با سلام
ی کد دارم که اطلاعات اون ردیف رو برحسب سلول مشخص شده به شیت مورد نظر انتقال میده
یعنی در این فایل هر نام هر شیتی که در سلول B2 نوشته بشه اطلاعات اون ردیف در اون شیت انتقال پیدا میکنه
مشکل من اینه که مخوام تو اون شیت به صورت خودکار شماره ردیف هم ایجاد کنه اما چون برای انتقال داده ها تو شیت مورد نظر یک ردیف ایجاذ میکنه نمیدونم چطور کد بزنم
کدهایی که استفاده شده:
کد انقال اطلاعات به شیت هم نام سلول مورد نظر
کد ایجاد خودکار ردیف
ثبت.xlsm
ی کد دارم که اطلاعات اون ردیف رو برحسب سلول مشخص شده به شیت مورد نظر انتقال میده
یعنی در این فایل هر نام هر شیتی که در سلول B2 نوشته بشه اطلاعات اون ردیف در اون شیت انتقال پیدا میکنه
مشکل من اینه که مخوام تو اون شیت به صورت خودکار شماره ردیف هم ایجاد کنه اما چون برای انتقال داده ها تو شیت مورد نظر یک ردیف ایجاذ میکنه نمیدونم چطور کد بزنم
کدهایی که استفاده شده:
کد انقال اطلاعات به شیت هم نام سلول مورد نظر
کد:
Sub Button1_Click()On Error Resume Next Dim c As Range Dim d As Range For i = 1 To Sheets.Count For Each c In Sheet1.Range("b2:b200") If c.Value = Sheets(i).Name Then Rows(c.Row).Select Selection.Copy Sheets(i).Activate Range("a1").Select Selection.End(xlDown).Select ActiveCell.Offset(1, 0).Range("a1").Select Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues Sheet1.Rows(c.Row).ClearContents Application.CutCopyMode = False Sheet1.Select End If Next c Next i Sheet1.Select Range("a3").Select End Sub
کد ایجاد خودکار ردیف
کد:
=IF(ISBLANK(B3),"",COUNTA($B$3:B3))
کامنت