مشکل با طراحی لیست فروش و انبار هوشمند

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hr1510

• 2014/02/03
    • 27

نوشته اصلی توسط علي پارسا
    به عقيده من چيزي که شما مي خواهيد يک پروژه کامل حساب مي شه! که بايد روش کار بشه، متاسفم ولي شايد کسي اينجا جوابتان را ندهد.
    با اين وجود گذشته از تمام مطالبي که قبلا" مطرح کرده ايد آيا مي توانيد از ابتدا در چند خط دوباره کلا" توضيح دهيد که اصل مطلبي که مي خواهيد چيست؟
    اگر بخوای این رو پروژه کامل حساب کنی پس من باید به اون چیزی درست کردم و لیست فروش و انبار و انبار داری تقریبا 20 در صد کار به حساب میاد چی بگم ؟

ولی خب به هر حال از دید انبار داری و فروش بله قسمت کاملیه . اهداف من به همراه آخرین فایل پیوستی ذکر شده . اگر دوستان تمایل داشتن تغییرات رو صورت بدن در غیر این صورت راه حل های مناسب رو با مطرح کردن الگوریتم پیشنهاد بدن . ممنون

-----------------------------------------
    عه بچه ها الان دیدم اون شرطی که مربوط به تشخیص تاریخ میشه درست کار نمیکنه .
    Last edited by hr1510; 2014/05/13, 15:24.

کامنت

• hr1510

• 2014/02/03
      • 27

سلام به همه . بعد از 6 روز . من فایل رو کمی کامل تر کردم با این امید که بتونم به سر انجام برسونمش .
      هنوز دوتا ورد مهم و اساسی دارم که حل نشده . توضیحات داخل فایل داده شده .
      فایل های پیوست شده

کامنت

• hr1510

• 2014/02/03
        • 27

عزیزان ایده و نظراتتون نرسیده به دستم .... منتظرم همچنان...

کامنت

• hr1510

• 2014/02/03
          • 27

دوستان عزیز . اساتید گرامی ...

من دیگه کشش ندارم ... یه نظری - عقیده ای - بابا یه نفر بگه نمیشه من ولش کنم این جریانو برم یه نرم افزار حسابداری بخرم .

من باز این فایلرو کامل تر کردم . روش فایفو پیاده سازی شده تا حدودی . جواب که گرفتم ازش الحمدلله . ولی انقد خسته شدم کامل کامل نشد . یکی موجودی انبار فعلی نشون نمیده که خب قایل رفعه . یکه هم همون مشکل سابق که دوستان اشاره کردن هنوز پا برجاست . که این که اگر فروش بیش از موجودی یک کالا باشه قیمت از روی کالای جدید تر حساب میشه .

این مورد هم با اجازه ندادن به فروش فعلا رفع ایراد کردم ولی به جون خودم بقیش دست شمارو میبوسه ...

فایل کامل شده تا این لحظه :
          تغییرات :
          انبار داری ناقصی به روش فایفو .
          استفاده از یوزر فرم جهت فروش .
          سبک تر شدن هرچه بیشتر فایل به خاطر VBA
          و ... (که در مقایسه با فایل اول این بحث می تونید خودتون ببینید)

< پست اول آپدیت شد >
          فایل های پیوست شده
          Last edited by hr1510; 2014/05/22, 09:48.

کامنت

• hr1510

• 2014/02/03
            • 27

نوشته اصلی توسط mahan77
            با سلام.
            به نظرمن اصلا راهت زیاد مناسب نیست. اگر به vba آشنایی داسته باشی و از طریق بانک اطلاعاتی میتوان فایل خوبی درست کرد. بدین صورت که یک شیت بعنوان تعریف کد کالاها و مشخصات دیگرشان. در شیت بعدی فقط از طریق کد کالا تراکنش های خرید کالاها (افزایش موجودی انبار) و در شیت بعد تراکنش های فروش یا حواله انبار ( کاهش موجودی) را ثبت کنید. البته اگه همه اینها از طریق فرم های vba باشه و شیتها هم مخفی باشند خیلی جالبتره . فقط شیتهای گزارشی دیده بشن. البته اگر توضیح کامل بخواهی من در خدمت هستم.
            آقا ماهان گل بیا که شما رو کم دارم اینجا . میخوام به روشی که گفتی عمل کنم . این دیتا بیس که صحبتشو کردی منظورت دیتابیس های sql و ACCSES و این جور چیزا هست ؟، یا نه منظور شما میتونه شامل صفحات xls یا cvs و دیتا بیس های کوچولو موچولو مثل اینها هم بشه ؟ خیلی دوست دارم نظرتونو بدونم

