چطور می تونم Scroll Bar ایجاد کنم ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sabertb

• 2014/04/09
    • 347
    • 45.00

چطور می تونم Scroll Bar ایجاد کنم ؟

من تو این مرحله گیر کردم
    Step 1Launch Excel and open the spreadsheet to which you want to add a scrollbar. Click the “Developer” tab and locate the “Controls” section.

به مرحله های بعد نرسیدم

Step 2Click the “Insert” menu and select the “Scroll bar” option in the “Form Controls” section. The cursor will change to a plus sign (+). Click once in the area of the spreadsheet where you want the scrollbar to appear. The scrollbar will automatically orient vertically (up and down).

Step 3Click one of the sizing handles on the corners of the scrollbar and drag diagonally while holding down the mouse button to change the orientation to horizontal (left to right). Right click the scrollbar and select the “Properties” option, which will launch a separate window.

Step 4Type the minimum, maximum and current values for the scrollbar in the appropriate fields. Click the “OK” button.

حالا چطور این spreadsheet رو ایجاد کنم که برم .......... تا آخر ؟
    :min10::min18::min13::min22:
  • mokaram
    مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
    • 1805
    • 74.00

شما از تب دولوپر از قسمت activeX کنترل مورد نظر را تو شیت ایجاد کنید .
    آیا با این قضیه مشکلی دارید؟
    [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• sabertb

• 2014/04/09
      • 347
      • 45.00

نوشته اصلی توسط M_R_M
      شما از تب دولوپر از قسمت activeX کنترل مورد نظر را تو شیت ایجاد کنید .
      آیا با این قضیه مشکلی دارید؟
      قیافه خود Scroll Bar رو ایجاد می کنم ولی بلد نیستم چطور لیست ام رو بهش متصل کنم تازه کارم

کامنت

• sabertb

• 2014/04/09
        • 347
        • 45.00

روش استفادش به وسیله کد های vba هست ؟

کامنت

• امين اسماعيلي
          مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
          • 1198
          • 84.00

با درود
          (اگر تب Developer رو تو نوار ابزار بالا نمیبینی در فایل اکسلت بر قسمت File/Option/Customize Ribbon در پنجره سمت راست Developer رو تیکشو بزن .)
          (شما احتمال قوی Developer تیکش نخورده) و گرنه حتما اسکرولتون دارین اگر نبود :
          من فرض رو بر این میگیرم که شما کنترل Scroll Bar رو در کنترل ها نمیبینین یعنی اظافه نشده . تو قسمت Insert تب Developer روی علامت چکش کلیک کن ، پنجره لی باز میشه که شما Microsoft Scroll bar رو میتونین اظافه کنین تو یوزر فرم هم تقریبا همین طور هست - بعدشم دوست عزیز Spread Sheet که همون شیت اکسل شماست (صفحه گستره) نیاز به ایجاد داره مگه .
          Last edited by امين اسماعيلي; 2014/05/17, 18:51.
          در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• sabertb

• 2014/04/09
            • 347
            • 45.00

نوشته اصلی توسط امين اسماعيلي
            با درود
            (اگر تب Developer رو تو نوار ابزار بالا نمیبینی در فایل اکسلت بر قسمت File/Option/Customize Ribbon در پنجره سمت راست Developer رو تیکشو بزن .)
            (شما احتمال قوی Developer تیکش نخورده) و گرنه حتما اسکرولتون دارین اگر نبود :
            من فرض رو بر این میگیرم که شما کنترل Scroll Bar رو در کنترل ها نمیبینین یعنی اظافه نشده . تو قسمت Insert تب Developer روی علامت چکش کلیک کن ، پنجره لی باز میشه که شما Microsoft Scroll bar رو میتونین اظافه کنین تو یوزر فرم هم تقریبا همین طور هست - بعدشم دوست عزیز Spread Sheet که همون شیت اکسل شماست (صفحه گستره) نیاز به ایجاد داره مگه .
            صحیح می فرمایید ممنون ولی من الان اینجاش گیر کردم که چطور از این Scroll استفاده کنم ؟ روش کلیک میکنم میرود تو VBA چه کنم اگر روش نوشتن VBA این رو می دونید برای من هم توضیح بدید ان شا الله زود متوجه شم ازش بهره بگیرم

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
              • 1805
              • 74.00

دوست عزیز میشه بپرسم چی کار میخوای باهاش بکنی؟
              [/CENTER]

کامنت

• Ali Parsaei
                مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                • 1522
                • 71.67

سلام،
                دوستمان M_R_M درست مي فرمايند، شما اگر بفرماييد چه کاري مي خواهيد انجام دهيد بهتر مي توان راهنماييتان کرد.
                من فقط يک نمونه عرض مي کنم: مثلا" مي خواهيم داخل صفحه يک SCROLL BAR تعبيه نماييم و با آن اعداد وارده در خانه A1 را بين عدد 5 تا 10 تغيير دهيم، براي چنين کاري بعد از قراردادن SCROLL BAR وارد محيط VBA شده و کد زير را براي رويداد CHANGE در SCROLL BAR نمي نويسيم:
                کد PHP:
                Private Sub ScrollBar1_Change()
                Range("A1") = ScrollBar1.Value
                ScrollBar1
                .Min 5
                ScrollBar1
                .Max 10
                End Sub 
                البته من در اين زمينه کارآموز حساب مي شوم، شما اگر دقيقا" بفرماييد چه چيزي مد نظرتان است جناب مکرم و بقيه دوستان که استاد بنده هستند بهتر مي توانند کمکتان کنند.
                [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
                  • 1805
                  • 74.00

این یه نمونه فایل هست که بدون استفاده از کدنویسی vba توسط دوستان انجمن طراحی شده شاید ایده بهتون بده
                  فایل های پیوست شده
                  [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..