آخرین اخبار و اطلاعات جام جهانی 2014 برزیل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : میلوراد مازیچ داور صربستانی بازی ایران و آرژانتین پس از انتقادات مردم ایران از او عبارات زشتی را در صفحه ی فیس بوک خود درج کرده است.
    به گزارش «تیک» Tik.ir، وی در بخشی خطاب به منتقدان ایرانی اش که در صفحه ی فیس بوکش اشتباهاتش را به او متذکر شده بودند نوشت: لعنت به همه ی شماها.

مهدي جان نگران نباش اينم جواب داور:
    يازده يوز 0
    آرژانتين + داور پف يوز 1

ولي انصافا" بازي قشنگ بود، بعد از مدتها يک بازي خوب از تيم ملي ديديم
    خوب شد گل را از خود مسي خورديم .....به همه مي گيم: بابا مسي بود ديگه ..... از حسن علي بقال که گل نخورديم!
    خدا وکيلي 5 دقيقه از بازي که گذشت گفتم، اي ول 5 دقيقه گل نخورديم
    ده دقيقه که گذشت گفتم اي ول 5 دقيقه ديگر هم تاب آورديم
    آخر بازي که شد طلب کار شديم که: بابا ما بايد مي برديم!
    جذابيت فوتبال به همين است ديگه!
    البته امثال اين بازي ها پروسه اي است که بايد طي شود تا به خود باوري برسيم، اينها باعث تقويت روحيه شده و دفعات بعد وقتي وارد جام جهاني مي شويم ديگر خودمان را دست کم نخواهيم گرفت.
    بازي واقعا" زيبا بود دستشان درد نکند.
    Last edited by Ali Parsaei; 2014/06/22, 09:24.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
      • 2011/10/19
      • 4377
      • 70.00

[CENTER]
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]

کامنت

• mokaram
        مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
        • 1805
        • 74.00

سایت فیفا: آرژانتین به لطف مسی برنده شد/شاگردان کی روش متحد بودند

مسعود شجاعی

سایت فدراسیون جهانی فوتبال در گزارشی از بازی ایران و آرژانتین نوشت: یک گل تعجب برانگیز از لیونل مسی در وقت اضافه، آرژانتین را به مرحله یک هشتم نهایی برد. ستاره بارسلونایی با حرکت دیرهنگام خود باعث شد تیم آرژانتین 6 امتیازی شده اما ایران در امتیاز یک باقی بماند.

در ادامه این گزارش عنوان شد مردان آلخاندرو سابلا بر توپ تسلط داشتند اما وقتی تیم آرژانتین به گل نرسید آگوئرو و هیگواین را از ترکیب تیم خارج کرد.

این سایت در گزارش خود عنوان کرد شاگردان کارلوس کی روش مجموعه ای طلایی و متحد نشان دادند. این تیم توسط رضا قوچان نژاد و اشکان دژاگه صاحب دو موقعیت شد و یکبار نیز پابلو زابالتا، مدافع آرژانتین دژاگه را در درون محوطه جریمه خود سرنگون کرد.

این سایت افزود: مسی یکبار دیگر هوش و استعداد خود را نشان داد و در وقت اضافه توپ را در کنج دروازه ایران قرارداد
        [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
          • 1805
          • 74.00

مسی: ایران من و تمام آرژانتین را مهار کرده بود/ از گلزنی به ایران احساس خوبی داشتم

لیونل مسی

لیونل مسی در نشست خبری پس از دیدار تیمش برابر ایران به خبرنگاران گفت: واقعیت این است که ما بازی سختی را پشت سرگذاشته ایم. باید صادقانه بگویم که ایران نمایش خوب و عالی داشت و راه های نفوذ ما را بسته بود. به همین خاطر شکستن سد دفاعی آنها سخت بود.

وی افزود: در نیمه اول ما تلاش کردیم تا بتوانیم به دروازه ایران نزدیک شویم اما آنها به خوبی دفاع کردند و برای این کار سازمان دهی شده بودند. البته ایران چند موقعیت خوب هم برای گلزنی داشت اما بازیکنان ما هوشیار بودند.