کامنت

• Alireza
              مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
              • 648
              • 80.00

سلام
              دوست عزیز فایل شما رو بررسی کردم و با ساختار فعلی موافق نیستم ، ببنید همونطوری که دوستان قبلا اشاره کردند شما احتیاج به یک دیتا بیس دارید چون تعداد رکورد شما زیاد نیست با اکسل قابل حله و نیازی به برنامه دیگه ای نیست.
              شما مرحله اول رو شروع کنید و یک دیتا بیس ایجاد کنید ، شرایط ایجاد دیتا بیس قبلا توی تالار مطرح شده .
              ضمناً جهت نوشتن کدهای vba نیاز به آموزش دارید .
              [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
              [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
              [/CENTER]

کامنت

• hr1510

• 2014/02/03
                • 27

نوشته اصلی توسط Alireza
                سلام
                دوست عزیز فایل شما رو بررسی کردم و با ساختار فعلی موافق نیستم ، ببنید همونطوری که دوستان قبلا اشاره کردند شما احتیاج به یک دیتا بیس دارید .
                خب من از صفحه لیست فروش و انبار به عنوان ذخیره داده استفاده کردم دیگه، مخصوصا لیست فروش که هیچ فرمولی نداره بدبخت.

خب این خودش دیتا بیسه . شما منظورت دیتا بیست خارج از فایله حتما !؟

نوشته اصلی توسط Alireza
                ضمناً جهت نوشتن کدهای vba نیاز به آموزش دارید .
                خودم میدونم . برا همینم سرویس شدم سر این جریان !!!!

کامنت

• Alireza
                  مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
                  • 648
                  • 80.00

نه ببنید دیتا بیس بطور کلی فقط باید دارای اطلاعاتی باشه که خیلی راحت بتونیم ازش اطلاعات استخراج کنیم برای قدم اول شما دیتا بیس رو به این شکل طراحی کن که اطلاعات محصول با شرایطی که لازم داری مثل تاریخ خرید، مقدار، قیمت واحد رو داشته باشه برای هرکدام از داده ها باید یک ردیف وارد کنید ببینید موردی که شما میفرمایید دیتا بیس نیست بلکه یک جدولی هست که اطلاعات واردش میشه و فرمول نویسی بر اساس اون سخت میشه .
                  [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
                  [/CENTER]

کامنت

• Alireza
                    مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
                    • 648
                    • 80.00

توی فایل شما 2 تا شیت جدید اضافه کردم و یکم از اصول کار توی طراحی فایل و استفاده از یورز فرم رو توی فایل ایجاد کردم
                    فایل های پیوست شده
                    [/CENTER]

کامنت

• hr1510

• 2014/02/03
                      • 27

خب . تشکر از شما . مورد کار اینجاست که این فایل همونطور که گفتم قسمتی از پک پروژه منه . اون پروژه یا همین فایل کلا قراره بر اساس کد کار کنه . کد و تعداد تنها ورودی هایی هستند که کاربر وارد میکنه . همین و همین . کد و تعداد . تمام . یوزر فرمی که تهیه کردید رو باهاش موافق نیستم ولی این که از یک DropDown list برای انبار استفاده بشه قاعدتا منطقیه . ولی جهت فروش فقط و فقط با کده . بهتره بگم - >>> بارکده :D ... سیستم فروشگاهی و بارکد خوان .

پیرو اون پست قبلی شما خواستم بدونم منظورت از دیتا بیس اگر جداول اکسلی نبوده پس پی بوده . من میخوام چیزی باشه که پیش نیاز احتیاج نداشته باشه . یا ارسال و دریافتش زمانبر یا سخت نباشه .

کامنت

• Alireza
                        مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
                        • 648
                        • 80.00

خدمت شما عرض کردم که بعنوان نمونه روی فایل شما مثال زدم قرار نیست که برنامه معجزه کنه باید داده ای وجود داشته باشه که بتونیم ازش استفاده کنیم
                        [/CENTER]

کامنت

• hr1510

• 2014/02/03
                          • 27

نوشته اصلی توسط Alireza
                          ببینید موردی که شما میفرمایید دیتا بیس نیست بلکه یک جدولی هست که اطلاعات واردش میشه و فرمول نویسی بر اساس اون سخت میشه .
                          به خاطر این جمله من گمون کردم منظورتون دیتابیس های خارج از محیط اکسل هستند . تازه الان متوجه منظورتون شدم که همون Tabel های من رو اشاره کرده بودید . خب من با این جدول ها یک تیر و چند نشان زدم . از این جهت که هم بایگانی داده هامه (دیتابیست) هم فرم و شکل فوقالعاده ساده داره (دیگه محیط اکسله و آسون) - سه این که جدول ها قابلیت سورت و فیلتر دارن که خب قاعدتا خیلی به کار میاد .

