سلام به دوستان
نوشتن فرمول
Collapse
X
-
با درود
اول از همه دوست عزیز من سوالتونو تو تالار خودش بپرسین اینجا تالار اموزش هستش . مرسیدر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز -
دوست عزیز من دفعه قیل هم خدمت شما تذکر دادم کسی از همکاران بنده در این انجمن برای کارت شارژ 2000 تومانی شما سوال جواب نمی دهند
من اینبار صورت سوال رو تصحیح کردم،لطفا مجدد تکرار نکنید که طبق قوانین برخورد خواهد شد
با تشکر از توجهتون[CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]کامنت
-
-
والا تو بگو یه کلام اگه من فهمیده باشم ، نفهمیدم . من تا جمع فهمیدم. میخوای نمودار چیو بکشی ......... چی بر حسب چیدر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
-
سلام بهنام جان
اول از همه مسئله پول و کارت شارژ مطرح نیست مسئله کار در مقابل پاداش هست چون سوالهای من یکمی تخصیص هست و واقعا فکر مهندسی برای حل مسئله میخواهد فقط کار در برابر کار بصورت پاداش هست من هم میدانم دوستان اینجا و مهندسین اینجا این چیزای کوچیک برایشان ارزش نداره
خوب من دوست داشتم به این سایت کمک کنم اما بعد از رفع اولین مشکل ما یعنی این مسئله که طرح کردم و بعد میخواستم کل مسئله را بزارم اینجا و بگم 5 هزار تومان که کسی مسئله را حل کند یا اینکه این پول را هزینه طراحی لو گو سایت کنید چون این سایت به من یکی خیلی کمک کرده است پس بزارید این مسئله حل شود و هزینه ان را برای طراحی لوگو استفاده کنید هم کار ما راه میافتد و هم یکمی هزینه طراحی لوگو سایت جور میشود
باز هم شما سرپرست سایت هستید هر جور که صلاح میدانید
با تشکر فراوان
ممنون از شما دوست عزیز
لازم به ذکره آنچه در این انجمن و تالار های پرسش و پاسخ مطرح میشه بدون چشمداشت هست
اگر هدف کمک به انجمن رو دارید میتونید از محصولات سایت استفاده کنید که هم شما هم انجمن ذی نفع باشه والا این روش قبول بفرمایید درست نیست
اما در مورد سوال
سوال خیلی نامفهومه نموداری بنده هم مثل دوست عزیزم امین هیچی از صورت سوال متوجه نشدم[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
ممنون از شما دوست عزیز
لازم به ذکره آنچه در این انجمن و تالار های پرسش و پاسخ مطرح میشه بدون چشمداشت هست
اگر هدف کمک به انجمن رو دارید میتونید از محصولات سایت استفاده کنید که هم شما هم انجمن ذی نفع باشه والا این روش قبول بفرمایید درست نیست
اما در مورد سوال
سوال خیلی نامفهومه نموداری بنده هم مثل دوست عزیزم امین هیچی از صورت سوال متوجه نشدمکامنت
-
شما دو تا عدد داری از مجموع دو سری اعداد بین 0و5
میخوای نموداری با min=90 , max=114 رسم کنی
حالا روند تغییرات مطمئنا باید جمع اعداد مذکور باشه[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
فایل پیوست ببین مشکلت رو حل میکنه یا نهفایل های پیوست شده[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
سلام بله من هم منظورم همین است که اعداد را متناسب بین ماکزیمم و مینی مم روی نمودار پخش کنیم که در نمودار همین 114 و 92 را داشته باشیمکامنت
-
مهندس جان نمودار که محور y آن بین 0 تا 1.1 هست نه این نمودار اشتباه است نمودار 0 تا 140 درست است از لحاظ درجه بندی ولی من مثلا در نقطه 30 داده ماکزیمم دارم و درنقطه 60 مینیمم 92 اما در نمودارکه شما رسم کردید چون داده ها را تغییر دادید من نتوانستم تشخیص درست بودن نمودار را بدهم و نفهمیدم که چطوری این اعداد را جنابعالی بدست اوردید میشه لطفا بگید هدف و راه حل چی بوده که این اعداد را بدست اوردید یعنی چطور داده ها را متناسب بین ماکزیمم و مینیمم دراوردید ؟
با تشکرکامنت
-
مهندس جان نمودار که محور y آن بین 0 تا 1.1 هست نه این نمودار اشتباه است نمودار 0 تا 140 درست است از لحاظ درجه بندی ولی من مثلا در نقطه 30 داده ماکزیمم دارم و درنقطه 60 مینیمم 92 اما در نمودارکه شما رسم کردید چون داده ها را تغییر دادید من نتوانستم تشخیص درست بودن نمودار را بدهم و نفهمیدم که چطوری این اعداد را جنابعالی بدست اوردید میشه لطفا بگید هدف و راه حل چی بوده که این اعداد را بدست اوردید یعنی چطور داده ها را متناسب بین ماکزیمم و مینیمم دراوردید ؟
با تشکر
نمودار دوم بر اساس جمع مقادیر رسم شده مشکل شما این بود که نمودار صعودی میشد و شما نیاز داری تغییرات رو نمایش بده لذا تابع rank استفاده کردم بعد بر اساس rank هر عدد ستون رو سورت کردم[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
متاسفانه این جواب جور در نمیاید چون اعداد نباید جایشان تغییر کند در مورد اینکه نمودار صعودی در می امد تا نقطه 114 به این خاطر گفتم که اگر از فرمول امار تجمعی استفاده کنیم نمودار بصورت خطی صعودی میرفت بالا و ان چیزی که من از تابع rank فهمیدیم این است که می اید کل اعداد را از نزولی به صعودی مرتب میکند و نمودار را رسم میکند که با نمودار اولیه ما شکلش فرق میکند دلیل اینکه من میخواهم نقاط در داده های 30 و 60 تغییر نکند این است که شما قبلا در یک تایپک دیدید که من قصد مقایسه دو نمودار را بروی هم داشتم اگر یادیتان باشد و این شکل که من باید بدست بیاورم در واقع مرجع هست بنابراین نباید نقاط ماکزیمم و مینیمم تغییر کنند
مهندس خواهش میکنم میشه یک مقدار دیگه وقت بگذارید و راه حل دیگه ای پیشنهاد بدید
ممنونکامنت
کامنت