مسی در پاسخ به این پرسش که چه احساسی از زدن گل پیروزی آرژانتین داشتید گفت: به هر حال ما باید این بازی را با پیروزی به پایان می بردیم چرا که به سه امتیاز آن نیاز داشتیم. ما با این سه امتیاز خیالمان را بابت صعود راحت کردیم و به همین خاطر باید تلاش می کردیم به پیروزی برسیم. وقتی که گل زدم احساس خیلی خوبی داشتم چرا که باعث شدم به مرحله بعد صعود کنیم.

کاپیتان تیم ملی فوتبال آرژانتین در پاسخ به این پرسش که بازیکنان ایرانی شما را مهار کرده بودند گفت: آنها نه تنها من را بلکه همه بازیکنان آرژانتین را مهار کرده بودند. سیستم ایران تدافعی بود هر چند که موقعیت هایی هم داشت. به همین خاطر وقتی گل زدم لحظه فوق العاده ای بود.
          [/CENTER]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
            • 2011/10/19
            • 4377
            • 70.00

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : آناپ کافل سردبیر واشنگتن پست طی توییتی از بازیکنان تیم ملی ایران تمجید کرد.

به گزارش «انتخاب»، وی نوشت: ممکن است آرژانتین بازی را برده باشد، اما ایرانی ها دل ها ما را ربودند.

این عضو ارشد روزنامه واشنگتن پست افزود: بازی ایران عالی بود.
            [CENTER]
            [SIGPIC][/SIGPIC]
            [/CENTER]

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
              • 1805
              • 74.00

کی روش: مسی بهترین بازیکن جهان کارش را انجام داد/امیدوارم من را مجازات نکنند، داور در سطح بازی نبود

کارلوس کی روش

کارلوس کی روش در نشست خبری پس از شکست یک بر صفر مقابل آرژانتین گفت: برداشت من این است اتفاقی افتاد که انتظارش را داشتیم، دست آخر متاسفانه ما یک بازی احساسی را دیدیم.

وی ادامه داد: لازم بود که دفاع کنیم و خوب تمرین کنیم. قول داده بودیم که بهتر می شویم. چند فرصت داشتیم که از دست رفت. فکر می کنم دو شخصیت تفاوت در بازی ایجاد کردند. البته آرژانتینی ها بردند چون بهترین تیم را داشتند و بهترین بازیکنان که یکی از آنها مسی بود که گل زد.

کی روش گفت: مسی بارها تلاش کرد تا موقعیت مناسب را پیدا کند. او نیمه اول آرام آرام خودش را پیدا کرد و دقیقه آخر هم گل زد. او بهترین بازیکن جهان بود و کارش را انجام داد.

وی افزود: شخصیت بعدی داوری بود که یک پنالتی را نگرفت. او می توانست بهتر قضاوت کند. در نهایت اینکه به تیمم افتخار می کنم و از آنها راضی هستم. این قابل قبول نیست که داور 5 متر از صحنه دور باشد و پنالتی را نگیرد.

سرمربی تیم ملی با بیان اینکه باید برای بوسنی هم راهی پیدا کنید، گفت: تلاش کردیم توپ را در این میدان حفظ کنیم. تصمیم من این بود که 5 دقیقه برویم زمین حریف چون می خواستیم ببریم. یک لحظه فرصت پیش آمد اما وقتی یک طرف مسی را داشته باشید این تفاوت را ایجاد می کند. با این حال اگر داور پنالتی را گرفته بود کار برای آرژانتین دیگر راحت نبود.

کی روش در مورد اینکه در بازی با بوسنی به دنبال چه نتیجه ای است و آیا به دنبال صعود است، گفت : این مسابقه تمام شد. من نمی توانم پیش بینی کنم که بازی بعدی چه می شود. اگر می توانستم پیش بینی کنم زندگی دیگری داشتم اما الان نیاز به استراحت داریم. 4 روز وقت داریم و یک روز باید برای استراحت باشد.

