جابجایی کرسرموس بین تکست باکسهادرfrmeهای مختلف

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • حسینعلی

• 2014/01/27
    • 172

جابجایی کرسرموس بین تکست باکسهادرfrmeهای مختلف

باسلام
    چطوری میشه تب ایندکس تکست باکسها به نحوی بشه که با اینترزدن داخل تکست باکس داخل فرم فوکوس بشه
    چکن تب ایندکس تکست باکس ها ی داخل فرم ها بطورجداگانه ردیف شده وکرسرموس بااینتر روی انها فوکوس نمیکنه
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

در قسمت properties بايد گزينه tabindex هر تکست باکس را به ترتيبي که مورد نيازتون است شماره دهي کنيد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• Javid Mokhtari
      مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
      • 1212
      • 73.00

نوشته اصلی توسط علي پارسا
      در قسمت properties بايد گزينه tabindex هر تکست باکس را به ترتيبي که مورد نيازتون است شماره دهي کنيد.
      با سلام.
      و روش راحت تر اینکه:
      روی یوزرفرم مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه Tab order انتخاب و در کادر موردنظر Tabindex کلیه Object های موجود در یوزرفرم را از بالا به پائین بچینید.
      [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
      بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
      [/FONT][/SIZE]
      [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
      [/B][/FONT][/SIZE]
      [/CENTER]
      [/INDENT]
      [/FONT]

کامنت

• حسینعلی

• 2014/01/27
        • 172

بادرود فرااوان به بزرگان اهل علم و ادب
        من ترتیب tab indexرا رعایت کردم و بنا به نظر جنابعالی tab order را هم مرتب کردم ولی کرسر موس به سمت تکست باکسهای frme نمیره و باید با موس اولین تکست باکس داخل فرم را انتخاب کرد و من میخوام حتی الامکان با موس کار نکنم و با کیبورد کار کنم
        لطفا بیشتر راهنمایی بفرمائید

کامنت

• Javid Mokhtari
          مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
          • 1212
          • 73.00

میشه فایلتون رو پیوست کنین که زودتر به جواب برسیم...
          [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری

شرکت در دوره:
          [/FONT][/SIZE]
          [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
          [/B][/FONT][/SIZE]
          [/CENTER]
          [/INDENT]
          [/FONT]

کامنت

• mokaram
            مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
            • 1805
            • 74.00

نوشته اصلی توسط حسینعلی
            باسلام
            چطوری میشه تب ایندکس تکست باکسها به نحوی بشه که با اینترزدن داخل تکست باکس داخل فرم فوکوس بشه
            چکن تب ایندکس تکست باکس ها ی داخل فرم ها بطورجداگانه ردیف شده وکرسرموس بااینتر روی انها فوکوس نمیکنه
            اگه مطلبی که در بالا اشاره فرمودین با راهنمایی هایی که دوستان کردن قابل حل هست ولی ...
            نوشته اصلی توسط حسینعلی
            بادرود فرااوان به بزرگان اهل علم و ادب
            من ترتیب tab indexرا رعایت کردم و بنا به نظر جنابعالی tab order را هم مرتب کردم ولی کرسر موس به سمت تکست باکسهای frme نمیره و باید با موس اولین تکست باکس داخل فرم را انتخاب کرد و من میخوام حتی الامکان با موس کار نکنم و با کیبورد کار کنم
            لطفا بیشتر راهنمایی بفرمائید
            ولی اگه داخل فرمتون فریم های مختلف دارین اون با این مواردی که گفته شد نمیشه کاری کرد چون تکست باکسهای موجود تو هر فریم تب ایندکسشون دوباره از صفر یا یک شروع میشن
            [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
            [/CENTER]

کامنت

• حسینعلی

• 2014/01/27
              • 172

دقیقا همینه که می فرمایید.چاره چیه؟چون در اونت exitاخرین تکست هم به اولین تکست فرم ست فوکوس میزنم ولی خطامیزنه.
              اساتیدمحترم لطفا راهنمایی کنید

کامنت

• Javid Mokhtari
                مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                • 1212
                • 73.00

نوشته اصلی توسط حسینعلی
                دقیقا همینه که می فرمایید.چاره چیه؟چون در اونت exitاخرین تکست هم به اولین تکست فرم ست فوکوس میزنم ولی خطامیزنه.
                اساتیدمحترم لطفا راهنمایی کنید
                ببینید:فرض کنید که شما یک userform ٰ که در آن دو Frame که در هرفرم دوتا TextBox دارین.حال شما باید ابتدا روی یوزر فرم کلیک راست نموده و به گونه ای که در بالا اشاره شد تب ایندکس Frame ها را مرتب کنید.این از Frame.اکنون نوبت به تکست باکسهای داخل Frame میرسد حال روی Frame کلیک راست نموده و ایندکس تکست باکسهایش را مرتب کنید.حال اگر یوزرفرم بالا بیاید اولین تکست باکس داخل اولین Frame به حالت انتخاب خواهد بود و با کلید اینتر یا تب نیز برابر ایندکسش پیمایش می شود و اگر بازهم نشد کد زیر را در رویداد Initialize یوزرفرم بنویسید:
                کد PHP:
                Private Sub UserForm_Initialize()
                UserForm1.Frame1.TextBox1.SetFocus
                End Sub 
                درغیر اینصورت مشکل از جائی دیگست.
                Last edited by Javid Mokhtari; 2014/06/03, 17:37.

شرکت در دوره:
                [/FONT][/SIZE]
                [/B][/FONT][/SIZE]
                [/CENTER]
                [/INDENT]
                [/FONT]

کامنت

چند لحظه..