ببینید من 100 فقره چک دارم با مبالغ مختلف و حدود 2500 تا فاکتور که مربوط به هر کدوم از این چکها میتونن باشن. یعنی به ازاء هر چک میتونه 20 تا 50 فاکتور داشته باشیم. ولی نمیدونیم کدوم فاکتورها برای کدوم چک هاست. پس باید بگردیم ببینیم جمع کدوم فاکتورها با کدوم چک برابره که اون فاکتورهارو ضمیمه چک مربوط به خودش کنیم. اصل مشکل من اینه که خیلی میتونه زمانبر باشه. با solver نمیشه مشکل رو حل کرد چون solver مقادیر فاکتور مارو تغییر میده که ما اصلا نمیتونیم این راه حل رو انتخاب کنیم. حالا شما بگید من از چه راهی میتونم این مشکل رو حل کنم!!!!!
جستجوي يك مقدار بين 2000 عدد
Collapse
X
-
ببینید من 100 فقره چک دارم با مبالغ مختلف و حدود 2500 تا فاکتور که مربوط به هر کدوم از این چکها میتونن باشن. یعنی به ازاء هر چک میتونه 20 تا 50 فاکتور داشته باشیم. ولی نمیدونیم کدوم فاکتورها برای کدوم چک هاست. پس باید بگردیم ببینیم جمع کدوم فاکتورها با کدوم چک برابره که اون فاکتورهارو ضمیمه چک مربوط به خودش کنیم. اصل مشکل من اینه که خیلی میتونه زمانبر باشه. با solver نمیشه مشکل رو حل کرد چون solver مقادیر فاکتور مارو تغییر میده که ما اصلا نمیتونیم این راه حل رو انتخاب کنیم. حالا شما بگید من از چه راهی میتونم این مشکل رو حل کنم!!!!!
يک سوال ديگه: جمع مبلغ فاکتورها با جمع مبلغ چکها مي خواند؟[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
آقای پارسا شما دقیقا درست میگید اونوقت ما فقط یکی از اون مدلها رو انتخاب می کنیم. بعد اون فاکتورها و اون چک از گردونه انتخابمون خارج میشن و میریم سراغ چکها و فاکتورهایی که باقی موندن. به این شکل هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.
یعنی انتهای کار هر فاکتوری فقط به یک چک مربوط میشه ولی یه چک ممکنه 20 یا 30 فاکتور داشته باشه یعنی همون چیزی که ما تو برنامه نویسی بهش میگیم رابطه یک به چند!!!!
درضمن اگر هم جمع چکها با جمع مبالغ نخونه اونوقت ما باید بریم ببینیم کدوم فاکتور هزینه رو بهمون ندادن! این مشکل هم به این شکل حل میشه!!!!
ممنون از حوصلتون!!!!!!!!Last edited by قراچورلو; 2014/05/26, 16:36.کامنت
-
آقای پارسا شما دقیقا درست میگید اونوقت ما فقط یکی از اون مدلها رو انتخاب می کنیم. بعد اون فاکتورها و اون چک از گردونه انتخابمون خارج میشن و میریم سراغ چکها و فاکتورهایی که باقی موندن. به این شکل هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.
یعنی انتهای کار هر فاکتوری فقط به یک چک مربوط میشه ولی یه چک ممکنه 20 یا 30 فاکتور داشته باشه یعنی همون چیزی که ما تو برنامه نویسی بهش میگیم رابطه یک به چند!!!!
درضمن اگر هم جمع چکها با جمع مبالغ نخونه اونوقت ما باید بریم ببینیم کدوم فاکتور هزینه رو بهمون ندادن! این مشکل هم به این شکل حل میشه!!!!
ممنون از حوصلتون!!!!!!!!
خوب اگر صرف مساوي بودن چند فاکتور با مبلغ يک چک ملاک عمل است، چرا يک کار ديگر نکنيم:
اختلاف مبلغ چکها و فاکتورها را در مي آوريم. بعد دنبال آن اختلاف در بين فاکتور ها مي گرديم! فکر کنم اصلا" به صورت دستي هم بشود اختلاف را به راحتي پيدا کرد!
