نوشتن فرمول

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ed2008

• 2014/02/28
    • 88

نوشتن فرمول

سلام به دوستان
    Last edited by ed2008; 2014/05/01, 21:08.
  • امين اسماعيلي
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
    • 1198
    • 84.00

با درود
    اول از همه دوست عزیز من سوالتونو تو تالار خودش بپرسین اینجا تالار اموزش هستش . مرسی
    در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• ed2008

• 2014/02/28
      • 88

نوشته اصلی توسط امين اسماعيلي
      با درود
      اول از همه دوست عزیز من سوالتونو تو تالار خودش بپرسین اینجا تالار اموزش هستش . مرسی
      سلام ببخشید اینقدر حواسم به طرح صورت مسئله بود که یادم رفت

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
        • 842
        • 100

دوست عزیز من دفعه قیل هم خدمت شما تذکر دادم کسی از همکاران بنده در این انجمن برای کارت شارژ 2000 تومانی شما سوال جواب نمی دهند
        من اینبار صورت سوال رو تصحیح کردم،لطفا مجدد تکرار نکنید که طبق قوانین برخورد خواهد شد
        با تشکر از توجهتون
        [CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]

کامنت

• ed2008

• 2014/02/28
          • 88

نوشته اصلی توسط Behnam
          دوست عزیز من دفعه قیل هم خدمت شما تذکر دادم کسی از همکاران بنده در این انجمن برای کارت شارژ 2000 تومانی شما سوال جواب نمی دهند
          من اینبار صورت سوال رو تصحیح کردم،لطفا مجدد تکرار نکنید که طبق قوانین برخورد خواهد شد
          با تشکر از توجهتون
          دوستان چشم موضوع تصحیح شد
          ببخشید
          Last edited by ed2008; 2014/04/29, 22:17.

کامنت

• امين اسماعيلي
            مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
            • 1198
            • 84.00

والا تو بگو یه کلام اگه من فهمیده باشم ، نفهمیدم . من تا جمع فهمیدم. میخوای نمودار چیو بکشی ......... چی بر حسب چی
            در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
              • 2011/10/19
              • 4377
              • 70.00

نوشته اصلی توسط ed2008
              سلام بهنام جان
              اول از همه مسئله پول و کارت شارژ مطرح نیست مسئله کار در مقابل پاداش هست چون سوالهای من یکمی تخصیص هست و واقعا فکر مهندسی برای حل مسئله میخواهد فقط کار در برابر کار بصورت پاداش هست من هم میدانم دوستان اینجا و مهندسین اینجا این چیزای کوچیک برایشان ارزش نداره
              خوب من دوست داشتم به این سایت کمک کنم اما بعد از رفع اولین مشکل ما یعنی این مسئله که طرح کردم و بعد میخواستم کل مسئله را بزارم اینجا و بگم 5 هزار تومان که کسی مسئله را حل کند یا اینکه این پول را هزینه طراحی لو گو سایت کنید چون این سایت به من یکی خیلی کمک کرده است پس بزارید این مسئله حل شود و هزینه ان را برای طراحی لوگو استفاده کنید هم کار ما راه میافتد و هم یکمی هزینه طراحی لوگو سایت جور میشود
              باز هم شما سرپرست سایت هستید هر جور که صلاح میدانید

با تشکر فراوان

ممنون از شما دوست عزیز

لازم به ذکره آنچه در این انجمن و تالار های پرسش و پاسخ مطرح میشه بدون چشمداشت هست

اگر هدف کمک به انجمن رو دارید میتونید از محصولات سایت استفاده کنید که هم شما هم انجمن ذی نفع باشه والا این روش قبول بفرمایید درست نیست

اما در مورد سوال

سوال خیلی نامفهومه نموداری بنده هم مثل دوست عزیزم امین هیچی از صورت سوال متوجه نشدم
              [CENTER]
              [SIGPIC][/SIGPIC]
              [/CENTER]

کامنت

• ed2008

• 2014/02/28
                • 88

نوشته اصلی توسط امين اسماعيلي
                والا تو بگو یه کلام اگه من فهمیده باشم ، نفهمیدم . من تا جمع فهمیدم. میخوای نمودار چیو بکشی ......... چی بر حسب چی
                سلام بخدا من هم چند روز هست درگیر این مسئله هستم و وافعا مسئله یکمی پیچیده است
                Last edited by ed2008; 2014/05/01, 21:09.

