با سلام
این مورد دقیقا مشکل منم هست. ممنون میشم اگر مدیر محترم راهنمایی کنند
پکیج آموزشی ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
Collapse
X
-
سلام خسته نباشید من از این روش استفاده کردمکد:Private Sub CommandButton1_Click()
کد:Dim PassWord As String Dim user As String user = ComboBox1.Value PassWord = TextBox1.Value If user = "" Or PassWord = "" Then MsgBox "Enter name and password" Exit Sub End If If PassWord = WorksheetFunction.VLookup(user, Range("List"), 2, 0) Then Sheets((user) & " DB").Visible = xlSheetVisible Sheets((user) & " report").Visible = xlSheetVisible Sheets((user) & " TimeSheet").Visible = xlSheetVisible Sheets("Print").Visible = xlSheetVisible MsgBox "Password Accepted" UserForm1.Hide ElseIf counter <= 3 Then MsgBox "Try Again" counter = counter + 1 TextBox1.Value = "" Exit Sub Else MsgBox "Password Not Accepted, Workbook will close" Unload Me ThisWorkbook.Close End If ComboBox1.Value = "" TextBox1.Value = "" [LEFT]End Sub[/LEFT]
در این کد ما یک صفحه به نام Print رو مشترک برای همه قرار دادیم بر اساس کارکردش و برای هر یوزر سه صفحه در نظر گرفتم که نام صفحه ها با یوزر شروع و DB (به عنوان دیتا بیس) و Report(به عنوان گزارش گیری) و Timesheet (به عنوان صفحه کارکرد) می توان این موارد رو افزایش داد در صورت نیازLeave a comment:
-
سلام اساتید عزیز
هنوز سوال قبلیم بدون جواب مانده ولی من یه راه کار براش پیدا کردم هنوز منتظر راه های بهتر شما اساتید هستم
در مورد مسئله جدید باید بگم بعد از کار کردن زیاد با این برنامه متوجه شدم دستور زیر که برای بستن صفحه ها بجر صفحه Welcome هست
Private Sub Workbook_BeforeClose(Cancel As Boolean)
Dim sheet As Worksheet
Application.DisplayAlerts = False
For Each sheet In Worksheets
Select Case sheet.Name
Case "Welcome"
Case Else
Sheets(sheet.Name).Visible = xlVeryHidden
End Select
Next sheet
If Me.Saved = False Then Me.Save
ActiveWorkbook.Close
End Sub
با ماکرو بسته شدن کلید Close در صفحه Welcom غیر فعال میشه فرمول بسته شدن به صورت زیر است
Sub mclose()
Application.DisplayAlerts = False
ThisWorkbook.Close
End Sub
برای رفع این مشکل چه باید کنم ؟
و همینطور در صورتی که کاربر اول بر روی فایل کار کرده و می خواهد کاربر دوم وارد فایل شود از قسمت ورود در صفحه Welcome نام کاربری خود رو وارد میکند صفحات کاربر اول نیز برایش باز می باشد برای رفع این مشکل چه کنیم ؟Leave a comment:
-
سلام خسته نباشید بابت فایل و آموزش پر کاربرد و مفیدتون
سوال من در مورد این بخش است که در صورتی قرار باشه ارتباط اسمی بین User ها و نام شیت ها نباشه وهر کاربر با نام کاربری که خودش انتخواب کرده و توسط ادمین در سیستم ثبت شده بخواد وارد بشود و بتواند از تعداد بیش از یک شیت از فایل دسترسی داشته باشه که قبلا تایین شده چه کاری بایست انجام داد در فرمول VBA زیر
Private Sub CommandButton1_Click()
Dim PassWord As String
Dim user As String
user = ComboBox1.Value
PassWord = TextBox1.Value
If user = "" Or PassWord = "" Then
MsgBox "Enter name and password"
Exit Sub
End If
If PassWord = WorksheetFunction.VLookup(user, Range("List"), 2, 0) Then
Sheets(user).Visible = xlSheetVisible
MsgBox "Password Accepted"
UserForm1.Hide
ElseIf counter <= 3 Then
MsgBox "Try Again"
counter = counter + 1
TextBox1.Value = ""
Exit Sub
Else
MsgBox "Password Not Accepted, Workbook will close"
Unload Me
ThisWorkbook.Close
End If
ComboBox1.Value = ""
TextBox1.Value = ""
End SubLeave a comment:
-
-
روی شبکه هم میشه اکسل چند کاربره ایجاد کرد؟Leave a comment:
-
سلام ضمن تشکر از مطالب خوب و زیبای شما، متاسفانه این پکیج علیرغم این همه تعریفی که از آن شده بود، کارایی لازم را نداشت. چون هر فایل اکسل معمولا از چند شیت مختلف تشکیل شده، که نیاز است به هریک از افراد سطح دسترسی مختلفی داد. بطور مثال برای یک برنامه حسابداری در اکسل من 16 شیت دارم که همه کاربران نیاز به استفاده از تمام شیتها را ندارند. ولی در این پکیج یک شیت بود که با راه های ساده تر هم میشد آن را ایجاد کرد. علاوه بر این که اصلا سابقه ورود و خروج در آن ثبت نمیشود که برای من خیلی مهم است.
بهرحال با توجه به اینکه از لحاط کد نویسی زحمت زیادی کشیده شده بود و بعضا خط به خط کد ها توضیح داده شده بود. بی نهایت سپاسگزارم. اگر محبت کنید این قابلیت ها را در ادامه این فایل ارسال کنید خیلی کامل میشود.
ارادتمندLeave a comment:
-
با سلام و احترام
من بند به بند ساخت فایل رو دنبال کردم و همه فایل رو ساختم. ولی یه مشکل دارم. وقتی پنل مدیریتی رو میسازیم کجا باید برای دسترسی به نام کابران و دسترسی به کل برنامه برای مدیر رمز تعریف کنیم؟
تو فایل نمونه خودتون هم، رمز Adminpass برای دسترسی به اون بخش ها کار نمیکنهLeave a comment:
-
Leave a comment: