ایجاد یک جدول فرعی در جدول اصلی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sh_amar

• 2010/10/06
    • 168

ایجاد یک جدول فرعی در جدول اصلی

سلام به دوستان
    لچطور می توان در دل یک جدول اصلی یک جدول فرعی ایجاد کرد ، به عنوان مثال من یک جدول (دفتر کل ) دارم که در یک ستون عنوان فاکتور و در ستون کناری مبالغ هر فاکتور وارد می شود و زمانی که بعضی از فاکتورها شامل چندین جزء بود نیاز دارم مبالغ هر جزء نیز به تفکیک وارد شود و بتونم روی آنها عملیات ریاضی را انجام دهم
    ممنون می شم اگه کمکم کنید
    :huh:
    [b]The beginning , is the most important part of the work [/b]
    [b]( آغاز هر كار مهمترين بخش آن است )[/b]
  • ariyo

• 2010/09/08
    • 35

RE: ایجاد یک جدول فرعی در جدول اصلی

با سلام
    بهترین گزینه برای انجام چنین کاری استفاده از بانک اطلاعاتی می باشد. با توجه به اینکه تصور می کنم که کار شما احتمالا در بعد کوچکی باشد، بهترین گزینه استفاده از Access می باشد. که در آن شما یک جدول به عنوان جدول کل دارید که از یکسری فاکتور بوجود آمده و تمامی فاکتورها نیز دارای اجزای کوچکتری مانند قیمت می باشند.
    البته با کمی صرف زمان می توان این کار را با اکسل نیز انجام داد اما بعید می دانم که به صرفه باشد.
    [color=#0033FF]چون کوه به خود سپه شکن باش *** فرزند خصال خویشتن باش[/color]

کامنت

• sh_amar

• 2010/10/06
      • 168

سلام بر شما
      ممنون از راهنمایی شما ولی من نیاز ذارم که این کار را حتما در اکسل انجام دهم اگر بتونید راهنمایی ام کنید ممنون می شم
      [b]The beginning , is the most important part of the work [/b]
      [b]( آغاز هر كار مهمترين بخش آن است )[/b]

کامنت

• m_d6712

• 2010/05/22
        • 174

سلام. این مورد در سایت برای یک مساله نگهداری تعمیرات ارائه شده است. شما نیز می توانید با کمی تغییر برای مساله خود از آن استفاده کنید.
        لینک زیر را ببینید:
        http://forum.exceliran.com/showthread.php?tid=253&pid=720#pid720

جواب من در پست 5 ام این تاپیک آمده است. دوستان روش های دیگری نیز ارائه کرده اند. پیشنهاد میکنم همه پست های تاپیک بالا را مطالعه نمایید.
        این پست ها را بخوانید اگر باز سوالی داشتید بپرسید.
        -------
        [url=http://md6712.com]http://md6712.com[/url]
        جامعه ایده پردازان: http://idekadeh.com

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
          • 940

با درود فراوان
          برای این کار که در لیست کافیست تا یک ستون بین ستون عنوان فاکتور و ستون مبالغ ایجاد کنی در این حالت فاکتورهای که شامل چنید جزء هستند در همان ستون تکرا کرده و در ستون ایجاد شده جزء های مختلف که دارد را می نویسی

عنوان فاکتور.............................جزء............ ....................مبلغ فاکتور
          پرینتر HP 5550 ................... ...................................تومان 3000000
          پرینتر HP 5550 ................... هزینه حمل و نقل..................تومان 3000
          پرینتر HP 5550 ................... هزینه کارگر...................تومان 3000

که در این حالت با یک عنوان و جزء های مختلف قابل دسترسی است و میتوان با ماکرو و یا تابع ها عملیات مختلف را روی آن انجام داد
          همچنین در قسمت جزء می توان شماره های 1و2و3 را برای سه جزء یک فاکتور نوشت

و روشی دیگر که می توان استفاده کرد این است که روبروی همان فاکتور فیلدهای دیگر را برای جزء های مختلف آن فاکتور نوشت

عنوان فاکتور...........................مبلغ فاکتور...................جزء1.............مبلغ .........جزء2 .......مبلغ..........جزء3.............مبلغ
          پرینتر HP 5550 .................تومان 3000000..............هزینه حمل......3000............کارگر.........2000

که اگر نیاز داشتی یک نمونه لیست را که مدنظرتون هست برایم بفرست تا نمونه ای را برای شما آماده کنم
          ---------------------------------------------------------------------------------------------------
          بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
          shamsololama@yahoo.com
          09177733411

کامنت

• mokaram
            مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
            • 1805
            • 74.00

نوشته اصلی توسط shamsololama
            با درود فراوان
            برای این کار که در لیست کافیست تا یک ستون بین ستون عنوان فاکتور و ستون مبالغ ایجاد کنی در این حالت فاکتورهای که شامل چنید جزء هستند در همان ستون تکرا کرده و در ستون ایجاد شده جزء های مختلف که دارد را می نویسی

عنوان فاکتور.............................جزء............ ....................مبلغ فاکتور
            پرینتر HP 5550 ................... ...................................تومان 3000000
            پرینتر HP 5550 ................... هزینه حمل و نقل..................تومان 3000
            پرینتر HP 5550 ................... هزینه کارگر...................تومان 3000

که در این حالت با یک عنوان و جزء های مختلف قابل دسترسی است و میتوان با ماکرو و یا تابع ها عملیات مختلف را روی آن انجام داد
            همچنین در قسمت جزء می توان شماره های 1و2و3 را برای سه جزء یک فاکتور نوشت

و روشی دیگر که می توان استفاده کرد این است که روبروی همان فاکتور فیلدهای دیگر را برای جزء های مختلف آن فاکتور نوشت

عنوان فاکتور...........................مبلغ فاکتور...................جزء1.............مبلغ .........جزء2 .......مبلغ..........جزء3.............مبلغ
            پرینتر HP 5550 .................تومان 3000000..............هزینه حمل......3000............کارگر.........2000

که اگر نیاز داشتی یک نمونه لیست را که مدنظرتون هست برایم بفرست تا نمونه ای را برای شما آماده کنم
            سلام استاد میشه یه فایل نمونه بذارید

[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
            [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..