یه یوزرفرم دارم که ابعادش کوچیکه،چکباکسی پایینش گذاشتم که با تیک زدنش باعث افزایش پهنای یوزرفرم میشه،ولی مشک اینه که پس از افزایش عرض یوزرفرم،قسمتی ازسمت راستش ازصفحه خارج میشه،چککارش کنم: لطفا راهنمایی کنید
قرارگرفتن یوزرفرم درسمت چپ مانیتور
Collapse
X
-
قرارگرفتن یوزرفرم درسمت چپ مانیتور
باسلام،
یه یوزرفرم دارم که ابعادش کوچیکه،چکباکسی پایینش گذاشتم که با تیک زدنش باعث افزایش پهنای یوزرفرم میشه،ولی مشک اینه که پس از افزایش عرض یوزرفرم،قسمتی ازسمت راستش ازصفحه خارج میشه،چککارش کنم: لطفا راهنمایی کنید -
سلام
در قسمت Properties يوزر فرم خود ، در گزينه left مختصات رو طوري شماره بده كه نيازت تامين بشه .
موفق باشي[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
[CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/CENTER] -
با درود
کد زیر رو امتحان کن ببین بدردت میخوره
برای یه کلید نوشتیمکد:Private Sub CommandButton1_Click() UserForm1.Show vbModeless UserForm1.Left = UserForm1.Left - UserForm1.Width / 2 UserForm2.Show vbModeless UserForm2.Left = UserForm2.Left + UserForm1.Width / 2 End Sub
در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
-
درود
به نظر من راحت ترین راه حل شما اینا که در زمان نمایش فرم موقعیت top و left فرمتون رو تنظیم کنین
اما یک نکته مهم رو فراموش نکنین، برای اینکه کد شما اثر داشته باشه، حتما باید از پنجره Properties فرمتون خاصیت StartUpPosition رو روی Manual تنظیم کنین
راستی من موقعیت فرم دوم رو نسبت به اولی تنظیم کردم، شما میتونید اعداد ثابت در نظر بگیرید
فایل نمونه ای هم گزاشتم، البته شایدم منظور شما این نباشهکد:UserForm2.Left = UserForm1.Left - UserForm1.Width - 50 UserForm2.Top = UserForm1.Top UserForm2.Show
اما امیدوارم به دردتون بخوره
Forms.xlsm[CENTER][COLOR=#006400]«زمانيکه با زمانه خويش نساختي و با [/COLOR][COLOR=#b22222][B]مسندنشينان[/B][/COLOR][COLOR=#006400] و [/COLOR][B][COLOR=#b22222]امربران[/COLOR][/B][COLOR=#006400] ايشان کنار نيامدي
و آنچه را [/COLOR][B][COLOR=#b22222]جاهلان [/COLOR][/B][COLOR=#006400]ميگويند، جاهلانه باز نگفتي،
لاجرم به تبعيد ابدي گرفتار خواهي شد!
حتي اگر جسمت در کنج منزلي در شهري ساکن باشد؛
و اگر بر نپذيرفتن، پاي فشردي،
[/COLOR][COLOR=#3366cc][B]آواره ات خواهند کرد،
[/B][/COLOR][COLOR=#3333cc][B]به زندانت خواهند افکند
[/B][/COLOR][COLOR=#333366][B] و به دارت خواهند کشيد ...»[/B][/COLOR][COLOR=#006400]
[/COLOR][/CENTER]کامنت

کامنت