف خوانده*اند تا بگويند ببينيد واگويي اين عبارت چقدر نامطبوع است! و اکنون ديگر اين واژة مسخره آميز را براي هر واژة عبارت نچسب و نامفهوم ديگر نيز (چه فارسي و چه بيگانه) به کار مي*برند. البته به تعبيري از عبارت هشت ال هفت يا معرب اهشت و ا لهفت به معناي قارشمش هم گفته اند.

چُسان فسان:
                        از واژة روسي Cossani Fossani به معني آرايش شده و شيک پوشيده گرفته شده است.
                        شر و ور:از واژة فرانسوي Charivari به معني همهمه، هياهو و سرو صدا گرفته شده است.

اسكناس:
                        از واژة روسي Assignatsia که خود از واژة فرانسوي Assignat به معني برگة داراي ضمانت گرفته شده است.

فکسني:
                        از واژة روسي Fkussni به معني بامزه گرفته شده است و به کنايه و واژگونه به معني بيخود و مزخرف به کار برده شده است.

نخاله:
                        يادگار سربازخانه*هاي قزاق*هاي روسي در ايران است که به زبان روسي به آدم بي ادب و گستاخ مي*گفتند Nakhal و مردم از آن براي اشاره به چيز اسقاط و به درد نخور هم استفاده کرده*اند
                        [/CENTER]

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
                          • 842
                          • 100

من که پایه تمام بحث های فوتبالی هستم محمدرضا جان

Name:	download.jpg
Size:	13.0 کیلو بایت
ID:	122851
                          [CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
                            • 1805
                            • 74.00

نوشته اصلی توسط Behnam
                            [ATTACH=CONFIG]3300[/ATTACH]
                            از اون اولشم یه حسی بهم می گفت شما یه آدم خیلی دوست داشتنی و خیلی قابل احترام و آدم با کمالات و با سواد و .... هستی بهنام جان :friends:
                            [/CENTER]

کامنت

• Ali Parsaei
                              مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                              • 1522
                              • 71.67

نوشته اصلی توسط Nima
                              اقا این جمله اولت خعلی باهاله نعره هیچ شیری خانه چوبی مرا خراب نمی کند، من از سکوت موریانه ها می ترسم.

در اصل این سیگنچر منه دمت گرم
                              حالا این از کی بود؟؟؟؟؟
                              راست مي گي اصلا" حواسم نبود! چه تقارن جالبي!
                              خوب معلومه ديگه از کي بود! از دوست خوبم NIMA!
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• Ali Parsaei
                                مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                                • 1522
                                • 71.67

نوشته اصلی توسط Behnam
                                [ATTACH=CONFIG]3300[/ATTACH]
                                اي ول، اي ول، آقا انجمن تازه داره رو مياد.
                                از يک زنبوره مي پرسن تو 5 دقيقه مي توني 3 تا گل بخوري؟ .... مي گه مگه من استقلالي ام!

قرمزته
                                [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

چند لحظه..