جناب وطن پرست هر وقت آنلاين بشن حتما جواب شما رو خواهند داد دوست عزيز
ممنون از صبرتون
پکیج آموزشی ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
Collapse
X
-
-
در ارتباط با سوال یک من این کار ا کردم ولی نشد میشه یک نمونه انجام بدید
و در مورد سوال دوم هم درست متوجه نشدم مثلا برای مورد اول میشه یک نمون مثال بزنید
با تشکر واقعا شرمندم
Leave a comment:
-
-
وقتی وارد محیط VBA میشی اگر بر روی thisworkbook دابل کلیک کنی کد زیر رو میبینیبا سلام و تشکر از محصول خوبتون
به دستم رسید
فقط سوالاتی داشتم
اول این که مثلا وقتی وارد یوزر یک میشی دو تا شیت میبینی یکی خود یوزر و دیگری خوش آمدید من میخوام تعداد بیشتری شیت برای یوزر یک داشته باشم
البته وقتی وارد یوزر یک میشم شیت های بیشتری درست میکنم ولی وقتی یک بار بیرون میرم دیگه قابل رویت نیستند خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
با تشکر.
این کد باعث میشه کلیه شیت ها به جز welcome با بسته شدن فایل هاید بشن پس اگر شیت های دیگه ای ایجاد کنی و اسامی اونهارو در select case استثناء کنی اون شیت ها مخفی نخواهند شد.
کد PHP:Private Sub Workbook_BeforeClose(Cancel As Boolean)
Dim sheet As Worksheet
Application.DisplayAlerts = False
For Each sheet In Worksheets
Select Case sheet.Name
Case "Welcome"
Case Else
Sheets(sheet.Name).Visible = xlVeryHidden
End Select
Next sheet
If Me.Saved = False Then Me.Save
ActiveWorkbook.Close
End Sub
برای سوال بعد اگر در محیط vba فرم userform1 رو باز کنی و بر روی کلید login دابل کلیک کنی کد های زیر رو مشاهده می کنی
کد PHP:Private Sub CommandButton1_Click()
Dim PassWord As String
Dim user As String
user = ComboBox1.Value
PassWord = TextBox1.Value
If user = "" Or PassWord = "" Then
MsgBox "Enter name and password"
Exit Sub
End If
If PassWord = WorksheetFunction.VLookup(user, Range("List"), 2, 0) Then
Sheets(user).Visible = xlSheetVisible
MsgBox "Password Accepted"
UserForm1.Hide
ElseIf counter <= 3 Then
MsgBox "Try Again"
counter = counter + 1
TextBox1.Value = ""
Exit Sub
Else
MsgBox "Password Not Accepted, Workbook will close"
Unload Me
ThisWorkbook.Close
End If
ComboBox1.Value = ""
TextBox1.Value = ""
End Sub
این دو خط در کد بالا ابتدا صحت پسورد رو چک میکنه و در صورت صحیح بودن پسورد شیت مورد نظر رو unhide میکنه
اگر قرار باشه هر یوزر شیت های بیشتری داشته باشه چیزی که به ذهنم میرسه در حال حاضر اینه که هر یوزر یک شیت اصلی داشته باشه که با گرفتن پسورد اون شیت باز بشه و در هر شیت یک کلید دیگه تعبیه بشه برای باز کردن یک فرم ثانویه به نحوی که با گرفتن پسورد ثانویه شیت های بعدی رو براش باز کنهکد PHP:If PassWord = WorksheetFunction.VLookup(user, Range("List"), 2, 0) Then
Sheets(user).Visible = xlSheetVisible
راه حل دیگه ای که به ذهنم میرسه اینه که شیت های هر کاربر به صورتی نامگذاری بشه که حاوی کد خاصی باشه به نحوی که با نام کاربری مرتبط باشه و حین چک کردن پسورد بشه اون کد رو از نام جدا کرد و با نام کاربری مقایسه کرد و بعد شیت های مربوطه رو باز کرد البته این راه رو باید تست کرد و شاید کدنویسی پیچیده ای داشته باشه