وی افزود: هدف اصلی ام این است که با همان باور قبلی روحیه مان را حفظ کنیم. مثالی می زنم، نیمه اول خیلی رنج کشیدیم اما نیمه دوم خیلی قوی تر بودیم. ما هرگز استراحت نمی کنیم و هرگز هم تظاهر نمی کنیم می خواهیم به تیم دیگری خسارت بزنیم. آرژانتین با این بازیکنان شایستگی داشت و باید به آن احترام گذاشت اما در این نود دقیقه معلوم شد که شهرت عامل پیروزی نیست. ما رقابت کردیم و دو تیم عالی بازی کردند. برخی نابغه هستند و برخی هم تلاشگر. مودبانه می گویم که می خواهم در زندگی ام فوتبال بیشتری بازی کنم.

کی روش گفت: مسی عالی بازی کرد و گلش زیبا بود اما متاسفانه داور تصمیم خوبی نگرفت چون دید صحنه را. من هم دیدم داور 5 متر پشت خط بود و امکان نداشت نبیند. به همین دلیل کمی غمگین هستم امیدوارم به دلیل بیان واقعیت مرا مجازات نکنند. داور اشتباه کرد، اما آرژانتین برایم قابل احترام است، اما داور در سطح این بازی نبود.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به بازی دفاعی چطور توقع برد داشت، گفت: من نمی توانم اجتناب کنم از بیان این مطلب. من از سوی ایرانی ها باید از همه حامیان تیم ملی تشکر کنم. احساس می کنم در زمین ما همه آرژانتینی بودند. باید از همه کسانی که از ایران حمایت کردند تشکر کنم. لحظاتی که حامیان ما واکنش مثبت نشان دادند و انگیزه مضاعفی به ما دادند.
              Last edited by mokaram; 2014/06/22, 09:46.
              [/CENTER]

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
                • 1805
                • 74.00

آرژانتین - ایران از نگاه آمار

لیونل مسی و مهراد پولادی

تیم های آرژانتین و ایران در دومین دیدار خود در مرحله گروهی جام جهانی 2014 برزیل از ساعت 20:30 امروز (شنبه) در ورزشگاه مینیرائو شهر بلوهوریزنته به مصاف هم رفتند که این بازی با برتری یک بر صفر آرژانتین به پایان رسید تا شاگردان آلخاندور سابیا با شش امتیاز صعود خود از گروه F را قطعی کنند.

آمار کلی بازی آرژانتین - ایران به شرح زیر است:

درصد مالکیت توپ

آرژانتین: 70
                ایران: 30

حملات خطرناک

آرژانتین: 87
                ایران: 20

موقعیت های گلزنی

آرژانتین: 19
                ایران: 8

موقعیت در محوطه جریمه

آرژانتین: 17
                ایران: 5

پاس سالم

آرژانتین: 510
                ایران: 136

شوت داخل چارچوب

آرژانتین: 9
                ایران: 4

توپ بلوکه شده

آرژانتین: 4
                ایران: 1

مهار توسط دروازه بان

آرژانتین: 4
                ایران: 3

شوت خارج از چارچوب

آرژانتین: 10
                ایران: 4

ضربه به تیرک

آرژانتین: 0
                ایران: 0

ضربه ایستگاهی

آرژانتین: 15
                ایران: 8

سانتر

آرژانتین: 43
                ایران: 14

کرنر

آرژانتین: 10
                ایران: 6

آفساید

ایران: 1

توپ لو رفته

آرژانتین: 78
                ایران: 74

خطا

آرژانتین: 8
                ایران: 14

کارت زرد

ایران: 2

کارت قرمز

ایران: 0

مسافت پیموده شده توسط بازیکنان

آرژانتین: 100 هزار و 307 متر
                ایران: 108 هزار و 37 متر

تعداد کل پاس ها

آرژانتین: 630
                ایران: 242
                [/CENTER]

کامنت

• Ali Parsaei
                  مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                  • 1522
                  • 71.67

آخر بازي براي وقت کشي آرژانتين يک تعويض کرد
                  بازيکن تعويضي مثل عربها که جلو ايران بازي مي کنند با تأني و تأخير بازي را ترک کرد حتي يک لحظه ايستاد و جورابش را درست کرد!
                  واقعا" اون لحظه احساس غرور کردم! گفتم ببين آرژانتين جلو ايران به چه استيصالي رسيده که بايد دست به دامن اين ترفند ها شود.
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
                    • 1805
                    • 74.00

۸۷ درصد به پنالتی ایران مقابل آرژانتین رای دادند

اشکان دژاگه

تیم ملی فوتبال ایران در دیدار دوم خود در جام جهانی برزیل با نتیجه یک بر صفر مغلوب آرژانتین شد.

