فیلتر کردن و فریز کردن یک سط از سلول ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ایلیا

• 2012/05/19
    • 10

فیلتر کردن و فریز کردن یک سط از سلول ها

Click image for larger version

Name:	1.png
Views:	1
Size:	26.2 کیلو بایت
ID:	142191با سلام خدمت دوستان
    همانطور که فایل پیوست را مشاهده می نمایید،بنده سطر دوم را خواستم که فیلتر و فریز کنم که با افزایش سطرها در یک شیت این سطر در ابتدا همراه با پایین آمدن صفحه این سطر نیز قابل مشاهده باشد اما وقتی این تعداد سلول را انتخاب و از منوی Data گزینه filter را انتخاب و در تب View هرکدام از گزینه های freeze را که انتخاب می کنم، سطر بالای این سطر انتخاب شده فریز می شود،فکر کنم درکل فقط سطر اول را در هر شیت میشه فریز کرد
    امکانش هست یک راه حلی ارایه بدهید؟
  • علی فاطمی

• 2014/02/17
    • 523
    • 51.00

نوشته اصلی توسط ایلیا
    [ATTACH=CONFIG]3662[/ATTACH]با سلام خدمت دوستان
    همانطور که فایل پیوست را مشاهده می نمایید،بنده سطر دوم را خواستم که فیلتر و فریز کنم که با افزایش سطرها در یک شیت این سطر در ابتدا همراه با پایین آمدن صفحه این سطر نیز قابل مشاهده باشد اما وقتی این تعداد سلول را انتخاب و از منوی Data گزینه filter را انتخاب و در تب View هرکدام از گزینه های freeze را که انتخاب می کنم، سطر بالای این سطر انتخاب شده فریز می شود،فکر کنم درکل فقط سطر اول را در هر شیت میشه فریز کرد
    امکانش هست یک راه حلی ارایه بدهید؟
    با سلام
    نه اینطور نیست فریز و فیلتر محدود نیست اگر می خوای ردیف 1 و 2 فریز باشند ردیف 3 رو انتخاب کن بعد فریز کن.
    فایل پیوست رو ببین
    فایل های پیوست شده
    [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..