چگونه این Error را درست کنم .؟
Collapse
X
-
لطفا لینک زیر را مطالعه بفرمایید
-
لطفا لینک زیر را مطالعه بفرمایید
http://forum.exceliran.com/showthread.php?t=4148
برای من این اشکالو میگیره ...
["text=error#2038 ,IOErrorEvent Type="ioError" Bubbles=False cancelable=false eventPhase=2]302کامنت
-
البته دقيق متوجه نمي شوم، ولي ظاهرا" يک سيکل بسته ايجاد کرده ايد، مثلا" شما اگر خانه c1 را مساوي a1 به اضافه b1 قرار دهيد، بعد نمي توانيد خانه a1 را برابر c1 قرار دهيد، متوجه مي شويد؟
يا شايد هم در مورد فايلهايي که به آنها فرمولتان را ارجاع داده ايد يک همچين اتفاقي افتاده يا يک همچين چيزي، بايد ببينيد که اين مشکل دقيقا" بعد از کدام عملتان بوجود آمده، البته ببخشيد، گفتم که، من درست متوجه مطلب نشدم، شايد هم اشتباه مي کنم!Last edited by Ali Parsaei; 2014/05/15, 16:27.sigpicکامنت
-
البته دقيق متوجه نمي شوم، ولي ظاهرا" يک سيکل بسته ايجاد کرده ايد، مثلا" شما اگر خانه c1 را مساوي a1 به اضافه b1 قرار دهيد، بعد نمي توانيد خانه a1 را برابر c1 قرار دهيد، متوجه مي شويد؟
يا شايد هم در مورد فايلهايي که به آنها فرمولتان را ارجاع داده ايد يک همچين اتفاقي افتاده يا يک همچين چيزي، بايد ببينيد که اين مشکل دقيقا" بعد از کدام عملتان بوجود آمده، البته ببخشيد گفتم که من درست متوجه مطلب نشدم شايد هم اشتباه مي کنم!کامنت
-
کامنت
-
ممنون از دوستان
من از یک روش دیگه برای یافتن این مشکل استفاده کردم توی هزاران سلول فرمول دار یکیش بود که من اشتباها شرط را رو خودش قرار داده بودم.
یک Copy گرفتم از فایلم بعد یکی یکی Sheet هارو حذف کردم بعد save کردم تا به بینم Error از بین میره یا نه بعد که Sheet ی رو که مشکل داشت یافتم شروع به حذف ستون ها کردم و save کردم بعد از هر حذف . و ستونم اینجور پیدا شد و در نهایت همین روش رو برای سطر انجام دادم تا نهایتا یافتمش )کامنت
-
ممنون از دوستان
من از یک روش دیگه برای یافتن این مشکل استفاده کردم توی هزاران سلول فرمول دار یکیش بود که من اشتباها شرط را رو خودش قرار داده بودم.
یک copy گرفتم از فایلم بعد یکی یکی sheet هارو حذف کردم بعد save کردم تا به بینم error از بین میره یا نه بعد که sheet ی رو که مشکل داشت یافتم شروع به حذف ستون ها کردم و save کردم بعد از هر حذف . و ستونم اینجور پیدا شد و در نهایت همین روش رو برای سطر انجام دادم تا نهایتا یافتمش )sigpicکامنت
کامنت