در این پیکار، شاگردان کارلوس کی روش نمایشی فوق العاده داشته و آرژانتین را تحت کنترل خود درآورده بودند. در دقیقه 55 این دیدار، پابلو زابالتا، مدافع باشگاه منچسترسیتی انگلیس روی اشکان دژاگه مرتکب خطا شد. این اتفاق موجب شد تا بازیکنان و کادر فنی ایران به تصمیم داور در مورد ادامه بازی اعتراض کنند. این در حالی بود که صحنه های آهسته نشان می داد باید یک ضربه پنالتی به سود ایران اعلام می شده است.

ایران در دقیقه 91 از لیونل مسی گل خورد تا در نهایت بازی را واگذار کند.

در ادامه این خبر، یک نظرسنجی در مورد اینکه آیا باید پنالتی به سود ایران اعلام می شد یا نه انجام گرفته که 87 درصد کاربران اعلام کرده اند داور در تصمیم گیری خود اشتباه کرده است.
                    [/CENTER]

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
                      • 1805
                      • 74.00

تمجید رسانه های جهان از ایران

تیم ملی ایران در دومین بازی خود در مرحله گروهی برابر آرژانتین، اگرچه با گل وقت های تلف شده مسی تن به شکست یک بر صفر داد اما عملکردش به قدری قابل قبول بود که اکثر رسانه های جهان لب به تمجید از شاگردان کی روش گشودند.

بنگاه خبری بی بی سی انگلیس در خصوص این بازی در سایت خود نوشته است: گل حیرت آور مسی در اواخر بازی قلب ایرانیان را در بلوهوریزنته شکست. ایران در اکثر دقایق بازی آرژانتین را ناکام گذاشته بود و شکی نبود که موقعیت های گلزنی بهتری نسبت به حریف خود داشت. یکی از آنها ضربه سر اشکان دژاگه بود که از بالای دروازه سرخیو رومرو گذشت.

شبکه خبری فاکس نیوز آمریکا نیز با تیتر «گل دقایق تلف شده مسی قلب ایران را شکست» عنوان کرد: مسی سرانجام راه نفوذ به دیوار دفاعی ایران را پیدا کرد. ایران دفاع سرسختانه ای در طول بازی داشت و حتی در نیمه دوم بازی خود را به آرژانتین تحمیل کرد و چندین موقعیت برای بردن بازی و خلق یک شگفتی داشت. ایران موقعیت های فراوانی برای بردن بازی داشت که بهترین آنها ضربه سر قدرتمند اشکان دژاگه بود.

این شبکه در ادامه به تغییر رویکرد بازی تیم ملی ایران نسبت به بازی اولش برابر نیجریه اشاره کرده و نوشته است: پیش از بازی برابر آرژانتین ایران با انتقادات فراوانی به خاطر بازی دفاعی اش برابر نیجریه مواجه بود اما قبل از آنکه گل مسی شکست را به ایران تحمیل کند، هواداران ایرانی و برزیلی حاضر در ورزشگاه با فریاد های «اوله، اوله، ایران، ایران»، یکصدا شاگردان کارلوس کی روش را تشویق می کردند چون تلاش های این تیم را برای به ثمر رساندن گل دیدند.

نشریه نیویورک تایمز یکی دیگر از رسانه های معروفی است که از مردان کی روش به خاطر بازی خوب برابر آرژانتین تمجید کرده است. در این نشریه می خوانید: چه کسی تصور می کرد که ایران تا آخرین دقیقه بازی بتواند حریف قدرتمند خود را در رسیدن به گل ناکام بگذارد؟ بوینس آیرس غرق در شادی است اما نه خیلی بیشتر از شادی مردم در تهران.

در ادامه گزارش نیویورک تایمز آمده است: با تیمی متشکل از بازیکنان لیگ ایران و لژیونرهایی مانند اشکان دژاگه، ایران نه تنها ستارگان تراز اولی مانند آگرو، ایگواین و دی ماریا را کاملاً مهار کرده بود بلکه موقعیت هایی داشت که می توانست 3 امتیاز را از آن خود کند. برخلاف ایران، آرژانتین تحسین برانگیز بازی نکرد. این تیم شاید به مرحله حذفی صعود کرده باشد اما با استراتژی قابل نقدی که در بازی برابر ایران نشان داد (چشم دوختن به حرکات انفرادی مسی) باید شمارش معکوس را برای حذف این تیم از گردونه رقابت ها آغاز کرد.

در همین حال شبکه خبری CBS آمریکا هم در باره بازی ایران و آرژانتین نوشته است: لیونل مسی آرژانتین را برابر ایران نجات داد. ضربه مسی سرانجام دفاع نفوذ ناپذیر ایران را تسلیم کرد.

نشریه گاردین انگلیس نیز این گونه از بازی ایران برابر آلبی سلسته تمجید کرده است: در شب بازی ضعیف آرژانتین، ایرانی ها استثنایی بازی کردند هرچند هیچ کاری از دست آنها برای مهار مسی که با ضربه اش سرنوشت بازی را در لحظه مرگ و زندگی عوض کرد، بر نمی آمد.
                      Last edited by mokaram; 2014/06/22, 14:20.
                      [/CENTER]

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
                        • 842
                        • 100

Click image for larger version

Name:	226165_426.jpg
Views:	1
Size:	74.7 کیلو بایت
ID:	123142

Name:	226166_671.jpg
Size:	89.0 کیلو بایت
ID:	123143

Name:	226167_674.jpg
Size:	54.8 کیلو بایت
ID:	123144
                        [CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
                          • 1805
                          • 74.00

بلژیک با پیروزی در دقایق پایانی مقابل روسیه صعود کرد

تیم های روسیه و بلژیک از ساعت 20:30 امروز (یکشنبه) در ورزشگاه ماراکانای شهر ریو دوژانیرو به مصاف هم رفتند که در پایان این دیدرا بلژیک توانست یک بر صفر با گلی که اوریگی در دقیقه 88 به ثمر رساند پیروز شود.

با این نتیجه بلژیک 6 امتیازی شد و صعود خود را قطعی کرد. روسیه نیز در این گروه با یک امتیاز از دیدار قبلی خود چشم به بازی سوم دارد.

بهترین بازیکن : ادن هازارد (بلژیک)
                          [/CENTER]

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
                            • 1805
                            • 74.00

امیدواری الجزایر به صعود با غلبه بر کره جنوبی

تیم های فوتبال کره جنوبی و الجزایر از ساعت 23:30 یک شنبه شب در ورزشگاه بیراریوی شهر پورتو آلگره در گروه H جام جهانی به مصاف هم رفتند و این بازی با نتیجه 4 بر 2 به سود الجزایر به پایان رسید. سلیمانی (26)، هالیچه (28)، جابو (38) و براهیمی (62) چهار گل الجزایر را به ثمر رساندند. سون هیونگ مین(50) و کو جا چئون(72) هم 2 گل کره جنوبی را زدند.

اولین گل این بازی را سلیمانی در دقیقه 26 برای الجزایر به ثمر رساند. 2 دقیقه بعد رفیق هالیچه تیمش را 2 بر صفر پیش انداخت. در ادامه نیز جابو توانست با یک ضربه بغل پا در دقیقه 38 گلزنی کند تا در نهایت نیمه اول این بازی با نتیجه 3 بر صفر به سود الجزایر به پایان برسد.

در نیمه دوم کره ای ها در پی جبران گل های خورده برآمدند و از همین رو سون هیونگ مین در دقیقه 50 توانست اولین گل تیمش را به ثمر برساند. الجزایری ها تنها 12 دقیقه اجازه دادند تا حریف امیدوار به جبران باشد. براهیمی چهارمین گل الجزایر را زد تا باز اختلاف به 3 گل برسد.