ببخشید . میتونید اون مشکلی که گفتم رو حل کنید ؟ اگر از یک جنس بیشتر از تعداد به فروش میرسید میرفت همه رو از تعداد جدید محاسبه میکد . توی نسخه آخر من نذاشتم بیش از موجودی کالایی که لود کرده بفروشه . ولی اگر بشه تعداد مازاد رو بره از جنس بعدی که تشخیص میده کم کنه و همینطور محاسبه کنه خیلی خوب میشه .

کامنت

• Alireza
                            مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
                            • 648
                            • 80.00

خوب میتونم بگم دقیقا اشکال کار شما همینجاست چون بطور مثال یکی از توابع دیتا بیس DSUM هست حالا سعی کن تو Table که داری از این تابع استفاده کنی تا موجودی انبار رو بگیری یا با استفاده از تابع SUMIF این کار رو انجام بده
                            [/CENTER]

کامنت

• hr1510

• 2014/02/03
                              • 27

نوشته اصلی توسط Alireza
                              خوب میتونم بگم دقیقا اشکال کار شما همینجاست چون بطور مثال یکی از توابع دیتا بیس DSUM هست حالا سعی کن تو Table که داری از این تابع استفاده کنی تا موجودی انبار رو بگیری یا با استفاده از تابع SUMIF این کار رو انجام بده
                              علی رضا عزیز ,
                              ببین یا من متوجه منظور شما نشدم یا شما نمیتونی منظورتو خوب برسونی . که خب قاعدتا من جسارت نمیکنم اولی صحیح تره .

اما تا جایی که سواد ناقص من راه میده این طور میگم :
                              اولا :
                              ماکروسافت خودشو کشته که این امکانات رو در اختیار ما بزاره - امثال Excel table ها و Named Range ها و ... باعث میشن کار ما فوق العاده و فوق العاده راحت تر بشه . من به جرات میتونم بگم استفاده از Excel table ها یکی کامل ترین راه برای ایجاد یک صفحه کار پویا و زنده (dynamic) هست .
                              نوشته اصلی توسط Alireza
                              یکی از توابع دیتا بیس DSUM هست حالا سعی کن تو Table که داری از این تابع استفاده کنی تا موجودی انبار رو بگیری یا با استفاده از تابع SUMIF این کار رو انجام بده
                              دوم این که :
                              اگر قرار بود با یک دستور از دستورات اکسل (Excel functions) مثلا همون dsum یا sumif بتونیم موجودی انبار رو بگیریم و به فایل یا محتوایی که طراحی کردیم اضافه کنیم دیگه چه احتیاجی به ساخت نرم افزار های پر سر و صدا جهت انبار داری بود ؟؟؟

اگر میشد با همین دستورات ساده این اتفاق بیوفته دیگه من سوالی نداشتم مطرح کنم !!! Fifo کیلو چند ؟؟؟!!!

دستورات اکسل همراه هم - به همراه خلاقیت کاربر نتیجه قابل قبولی جهت انجام امور و رسیدن به اهداف کاربر فراهم میکنه .

و از همه مهمتر سوم اینکه :::: شما فایل پیوستی من رو ندیدی ؟؟؟ متوجه نشدی با یه معادله طویل موجودی انبار محاسبه میشه . از sumif هم استفاده شده . فک کنم توجهی نکردی .

به هر حال فایفو هم پیاده سازی شده داخل فایل و مشکل فروش بیش از موجودی نیز حل شده . طی چند روز آتی فایل تکمیل شده رو براتون میفرستم .

اصلاح : این موضوع حل شده به حساب میاد فقط دارم سر و شکل به کار میدم . طی چند روز آینده ایشالا میزارم فایل رو

کامنت

• Alireza
                                مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
                                • 648
                                • 80.00

سلام
                                راههای زیادی برای رسیدن به هدف وجود داره فقط چگونه رفتن مهمه دوست عزیز کوتاه ترین راه بهترین است.
                                امیدوارم موفق و پیروز باشید.
                                [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..