با سلام و عرض تبریک برد زیبا گل پسرهای والیبال ،
در تاپیک انتقال اطلاعات سلول های مورد در شیت به شیت دیگر
جهت انتقال اطلاعات سلول های مورد در شیت به شیت دیگر کد زیر معرفی گردیده
حالا یه سوال :
اگر بخواهیم بجای "A6:J6" یعنی محلی که می خواهیم اطلاعات کپی بشه یه رنج در یک شیت تعریف کنیم مثلاً sheets("a").range("A6:J6") ، امتحان کردم جواب نداد . اگر بخوام کاربردش رو بگم اینه که شیت مورد مثال ما در فایل قرار نداره و با یک کد توسط یک کامن باتن ساخته میشه و نمی تونیم محدوده اون شیت رو از قبل تعریف کنیم توضیح بیشتر اینکه ما یک سری شیت ثابت دارم که میشه براحتی محدوده ها رو تعریف کرد ولی وقتی کاربر می خواد اطلاعات جدیدی وارد کنه یه شیت جدید میسازه که البته نام شیت توسط یک تکست باکس مشخص میشه مثلا در هر بار a b c , ... که محدوده سل ها میشه sheets(textbox1.text).range("A6:j6") و وقتی این کد رو در کد بالا قرار میدم جواب نمی ده. لطفا راهنمایی بفرمائید.
ممنون از توجه شما دوستان.
در تاپیک انتقال اطلاعات سلول های مورد در شیت به شیت دیگر
جهت انتقال اطلاعات سلول های مورد در شیت به شیت دیگر کد زیر معرفی گردیده
کد:
Sub CopyMoveData() Dim ws As Worksheet Const sRng As String = "[COLOR=#ff0000]A5:J5[/COLOR]" Const dRng As String = "[COLOR=#ff0000]A6:J6[/COLOR]" Application.ScreenUpdating = False For Each ws In ActiveWorkbook.Sheets With ws .Range(dRng).Value = .Range(sRng).Value End With Next ws Application.ScreenUpdating = True End Sub
اگر بخواهیم بجای "A6:J6" یعنی محلی که می خواهیم اطلاعات کپی بشه یه رنج در یک شیت تعریف کنیم مثلاً sheets("a").range("A6:J6") ، امتحان کردم جواب نداد . اگر بخوام کاربردش رو بگم اینه که شیت مورد مثال ما در فایل قرار نداره و با یک کد توسط یک کامن باتن ساخته میشه و نمی تونیم محدوده اون شیت رو از قبل تعریف کنیم توضیح بیشتر اینکه ما یک سری شیت ثابت دارم که میشه براحتی محدوده ها رو تعریف کرد ولی وقتی کاربر می خواد اطلاعات جدیدی وارد کنه یه شیت جدید میسازه که البته نام شیت توسط یک تکست باکس مشخص میشه مثلا در هر بار a b c , ... که محدوده سل ها میشه sheets(textbox1.text).range("A6:j6") و وقتی این کد رو در کد بالا قرار میدم جواب نمی ده. لطفا راهنمایی بفرمائید.
ممنون از توجه شما دوستان.
کامنت