منظورتون اینجوریه ؟
ارتباط دو sheet در اکسل
Collapse
X
-
به همین منوال اما نیاز به ماکروش دارم
سلام
مرسی از لطفتون دقیقا به همین منوال با این تفاوت که ممکن اطلاعات چند ستون مختلف شیت 2 در شیت 1 کپی شوند
از طرفی به دلیل احتمال خطا در صورت تغییرات داده ها می خواهم از ماکرو استفاده نمایم و کد ماکروش را لازم دارم
با سپاسکامنت
-
کامنت
-
دوست عزیز .. اگر با فرمول بخوای من در خدمتم .. ولی با کد متاسفانه کدنویسیم زیاد خوب نیست ..!
البته سعی کردم کاری انجام بدم .. الان کد زیر مقادیری که همنام باشند (تو هر دو شیت یکی باشند) رو میاره .. ولی شرط دوم دستور if رو (که اگه اسم وجود نداشت پیغامی صادر کنه) رو نمیدونم چرا برنمی گردونه ..
مگه اینکه استادان گرامی مثل جناب ابوتراب وقت داشه باشند و بگن مشکل کجاست..
کد:Sub LookupNcompare() Dim Range1 As Range, Range2 As Range, Strng As String Dim lastrow1 As Long, lastrow2 As Long lastrow1 = Sheets("Sheet1").Range("A" & Rows.Count).End(xlUp).Row lastrow2 = Sheets("Sheet2").Range("A" & Rows.Count).End(xlUp).Row Set Range1 = Sheets("Sheet1").Range("A4", "a" & lastrow1) Set Range2 = Sheets("Sheet2").Range("A4", "a" & lastrow2) Application.ScreenUpdating = False Dim i As Long For i = 1 To lastrow1 For Each c In Range2 If c <> "" And c.Value = Range1.Cells(i).Value Then Range1.Cells(i, 2) = Sheets("Sheet2").Cells(c.Row, 3) ElseIf c <> "" And c.Value <> Range1.Cells(i).Value Then ' MsgBox c End If Next Next Application.ScreenUpdating = True End Sub
کامنت
کامنت