Leave a comment:
-
-
-
ذیل همین مطلب به پرسش شما جواب خواهم دادم از همین تاپیک پیگیر باشید لطفابا سلام
در ارتباط با استفاده از نرم افزار سوالاتی داشتم
اول این که زمانی که مثلا وارد یوز یک میشیم فقط شیت user1 و wellcome قابل رویت هستند من میخوام علاوه بر یوزر یک شیت های دیگه ای داشته باشم که متعلق به یوزر یک باشن و فقط با ورود یوزر یک اون شیت ها قابل مشاهده باشن
و دوم این که علاوه بر شیت wellcome نیز بتونم شیت های دیگه ای داشته باشم که که برای همه قابل رویت باشه
مثلا من میخوام واحدهای مختلف کارخانه شاخص هایی را برای من محاسبه کنن که مستلزم اینه که هر یوزر شیت های دیگه ای داشته باشه (سوال اول) و خروجی تمام شاخص ها به صورت یک داشبورد برای همه قابل مشاهده باشه (سوال دوم)
ممنون میشم راهنمایی بفرماییدLeave a comment:
-
با سلام
در ارتباط با استفاده از نرم افزار سوالاتی داشتم
اول این که زمانی که مثلا وارد یوز یک میشیم فقط شیت user1 و wellcome قابل رویت هستند من میخوام علاوه بر یوزر یک شیت های دیگه ای داشته باشم که متعلق به یوزر یک باشن و فقط با ورود یوزر یک اون شیت ها قابل مشاهده باشن
و دوم این که علاوه بر شیت wellcome نیز بتونم شیت های دیگه ای داشته باشم که که برای همه قابل رویت باشه
مثلا من میخوام واحدهای مختلف کارخانه شاخص هایی را برای من محاسبه کنن که مستلزم اینه که هر یوزر شیت های دیگه ای داشته باشه (سوال اول) و خروجی تمام شاخص ها به صورت یک داشبورد برای همه قابل مشاهده باشه (سوال دوم)
ممنون میشم راهنمایی بفرماییدLeave a comment:
-
با سلام و تشکر از محصول خوبتون
به دستم رسید
فقط سوالاتی داشتم
اول این که مثلا وقتی وارد یوزر یک میشی دو تا شیت میبینی یکی خود یوزر و دیگری خوش آمدید من میخوام تعداد بیشتری شیت برای یوزر یک داشته باشم
البته وقتی وارد یوزر یک میشم شیت های بیشتری درست میکنم ولی وقتی یک بار بیرون میرم دیگه قابل رویت نیستند خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
با تشکر.Leave a comment:
-
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص را امکان دارد توضیح بدینLeave a comment:
-
در طی مدتی که این فایل روی اینترنت بوده گرچه انتظار داشتم این فایل به دلیل اینکه مطالب آموزشی آن خیلی سطح بالا میباشد استقبال زیادی نداشته باشد . ولی استقبال بسیار خوبی از این بسته اموزشی صورت گرفته است . که مطمئنا ایمیل های ارسالی بعد از خرید دوستان نیز نشانگر کیفیت خوب این محصول میباشد . برای تهیه کننده این بسته آموزشی آرزوی موفقیت روز افزون داریم و امیدواریم بزودی محصولات و بسته های جدید آموزشی را در این فروشگاه ببینیم .Leave a comment:
-
سر کلاس بودم تلفن زنگ زد و قرار یک ملاقات گذاشت یکی از دوستانی که کلاس اکسل را امده بود میخواست بابت این پکیج تشکر کنه انقدر از ان تعریف کرد که خودم هم تصمیم گرفت مطالعه کنم ان را در واقعا این تشکر از تهیه کننده پکیج استاد وطنپرست بودLeave a comment:

Leave a comment: