تغییر رنگ لیبل در یوزرفرم با حرکت موس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • علی فاطمی

• 2014/02/17
    • 523
    • 51.00

با سلام
    آیا این امکان وجود داره که رنگ لیبل قرار داده شده در یک یوزرفرم با حرکت موس روی لیبل تغییر کند؟
    ممنون از توجه شما.
    [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
    [/CENTER]
  • mokaram
    مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
    • 1805
    • 74.00

کد PHP:
    Private Sub Label1_MouseMove(ByVal Button As IntegerByVal Shift As IntegerByVal X As SingleByVal Y As Single)
    Label1.BackColor vbGreen
    End Sub 
    به جای BackColor هر چی که خواستید می تونید بزارید
    [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
      • 523
      • 51.00

با سلام
      سپاس فراوان.
      [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
      [/CENTER]

کامنت

• Ali Parsaei
        مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
        • 1522
        • 71.67

مثل هميشه عالي بود،
        آقا من با تقلب از روي دست محمدرضا خان يک نکته اضافه کنم که اين پست کاملتر باشد، اگر خواستيد وقتي موس از روي ليبل کنار رفت دوباره رنگش مثل اول شود کد زير را هم اضافه کنيد:
        کد PHP:
        Private Sub USERFORM_MouseMove(ByVal Button As IntegerByVal Shift As IntegerByVal X As SingleByVal Y As Single)
        Label1.BackColor BackColor
        End Sub 
        (اميدوارم غلط نباشد!، البته امتحان کردم جواب داد)
        [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• hooman_tt

• 2013/03/03
          • 31

با سلام خدمت اساتید ارجمند
          میتونم خواهش کنم یه نمونه فایل ساده از همین فرمایشات خود اینجا قرار بدین برای آموزش بنده و امثال بنده که تجربه کمتری در این زمینه داریم تا با مهندسی معکوس یاد بگیریم ؟
          ممنون میشم.

کامنت

• Ali Parsaei
            مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
            • 1522
            • 71.67

نوشته اصلی توسط hooman_tt
            با سلام خدمت اساتید ارجمند
            میتونم خواهش کنم یه نمونه فایل ساده از همین فرمایشات خود اینجا قرار بدین برای آموزش بنده و امثال بنده که تجربه کمتری در این زمینه داریم تا با مهندسی معکوس یاد بگیریم ؟
            ممنون میشم.
            سلام،
            اينها مربوط به محيط vba اکسل است و مربوط به محيط متداول (سل ها و شيت ها) نمي شود، آشنايي با آن داريد؟
            [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• دکتر علیزاده

• 2021/11/27
              • 61

نوشته اصلی توسط Ali Parsaei
              مثل هميشه عالي بود،
              آقا من با تقلب از روي دست محمدرضا خان يک نکته اضافه کنم که اين پست کاملتر باشد، اگر خواستيد وقتي موس از روي ليبل کنار رفت دوباره رنگش مثل اول شود کد زير را هم اضافه کنيد:
              کد PHP:
              Private Sub USERFORM_MouseMove(ByVal Button As IntegerByVal Shift As IntegerByVal X As SingleByVal Y As Single)
              Label1.BackColor BackColor
              End Sub 
              (اميدوارم غلط نباشد!، البته امتحان کردم جواب داد)
              سلام
              با اجازه تون من به کامنت باتن ها تعمیم دادم ولی
              این فرمایش شما وقتی درست از آب در میاد که تنها یک کامنت باتن باشه.
              لطفا راهنمائی کنید وقتی چند کامنت باتن مثلا 6 تا باشه چه تغییراتی باید داده بشه که وقتی ماوس از روی کامنت باتن رد میشه به رنگ قبلی برگرده.سپاس
              [SIZE=4] [COLOR=#800000]امير المؤمنين علي (ع) : [/COLOR][/SIZE][SIZE=4][SIZE=5][FONT=times new roman][COLOR=#000080]دنيا دو روز است يك روز با توست و روز ديگر عليه تو روزي كه باتوست مغرور مَشو و روزي كه عليه توست نا اميد مشو زيرا هردو پايان پذيرند[/COLOR][/FONT][/SIZE]
              [/SIZE]

کامنت

• دکتر علیزاده

• 2021/11/27
                • 61

سلام . استاد حل شد همه کامنت باتن ها باید زیر هم نوشته شود. سپاس
                [SIZE=4] [COLOR=#800000]امير المؤمنين علي (ع) : [/COLOR][/SIZE][SIZE=4][SIZE=5][FONT=times new roman][COLOR=#000080]دنيا دو روز است يك روز با توست و روز ديگر عليه تو روزي كه باتوست مغرور مَشو و روزي كه عليه توست نا اميد مشو زيرا هردو پايان پذيرند[/COLOR][/FONT][/SIZE]
                [/SIZE]

کامنت

چند لحظه..