کامنت

• ed2008

• 2014/02/28
                  • 88

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~

ممنون از شما دوست عزیز

لازم به ذکره آنچه در این انجمن و تالار های پرسش و پاسخ مطرح میشه بدون چشمداشت هست

اگر هدف کمک به انجمن رو دارید میتونید از محصولات سایت استفاده کنید که هم شما هم انجمن ذی نفع باشه والا این روش قبول بفرمایید درست نیست

اما در مورد سوال

سوال خیلی نامفهومه نموداری بنده هم مثل دوست عزیزم امین هیچی از صورت سوال متوجه نشدم
                  سلام چشم مهندس موضوع تصحیح میشود

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                    • 2011/10/19
                    • 4377
                    • 70.00

شما دو تا عدد داری از مجموع دو سری اعداد بین 0و5

میخوای نموداری با min=90 , max=114 رسم کنی

حالا روند تغییرات مطمئنا باید جمع اعداد مذکور باشه
                    [CENTER]
                    [SIGPIC][/SIGPIC]
                    [/CENTER]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                      • 2011/10/19
                      • 4377
                      • 70.00

فایل پیوست ببین مشکلت رو حل میکنه یا نه
                      فایل های پیوست شده
                      [CENTER]
                      [SIGPIC][/SIGPIC]
                      [/CENTER]

کامنت

• ed2008

• 2014/02/28
                        • 88

شما دو تا عدد داری از مجموع دو سری اعداد بین 0و5

میخوای نموداری با min=90 , max=114 رسم کنی

حالا روند تغییرات مطمئنا باید جمع اعداد مذکور باشه
                        سلام بله من هم منظورم همین است که اعداد را متناسب بین ماکزیمم و مینی مم روی نمودار پخش کنیم که در نمودار همین 114 و 92 را داشته باشیم

کامنت

• ed2008

• 2014/02/28
                          • 88

نوشته اصلی توسط ~m*e*h*d*i~
                          فایل پیوست ببین مشکلت رو حل میکنه یا نه
                          مهندس جان نمودار که محور y آن بین 0 تا 1.1 هست نه این نمودار اشتباه است نمودار 0 تا 140 درست است از لحاظ درجه بندی ولی من مثلا در نقطه 30 داده ماکزیمم دارم و درنقطه 60 مینیمم 92 اما در نمودارکه شما رسم کردید چون داده ها را تغییر دادید من نتوانستم تشخیص درست بودن نمودار را بدهم و نفهمیدم که چطوری این اعداد را جنابعالی بدست اوردید میشه لطفا بگید هدف و راه حل چی بوده که این اعداد را بدست اوردید یعنی چطور داده ها را متناسب بین ماکزیمم و مینیمم دراوردید ؟

با تشکر

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                            • 2011/10/19
                            • 4377
                            • 70.00

نوشته اصلی توسط ed2008
                            مهندس جان نمودار که محور y آن بین 0 تا 1.1 هست نه این نمودار اشتباه است نمودار 0 تا 140 درست است از لحاظ درجه بندی ولی من مثلا در نقطه 30 داده ماکزیمم دارم و درنقطه 60 مینیمم 92 اما در نمودارکه شما رسم کردید چون داده ها را تغییر دادید من نتوانستم تشخیص درست بودن نمودار را بدهم و نفهمیدم که چطوری این اعداد را جنابعالی بدست اوردید میشه لطفا بگید هدف و راه حل چی بوده که این اعداد را بدست اوردید یعنی چطور داده ها را متناسب بین ماکزیمم و مینیمم دراوردید ؟

با تشکر
                            من بر اساس دو نوع مقدار نمودار رسم کردم شما میانگین رو در نظر نگیر

نمودار دوم بر اساس جمع مقادیر رسم شده مشکل شما این بود که نمودار صعودی میشد و شما نیاز داری تغییرات رو نمایش بده لذا تابع rank استفاده کردم بعد بر اساس rank هر عدد ستون رو سورت کردم
                            [CENTER]
                            [SIGPIC][/SIGPIC]
                            [/CENTER]

کامنت

• ed2008

• 2014/02/28
                              • 88

من بر اساس دو نوع مقدار نمودار رسم کردم شما میانگین رو در نظر نگیر

نمودار دوم بر اساس جمع مقادیر رسم شده مشکل شما این بود که نمودار صعودی میشد و شما نیاز داری تغییرات رو نمایش بده لذا تابع rank استفاده کردم بعد بر اساس rank هر عدد ستون رو سورت کردم
                              سلام
                              متاسفانه این جواب جور در نمیاید چون اعداد نباید جایشان تغییر کند در مورد اینکه نمودار صعودی در می امد تا نقطه 114 به این خاطر گفتم که اگر از فرمول امار تجمعی استفاده کنیم نمودار بصورت خطی صعودی میرفت بالا و ان چیزی که من از تابع rank فهمیدیم این است که می اید کل اعداد را از نزولی به صعودی مرتب میکند و نمودار را رسم میکند که با نمودار اولیه ما شکلش فرق میکند دلیل اینکه من میخواهم نقاط در داده های 30 و 60 تغییر نکند این است که شما قبلا در یک تایپک دیدید که من قصد مقایسه دو نمودار را بروی هم داشتم اگر یادیتان باشد و این شکل که من باید بدست بیاورم در واقع مرجع هست بنابراین نباید نقاط ماکزیمم و مینیمم تغییر کنند
                              مهندس خواهش میکنم میشه یک مقدار دیگه وقت بگذارید و راه حل دیگه ای پیشنهاد بدید
                              ممنون

کامنت

چند لحظه..