منم تبریک میگم تولدتون رو ایشالله زندگی پر از شادی داشته باشید
البته روز تولدتون همزمانه با روز تولد عادل فردوسی پور که خب همینجا به عادل عزیز هم تبریک میگم:D
[CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]
سرکارخانم خاکزاد
با سلام و عرض تبریک به شما امیدوارم همیشه سلامت شاد باشید. ( عذر تاخیر بنده را پذیرا باشید )
[FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[CENTER][FONT=book antiqua][COLOR=#0000FF][SIZE=4]اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم ، همان عرقیست که برای [/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4]پیروزی [/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000FF][SIZE=4]نریخته ایم[/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]
سرکار خانم نجفی*
تولدتان را صمیمانه تبریک می گوییم و از ایزد منان برایتان شادی سلامتی و سربلندی را آرزو مندیم. قابل توجه عزیزان اینکه؛" سرکارخانم نجفی از اعضای قدیمی سایت هستند و اکنون به دلیل مشغله زیاد و ادامه تحصیل دیگر در جمع ما نیستند.
امیدواریم زودتر برگردند".*
با سلام.
"روزی که در آن معصیت نباشد روز عید" و جشن و تولد است.
منم به نوبه ی خودم به همه دوستانی که تولدشان هست تبریک میگم.
آرزوی عمر طولانی نمیکنم اما امیدوارم همیشه سالم و تندرست باشید.
[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]
منم به نوبه خودم خدمت دوست عزیز و استاد ارجمند جناب آقای جاوید خان مختاری تبریک و شادباش عرض می کنم ایشالا که در پناه آقا امام زمان عمر پر برکت و زندگی توام با آرامشی داشته باشید .
جناب مختاری عزیز ، ضمن عرض تبریک به شما ، امیدوارم در تمامی مراحل زندگی موفق باشد.
[FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
کامنت