یک یوزر فرم دارم با تعدادی مولتی پیج .. که میخوام کامنتی برای لینک به صفحات دیگه ، قراربدم ، تا دسترسی به اطلاعات صفحات دیگه با کلیدهای میانبر انجام بگیره، اساتیدبزرگ راهنمایی بفرمایند.،، چه کدی در ماکرو بنویسم؟؟
hyperlink دریوزر فرم بین مولتی پیج ها
Collapse
X
-
hyperlink دریوزر فرم بین مولتی پیج ها
سلام
یک یوزر فرم دارم با تعدادی مولتی پیج .. که میخوام کامنتی برای لینک به صفحات دیگه ، قراربدم ، تا دسترسی به اطلاعات صفحات دیگه با کلیدهای میانبر انجام بگیره، اساتیدبزرگ راهنمایی بفرمایند.،، چه کدی در ماکرو بنویسم؟؟ -
با درود
اگر منظورتون اینه که مولتی پیج های دیگه فعال بشن با کد انجام شده قبلا بگردین پیدا میشهدر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز -
منظورم این هستش که مثلا من در صفحه اول دارم کار میکنم نیاز دارم مستقیم با یک کلید میانبر برم صفحه 3 ویا حتی برم گزارشی را در صفحه5 کامنت 66 بزنم و به خواسته ام برسم ، که این کار بعنوان کلید میانبر ، بجز از طریق هایپرلینک مقدور نیست،البته میتونم ماکرو بنویسم ولی هایپرلینک بهتر و راحت تره
لطفا راهنمایی کنیدکامنت
-
با درود
هی تنبلی در بیار
این کد رو تو فرمت که مولتی پیج داره کپی کنکد:Private Sub UserForm_Initialize() Dim i As Long For i = 1 To Me.MultiPage1.Pages.Count - 1 Me.MultiPage1.Pages(i - 1).Accelerator = i Next i End Sub
بعدش
فرم رو ران کن و با کلید ترکیب alt+1 پیج 1 و Alt+2 پیج دو الی اخردر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
-
امین جان مطمئنی این کد کار میکنه؟با درود
هی تنبلی در بیار
این کد رو تو فرمت که مولتی پیج داره کپی کنکد:Private Sub UserForm_Initialize() Dim i As Long For i = 1 To Me.MultiPage1.Pages.Count - 1 Me.MultiPage1.Pages(i - 1).Accelerator = i Next i End Sub
بعدش
فرم رو ران کن و با کلید ترکیب alt+1 پیج 1 و Alt+2 پیج دو الی اخر
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
اقا کا رکه میکنه اما خوب شیت اخر هواسم نبود که -1 کونت رو نمیخواد
نموه فایل پیوست خدمت شمافایل های پیوست شدهدر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
-
با سلاممنظورم این هستش که مثلا من در صفحه اول دارم کار میکنم نیاز دارم مستقیم با یک کلید میانبر برم صفحه 3 ویا حتی برم گزارشی را در صفحه5 کامنت 66 بزنم و به خواسته ام برسم ، که این کار بعنوان کلید میانبر ، بجز از طریق هایپرلینک مقدور نیست،البته میتونم ماکرو بنویسم ولی هایپرلینک بهتر و راحت تره
لطفا راهنمایی کنید
ببین فایل پیوست کمکی بهت میکنه.فایل های پیوست شده[FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
با درود علی جون اره اون که دکمه براش تعریف کنیم که حله اما اگر تعداد پیج یک مولتی پیج زیاد باشه که کدا زیاد میشن . بعد ایشون گفتن که میخوان کلید میانبری باشه . ولی دی کل ممنون بابات فایلدر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
-
با سلام خدمت آقای اسماعیلی،
فایلی که پیوست شده با راهنمایی خود شما بود ما همچنان در حال درس پس دادم هستیم.[FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
با درود
داداش - با کلید های ویندوزی یا کلید هایی که تو خود اکسل عمل میکنن بعید میدونم - مثال بالا مشکلتونو حل نمیکنهدر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت

کامنت