هزار و یک شب اکسل - شب چهل و هفتم ایجاد Line break یا همان Alt+Enter در فرمول Inserting Line Break in Formula

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • امين اسماعيلي
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
    • 1198
    • 84.00

هزار و یک شب اکسل - شب چهل و هفتم ایجاد Line break یا همان Alt+Enter در فرمول Inserting Line Break in Formula

با درود
    همونطور که میدونیم ما زمانی که در یک سل داریم یه متنی رو مینویسم و میخواهیم به خط بعد در همان سل برویم از Alt+Enter استفاده میکنیم / حال اگر از فرمول استفاده کنیم به چه صورت میشود.

خب تابع Char و گزینه Warp text در تب home قسمتAlignment به کمک ما خواهند امد . مثلا در A1 مینویسیم Amin و در B1 مینویسیم Esmaeili حال در C1 فرمول زیر را نوشته

کد:
    =A1&CHAR(10)&B1
    و بخش Warp text رو برای این سل فعال کنید. در غیر این صورت هیچگونه تغییری لحاظ نمیگردد. خب میدونم همه میدونستین اما خودم نمیدونستم گفتم به زور بزارمش اخه قصه های خودمه دیگه .
    شوخی کردممممممممم ناراحت نشین . شب همگی شیک . مجلسی رنگی رنگی
    در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز
  • komeilex
    مدير تالار توابع اكسل

• 2013/10/18
    • 233
    • 61.00

دم شما گرم داش امین.
    این مساله Alt+Enter رو تقریبا 4 سال پیش خونده بودم و یادم رفته بود. ممنون بابت یادآوری استاد
    [SIZE=3][COLOR=#006400][B]وقتی خدا مشکلت رو حل میکنه به تواناییش ایمان داری و وقتی مشکلت رو حل نمی کنه بدون که به تواناییت ایمان داره...

[/B][/COLOR][/SIZE][LEFT] [IMG]http://s5.picofile.com/file/8119323192/Untitled.gif[/IMG][/LEFT]

کامنت

چند لحظه..