باسلام،من دوتافایل اکسل دارم که داخل هرکدوم تعدادی یوزر فرم کدنویسی کردم،میخوام ازیکی ازفایلها بشه یوزرفرمها را ازفایل دوم خوانده و نمایش بدم تا داده ها واطلاعات ازش گرفته بشه،لطفا راهنمایی کنید
فراخوان یوزرفرم ازفایل اکسل دیگر
Collapse
X
-
با درود
خب اینجا ما با دو مقوله سرو کار داریم یکی اینکه اون فایل دوم که یوزر فرمشو میخوای باز کنی خودش باز باشه یا نه من فرض رو بر این میگیرم که بازه - خب اول تو خود اون فایل که فرمت هست یعنی مقصد یه کدی مثل اینو تو یه ماژول بزار
کد:Sub ShowUF() UserForm1.Show End Sub
کد:Sub ShowUserForm1() Run "iranexcel.xlsm!ShowUF" End Sub
یه جورایی در واقع یک سری کد رو فراخونی کردیم که اون کد خودش یوزر فرم یک رو باز میکرددر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز -
درود
مگه میشه باز نشه پسر داده ها اونجاست - میشه بازش کرد با کد بعد فرم رو فراخوانی و بعد با کد دوباره ببندیش - حالا این بین میشه windows اش رو هاید کرد اما من بعید میدونم اینکه بدون باز کردنش اونو اجرا کنیمدر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
-
باسلام،کد را نوشتم ولی هرکارمیکنم جواب نمیده
میشه خواهش کنم یه نمونه برام ایمیل کنید،چون با اندروید کانکت میشم نمیتونم فایل اکسل را اجرا کنم
باتشکر فراوان
H.gheidrlou@BANkmellat.ir
اگه نمونه برام ایمیل کنید خیلی ممنوندارتون میشمکامنت
-
با درود
اطاعت امر شد اما یه فکری به حال تکنولوژی بکنین خوووووووووودر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
-
با درود
من نمیدونم ایرادت کجای کارته
فرض فایل یک رو باز کن و دو رو هم باز کن
یه کلید اطافه گذاشتم تو اکسل اول - فرمی باز میشه حالا اگر کلید رو فرم رو بزنی فرم اکسل دوم باز میشهفایل های پیوست شدهدر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
کامنت