البته کلا" چنين چيزي نامعقول است چون فرضا" اختلاف 3 ميليون ريال شود و ما در فاکتورها 20 تا فاکتور 3 ميليون ريالي داشته باشيم! خوب حالا کدام يک از اين 20 فاکتور هزينه را بهمون نداده اند؟ فرقي نمي کند؟ هرکدام که خودمان انتخاب کنيم؟
البته ببخشيد، همه اين حرفها که مي زنم تلاشي است بلکه بتوان از زير سوال شما به نحوي فرار کرد و مسئله را جور ديگري حل کرد!چون انصافا" آن طور که شما مطرح کرده ايد خيلي کار سخت مي شود.
[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
منم با حرفاي آقاي پارسا موافقم .
هنوزم فكر ميكنم شما اون اصل سوالتو نپرسيدي ، سوال شما مثل اين ميمونه كه بگي پيدا كن پرتقال فروش رو !!!!!!
شما اگه 2000 تا فاكتور داشته باشي تعداد حالتايي كه ميخوايد بدست بياريد امكان داره از تعداد خود فاكتورا بيشتر بشه و اين كار شما رو مشكلتر ميكنه .[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
[CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/CENTER]کامنت
-
هنوزم فكر ميكنم شما اون اصل سوالتو نپرسيدي ، سوال شما مثل اين ميمونه كه بگي پيدا كن پرتقال فروش رو !!!!!!
شما اگه 2000 تا فاكتور داشته باشي تعداد حالتايي كه ميخوايد بدست بياريد امكان داره از تعداد خود فاكتورا بيشتر بشه و اين كار شما رو مشكلتر ميكنه .
و اینکه این وضعیت واسه من خیلی پیش می یاد یعنی عملا کار من طوریه که من همیشه دنبال اون پرتغال فروشه هستم و عجیب اینه که معمولا هم پیدا میکنم!کامنت
-
شما اگه 2000 تا فاكتور داشته باشي تعداد حالتايي كه ميخوايد بدست بياريد امكان داره از تعداد خود فاكتورا بيشتر بشه و اين كار شما رو مشكلتر ميكنه .کامنت
-
پيدا کردن چند فاکتور که مربوط به يک چک باشد از ميان 2500 فاکتور، در اصل در رياضيات تا آنجا که من مي دانم "ترکيب" ناميده مي شود.
تعريف ترکيب به صورت زير است: تعداد روشهای انتخاب r شی از ميان n شئ بطوری که ترتیب در انتخاب r شئ اهمیت نداشته باشد.
با اين حساب اگر اولين چک فقط مربوط به يکي از فاکتورها باشد، ما براي رسيدن به جواب بايد حداکثر 2500 حالت رو بررسي کنيم. اگر چک ياد شده مساوي دو تا از فاکتورها باشد ما 3,123,750 حالت را بايد بررسي کنيم، در اکسل با تابع combin من فقط توانستم کل حالتهاي ممکن را براي پيدا کردن فاکتورهاي معادل يک چک برآورد کنم! شد: 3 ضرب در ده به توان 307 حالت!!!![SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
باسلام به همه دوستان
بالاخره بعداز چند روز پرس و جو تونستم جواب سئوالم رو بگیرم. اون چیزی که من دنبالش بودم یه AddIns هستش به اسم Find Combination که تعریف خلاصش میشه: این Addins در Excel به کاربران این امکان را می دهد که تمامی ترکیب های مختلفی از اعداد را که می تواند حاصل جمع آنها مقدار مورد نظر ما شود را بیابد.
به عنوان مثال در سلولهایی از اکسل اعدادی موجود است و شما می خواهید ببینید که حاصل جمع چه ترکیبی از سلولها می تواند عدد 100 شود.
ضمنا من این جملات رو عینا از سایت فرساران نقل کردم. البته متاسفانه هنوز نتونستم دانلودش کنم!!!کامنت
-
دوست عزیز به لینک زیر مراجعه کنید و دانلود کنید (منتها IP کشورمون را ساپورت نمیکنه تغییر IP بدید با قند شکن . شرمنده من امکاناتشا ندارم)
http://www.rocketdownload.com/progra...ns-445220.html[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
با درود
خب حالا هی به حرف م گوش نکنین - دارم میگم این مورد قبلا بحثش شده تو همین سایت - اونم اره دانلودش یکم سختهدر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
کامنت