کره ای ها اما پا پس نکشیدند و کو جا چئون در دقیقه 72 در شلوغی محوطه جریمه با بغل پا دومین گل تیمش را به ثمر رساند.

در نهایت اما این الجزایر بود که 4 بر 2 پیروز شد و با 3 امتیاز در رده دوم گروه H قرار گرفت.

بهترین بازیکن : اسلام سلیمانی (الجزایر)
                            [/CENTER]

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
                              • 1805
                              • 74.00

پرتغال 2-2 آمریکا؛ پرتغال در دقیقه آخر به جام بازگشت

تیم های فوتبال پرتغال و آمریکا از ساعت 2:30 امروز (دوشنبه) در ورزشگاه آمازونیای شهر مانائوس به مصاف هم رفتند تا دومین دیدار خود در گروه G رقابت های جام جهانی را برگزار کنند.

این دیدار با نتیجه 2 بر 2 مساوی شد تا همه تیم های این گروه همچنان شانس صعود داشته باشند. نانی (5) و وارلا (5+90) برای پرتغال و سلبریت (64) و دمپسی (81) برای آمریکا گلزنی کردند.

پرتغالی ها که برای جبران شکست 4 بر صفر برابر آلمان و همچنین زنده کردن امیدهای صعود پا به میدان گذاشته بودند از همان ابتدای بازی سعی کردند نتیجه را به سود خود رقم بزنند. بر همین اساس طولی نکشید که نانی توانست از غفلت مدافعان آمریکا استفاده کند و در دقیقه 5 اولین گل پرتغال را به ثمر برساند.

آمریکایی ها در نیمه دوم به دنبال راه دروازه پرتغال بودند. آنها در یک صحنه می توانستند گلزنی کنند اما ریکاردو کاستا توپ را از روی خط بیرون کشید.

جونز سلبریت در دقیقه 64 روی یک شوت غافلگیر کننده از پشت محوطه جریمه بازی را به تساوی کشید. شاگردان کلینزمن شانس خود را برای زدن گل های بیشتر هم امتحان کردند که اتفاقا نتیجه هم داد و در دقیقه 81 دمپسی روی سانتر زوسی توانست برای دومین بار دروازه پرتغال را باز کند.

در حالی که آمریکایی ها خود را برنده این دیدار می پنداشتند، داور 5 دقیقه وقت اضافه اعلام کرد

بهترین بازیکن : تیم هاوارد (آمریکا)
                              [/CENTER]

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
                                • 1805
                                • 74.00

کلینزمن: بدشانسی عامل تعویض پیروزی با تساوی بود

یورگن کلینزمن

یورگن کلینزمن پس از تساوی 2 بر2 شاگردانش برابر پرتغال در چهارمین بازی از گروه G که آخرین دیدار از دور دوم بازی های مرحله گروهی بود، اظهار داشت: بدشانسی آوردیم که در لحظه آخر گل خوردیم و از کسب پیروزی باز ماندیم اما با این حال فکر می کنم که شاهد یک بازی حیرت آور و نمایشی حیرت آور از سوی بازیکنان مان بودیم.

سرمربی آلمانی تیم ملی آمریکا افزود: من بیش از این نمی توانستم چیزی از بازیکنانم بخواهم. بازی در کنترل ما بود و این آمریکا بود که ضرباهنگ بازی را تعیین می کرد. ما به موقع عقب می کشیدیم و به موقع موقعیت می ساختیم. آن قدر موقعیت داشتیم که 3 یا 4 گل به پرتغال بزنیم. تا رسیدن به این موفقیت فاصله زیادی نداشتیم.

کلینزمن تصریح کرد: هنوز صعودمان قطعی نشده اما باید این کار را در بازی بعد برابر آلمان انجام دهیم، هرچند که کار سختی است.

برای کلینزمن کسب یک تساوی برابر تیم ملی کشورش کافی است تا هم هموطنان او و هم شاگردانش راهی مرحله یک هشتم نهایی شوند و پرتغال و غنا را در حسرت صعود بگذارند
                                [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..