چطور در صورتیکه دو ستون مقدار تکراری داشته باشند با vba مشخص کنیم ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • امیر رضا

• 2014/02/14
    • 38

چطور در صورتیکه دو ستون مقدار تکراری داشته باشند با vba مشخص کنیم ؟

چطور در صورتیکه دو ستون مقدار تکراری داشته باشند با vba مشخص کنیم و رنگ اونو عوض کنیم ؟ دقیقا همین رو توسط ماکرو ذخیره می کنم و توی vba قرار میدم توی ویزارد خوب کار میکنه ولی دقیقا زمانیکه کلیک روی فرمی که همین کدها رو گزاشتیم قاطی میکنه

اصل هدف من اینه که با کلیک روی یک باتن مقدار های تکراری در دو ستون رنگی بشن و در آفست 4 ستون اول در صورت تکراری بودن(یا رنگی بودن) یه چیزی بنویسه

اینم کد آفتم کا اینم کار نمیکنه
    کد:

Dim c As Range
        For Each c In Range("b3:b200")
        If c.Borders.Color = &HFFFF& Then
        c.Offset(0, 4).Value = "ÓæÎʐíÑí ä˜ÑÏå ÇÓÊ"
        End If
        Next
  • Javid Mokhtari
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
    • 1212
    • 73.00

نوشته اصلی توسط امیر رضا
    چطور در صورتیکه دو ستون مقدار تکراری داشته باشند با vba مشخص کنیم و رنگ اونو عوض کنیم ؟ دقیقا همین رو توسط ماکرو ذخیره می کنم و توی vba قرار میدم توی ویزارد خوب کار میکنه ولی دقیقا زمانیکه کلیک روی فرمی که همین کدها رو گزاشتیم قاطی میکنه

اصل هدف من اینه که با کلیک روی یک باتن مقدار های تکراری در دو ستون رنگی بشن و در آفست 4 ستون اول در صورت تکراری بودن(یا رنگی بودن) یه چیزی بنویسه

اینم کد آفتم کا اینم کار نمیکنه
    کد:

Dim c As Range
        For Each c In Range("b3:b200")
        If c.Borders.Color = &HFFFF& Then
        c.Offset(0, 4).Value = "ÓæÎʐíÑí ä˜ÑÏå ÇÓÊ"
        End If
        Next
    با سلام.
    روش راحت تر و بهتر از وی بی وجود دارد.ولی اگر فقط روش وی بی مد نظر شماست به روش وی بی انجام دهیم.
    فایل های پیوست شده
    [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
    بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
    [/FONT][/SIZE]
    [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
    [/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]
    [/FONT]

کامنت

چند لحظه..