Dim c As Range
For Each c In Sheet1.Range("a1:a198").Value
If TextBox1.Text = c.Value Then
Sheets(TextBox1.Text).Select
Else
MsgBox "Çíä ÇÊæÈæÓ ÏÑ áíÓÊ æÌæÏ äÏÇÑÏ"
Exit Sub
End If
Next
کار نکردن شرط if در یک حلقه
Collapse
X
-
کار نکردن شرط if در یک حلقه
سلام دوستان توی شیت 1 و ستون a حدود 200 رکورد دارم که شماره خودرو هستند و به ازای هر کد خودرویی که در شیت 1 هست یک شیت همنام با کد خودرو ایجاد شده خب توی فرمم یک تکس باکس گذاشتم که اگر هر کد خودرویی وارد کرد اگر وجود داشت اون شیت مورد نظر انتخاب بشه اگر نبود پیغام بده این خودرو در لیست نیست ولی نمیدونم اشکال کدی که نوشتم چیه که قبول نمیکنه یهنی در هر دو صورت شرط میگه خودرو در لیست وجود ندارد
اینم لینک دانلود فایلمه که آپلود کردم (بعد کلیک چند ثانیه طول میکشه و اتومات دانلود میشه فایلم) نمیدونم چرا مدیرای عزیز فکری برای این مشکل آپ کردن فایل ها اینجا نمیکننکد: -
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER] -
شما اين رو امتحان كن:
کد:Dim c As Range dim i=0 For Each c In Sheet1.Range("a1:a198").Value If TextBox1.Text = c.Value Then Sheets(TextBox1.Text).Select Exit Sub Else i=i+1 End If Next if i==198 then MsgBox "Çíä ÇÊæÈæÓ ÏÑ áíÓÊ æÌæÏ äÏÇÑÏ" end ifکامنت
-
با سلام من فایل شما رو نتونستم دانلود کنم.سلام دوستان توی شیت 1 و ستون a حدود 200 رکورد دارم که شماره خودرو هستند و به ازای هر کد خودرویی که در شیت 1 هست یک شیت همنام با کد خودرو ایجاد شده خب توی فرمم یک تکس باکس گذاشتم که اگر هر کد خودرویی وارد کرد اگر وجود داشت اون شیت مورد نظر انتخاب بشه اگر نبود پیغام بده این خودرو در لیست نیست ولی نمیدونم اشکال کدی که نوشتم چیه که قبول نمیکنه یهنی در هر دو صورت شرط میگه خودرو در لیست وجود ندارد
اینم لینک دانلود فایلمه که آپلود کردم (بعد کلیک چند ثانیه طول میکشه و اتومات دانلود میشه فایلم) نمیدونم چرا مدیرای عزیز فکری برای این مشکل آپ کردن فایل ها اینجا نمیکننکد:Dim c As Range For Each c In Sheet1.Range("a1:a198").Value If TextBox1.Text = c.Value Then Sheets(TextBox1.Text).Select Else MsgBox "Çíä ÇÊæÈæÓ ÏÑ áíÓÊ æÌæÏ äÏÇÑÏ" Exit Sub End If Next
مشکل کد شما اینه که تو خود حلقه یه شرط عدم تایید دارید یعنی اگر درست نبود بذو مسیج باکس رو باز کن . خوب اون هر بار که شما بهش کد میدین میره کد شما رو با اولین سلول a1 مقایسه می کنه اگر باشه میاره ولی اگر نباشه میگه وجود نداره و اصلا سراغ بقیه سلولها نمیره.
فایل پیوست رو یه نگاه بنداز شاید بدردت بخوره.فایل های پیوست شده[FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
دوست عزیز فایلتونا دانلود کردم و لی رمز عبور می خواد واسه باز کردنشسلام دوستان توی شیت 1 و ستون a حدود 200 رکورد دارم که شماره خودرو هستند و به ازای هر کد خودرویی که در شیت 1 هست یک شیت همنام با کد خودرو ایجاد شده خب توی فرمم یک تکس باکس گذاشتم که اگر هر کد خودرویی وارد کرد اگر وجود داشت اون شیت مورد نظر انتخاب بشه اگر نبود پیغام بده این خودرو در لیست نیست ولی نمیدونم اشکال کدی که نوشتم چیه که قبول نمیکنه یهنی در هر دو صورت شرط میگه خودرو در لیست وجود ندارد
اینم لینک دانلود فایلمه که آپلود کردم (بعد کلیک چند ثانیه طول میکشه و اتومات دانلود میشه فایلم) نمیدونم چرا مدیرای عزیز فکری برای این مشکل آپ کردن فایل ها اینجا نمیکننکد:Dim c As Range For Each c In Sheet1.Range("a1:a198").Value If TextBox1.Text = c.Value Then Sheets(TextBox1.Text).Select Else MsgBox "Çíä ÇÊæÈæÓ ÏÑ áíÓÊ æÌæÏ äÏÇÑÏ" Exit Sub End If Next
[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
عالی و منطقی توضیح دادید خیییییییییییییییییییییلی ممنونبا سلام من فایل شما رو نتونستم دانلود کنم.
مشکل کد شما اینه که تو خود حلقه یه شرط عدم تایید دارید یعنی اگر درست نبود بذو مسیج باکس رو باز کن . خوب اون هر بار که شما بهش کد میدین میره کد شما رو با اولین سلول a1 مقایسه می کنه اگر باشه میاره ولی اگر نباشه میگه وجود نداره و اصلا سراغ بقیه سلولها نمیره.
فایل پیوست رو یه نگاه بنداز شاید بدردت بخوره.کامنت

کامنت