درد دل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mahdi711225

• 2012/04/03
    • 16

درد دل

با سلام خدمت دوستان من تقریبا از سال 90با این سایت آشنا شدم اون موقع چیز زیادی ازاکسل نمیدونستم ودر حال مطالعه در مورد اکسل بودم وتازه ترم یک دانشگاه رشته مهندسی صنایع بودم
    مدام سعی میکردم خودمو به اساتید این سایت معتبر نزدیک کنم واز علم آنها استفاده کنم واساتید هم بسیار مودبانه ومانند یه معلم سوالات را بدون هیچ منتی جواب میدادند .
    یک یه سالی گذشت که من کم کم سراغ برنامه نویسی در اکسل رفتم ویه بار یه سوال ساده در این بخش در مورد برنامه نویسی مطرح کردم یکی از افراد که خودشم اینجا تازه کار بود جواب منو دایه لحن بدی جواب داد که من از اون موقع تقریبا بیخیال این سایت بودم وفقط چند ماه یکبار یه سرکی به سایت میزدم

میخوام از همه ی دوستانیکه به سوالات جواب میدن طوری رتار نکنن که بچه ها از پرسیدن سوال پشیمون بشن
    البته من از اساتید این سایت که همواره به سوالات پاسخ میدن بسیار ممنونم
    ودر همین جا از اساتیدی که در این سایت سوالی پرسیده وبا نهایت تواضع پاسخ میدن تشکر میکنم
    جناب استاد شمس العلما وآقای وطن پرست

معذرت میخوام از این که وقتتون را گرفتمانشالله از این به بعد تصمیم گرفتم هر مطلبی که در زمینه اکسل یاد گرفتم اینجا هم مطرح کنم
    برای شروع امروز یه فایل اکسل که پروژه ی شبیه سازی این ترمم بود ودر محیط برنامه نویسی تو اکسل بود را قرار میدم.
    لطفا نظر یادتون نره
    در واقع این فایل پروژه شبیه سازی این ترمم بود (مسئله ی روزنامه فروش کتاب شبیه سازی دکترمهلوجی )

یا علی

• komeilex
    مدير تالار توابع اكسل

• 2013/10/18
    • 233
    • 61.00

سلام دوست عزیز.
    خیلی خوشحال شدم وقتی دوباره برگشتی و داری علمت رو در اختیار ما قرار می دی.
    من نمی دونم اون یه نفر کی بود ( شاید خودم بودم ) ولی مطمعنم منظوری نداشت. در کل من از شما معذرت می خوام وبازم تشکر میکنم که برگشتی.
    در مورد برنامتم من اولشو باز کردم و یه پیشنهاد کوچولو و اونم اینکه برای نشون دادن فرمت بهتر بود ایونت open برای this workbook کد زیر رو مینوشتی تا نیازی به ورود دستی به محیط VB نباشه.
    کد PHP:
    Userform1.show 
    [SIZE=3][COLOR=#006400][B]وقتی خدا مشکلت رو حل میکنه به تواناییش ایمان داری و وقتی مشکلت رو حل نمی کنه بدون که به تواناییت ایمان داره...

[/B][/COLOR][/SIZE][LEFT] [IMG]http://s5.picofile.com/file/8119323192/Untitled.gif[/IMG][/LEFT]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
      • 2011/10/19
      • 4377
      • 70.00

سپاس از لطف شما دوست عزیز

اینکه موردی بوده و کسی بالحن بد جواب داده از جانب همه عذر خواهی می کنم و شما هم زیاد حساس نباش به این موارد هدف اموختن هست و هیچ چیز نباید مارو از این هدف دور کنه.

در ضمن فایلی هم که پیوست کرده بودی نتونستم دانلود کنم لطفا داخل انجمن آپلود بشه ممنون
      [CENTER]
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]

کامنت

• Ali Parsaei
        مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
        • 1522
        • 71.67

خوش اومدي عزيز،
        نگران نباش، اين دفعه ديگه تنها نيستي، کسي چپ نگاهت کرد به خودم بگو، دوتايي دخلشو مياريم
        [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• امين اسماعيلي
          مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
          • 1198
          • 84.00

با درود
          اول از همه خوش اومدی - بعدشم دوست عزیز اینو بدون ادم ها ممکنه تو یه شرایطی یه حرفی بزنن - مثلا مشکل داشتن ، مشغله کاری و ................ حالا اگه یه چیزی گفته شد باید دل کند و رفت
          این مثل این میمونه که شما تو خوانواده مثلا مادرتون یه چیزی تو عصبانیت بگن بعد شما ول میکنی میری - اینجا خوانواده اکسل ایرانه
          در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
            • 523
            • 51.00

با سلام
            برای اینکه برنامه خوشگل تر بشه و فایلت توی همین تالار آپلود بشه یه کوچولو دستکاریش کردم و دوباره آپلودش کردم.
            فایل های پیوست شده
            [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
            [/CENTER]

کامنت

• mahdi711225

• 2012/04/03
              • 16

ازهمه ی اساتید ممنونم امیدوارم بتونیم در کنار هم گاهی هر چند کوچک در جهت ارتقای دانش دوستامون بدهیم
              یاعلی

کامنت

چند لحظه..