با سلام من می خوام توی یوزرفرم از خطوط و یا دایره و ... استفاده ببرم . آیا چنین قابلیتی در vba وجود دارد؟
اضافه کردن ابزار مانند خط یا دایره به insert control در vba
Collapse
X
-
اضافه کردن ابزار مانند خط یا دایره به insert control در vba
[FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
[/CENTER] -
-
با سلام من توی یوزرفرم می خوام یه محور مختصات دوطرفه درست کنم با یه تقسیم بندی خاص بعد توی اون جاهای خاص می خوام تکست باکس بزارم و یه سری اطلاعات فراخوان کنم.البته این کار فقط برای زیبا سازی برنامه هستش و چون اصلا نمی دونم امکان پذیر هست یا نه موضوع رو مطرح کردم.
ممنون از توجه شما.[FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]کامنت
-
از اساتید ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایند[FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]کامنت
-
چنین چیزی امکان پذیر نیست ، شاید اکتیو ایکس هایی برای این کار طراحی شده باشه ولی تا بحال ندیدم
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
کامنت