فرم مشخصات

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • kolait
    • 2010/10/25
    • 2

فرم مشخصات

سلام دوستان . من ازکاربران تازه واردم.خیلی خوشحالم که اینجا همه به هم کمک می کنند.
    یه فایل دارم و چند سوال
    در فایل ضمیمه می خواهم اطلاعات چهارسلول اول(ردیف.نام.نام خانوادگی.نام پدر)در شیت دوم تکرارشود.کپی و پیست می کنم ولی تا درشیت دوم ردیف نزده ام کار انتقال صورت نمی گیرد.
    دوم. در شیت دوم می خواهم چک لیست ها با ایجاد هر رکورد(سطر) ایجاد شوند یعنی کپی شوند.
    ممنون خواهم شد راهنمایی فرمایید.
    فایل های پیوست شده
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

سلام،
    راستش درست نفهميدم منظورتان چيست، فکر کنم يک جايي را داريد اشتباه مي کنيد، احتياجي به کپي و پيست نيست، در شيت دو چهار خانه اوليه فرمول نويسي شده و با وارد کردن اطلاعات در شيت يک اتوماتيک در شيت دو هم منظور خواهند شد، ولي شما رديف 3 و 4 را دستي وارد کرده ايد و فرمولش حذف شده!
    يک کم توضيح دهيد، از فرمول نويسي چيزي مي دانيد؟
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
      • 523
      • 51.00

نوشته اصلی توسط kolait
      سلام دوستان . من ازکاربران تازه واردم.خیلی خوشحالم که اینجا همه به هم کمک می کنند.
      یه فایل دارم و چند سوال
      در فایل ضمیمه می خواهم اطلاعات چهارسلول اول(ردیف.نام.نام خانوادگی.نام پدر)در شیت دوم تکرارشود.کپی و پیست می کنم ولی تا درشیت دوم ردیف نزده ام کار انتقال صورت نمی گیرد.
      دوم. در شیت دوم می خواهم چک لیست ها با ایجاد هر رکورد(سطر) ایجاد شوند یعنی کپی شوند.
      ممنون خواهم شد راهنمایی فرمایید.
      با سلام
      اگر درست متوجه شده باشم ، شما کافیه در شیت2 از سلول ردیف تا آخرین سلول یعنی نشانی رو انتخاب ( select ) کنید با تا هر چند رکورد یا همون سطر که می خواهید با پائین درگ کنید نیازی به کپی کردن ندارید .فایل پیوست رو نگاه کنید.
      فایل های پیوست شده
      [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
      [/CENTER]

کامنت

• kolait
        • 2010/10/25
        • 2

نوشته اصلی توسط علی فاطمی
        با سلام
        اگر درست متوجه شده باشم ، شما کافیه در شیت2 از سلول ردیف تا آخرین سلول یعنی نشانی رو انتخاب ( select ) کنید با تا هر چند رکورد یا همون سطر که می خواهید با پائین درگ کنید نیازی به کپی کردن ندارید .فایل پیوست رو نگاه کنید.
        ممنون از دوستان عزیز
        فرمایشات شما صحیح است. وقتی در شیت اول چیزی نوشته می شود در شیت دوم هم ثبت می شود. منتها تا وقتی که به صورت دستی در شیت دوم شماره ردیف یا سطری ایجاد نکنیم تغییری ایجاد نمی گردد یا به فرمایش دوستمان جدولی بسازیم با تعدادی نامحدود. چگونه می شود کاری کرد که در شیت اول باایجاد سطر(رکورد) جدید، در شیت دوم هم سطر جدید ایجاد گردد؟ ممنون از همه دوستان بخصوص آقای پارسا که اگر اشتباه نکنم در انجمن فرسان هم چند سوال منو جواب داده بودند.

کامنت

• Ali Parsaei
          مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
          • 1522
          • 71.67

نوشته اصلی توسط kolait
          ممنون از دوستان عزیز
          فرمایشات شما صحیح است. وقتی در شیت اول چیزی نوشته می شود در شیت دوم هم ثبت می شود. منتها تا وقتی که به صورت دستی در شیت دوم شماره ردیف یا سطری ایجاد نکنیم تغییری ایجاد نمی گردد یا به فرمایش دوستمان جدولی بسازیم با تعدادی نامحدود. چگونه می شود کاری کرد که در شیت اول باایجاد سطر(رکورد) جدید، در شیت دوم هم سطر جدید ایجاد گردد؟
          فکر کنم چنين چيزي که شما مي خواهيد به صورت معمول نميتوان انجام داد، احتمالا" با کد نويسي در vba بشود.
          به طور ساده مي توانيد بعد از تکميل يک سطر در شيت يک، با توجه به اينکه اطلاعات در شيت دو به صورت table است گوشه پايين table را گرفته و يک سطر اضافه کنيد، فرمولهايش هم اتوماتيک در سطر جديد ايجاد خواهد شد، خيلي ساده است! کاربري که اين همه اطلاعات وارد مي کند، يک کليک هم اضافه تر انجام دهد!.
          خوب البته اگر فقط همان طور که شرح داده ايد مد نظرتان است، ....... شايد بقيه دوستان راه حلي داشته باشند.
          [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

چند لحظه..