هایلایت شدن سلول هایی که مقداری کمتر از مقدار روز قبل دارند ؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • nakhodaz
    • 2014/07/16
    • 3

هایلایت شدن سلول هایی که مقداری کمتر از مقدار روز قبل دارند ؟؟؟؟

سلام دوستان
    من یک اکسل لیست قیمت دارم که قیمت محصولات روزانه تغییر می کنه.حالا می خوام وقتی قیمت یک محصول در روز دوم نسبت به روز اول کمتر میشه اون سلول هایلایت بشه ...
    دوستان اگه راهنمایی کنند ممنون می شم...
    سپاس...
  • nakhodaz
    • 2014/07/16
    • 3

بهتره سوالم رو تصحیح کنم
    فرض کنید در روز 20/04/1393 قیمت وارد شده در سلول ، 1000 ریال هست.
    در روز 21/04/1393 قیمت وارد شده 1100 ریال و در روز 22/04/1393 قیمت وارد شده 950 ریال هست.می خوام سلول با توجه به قیمت اولیه (1000 ریال) در روز 21/04/1393 که قیمت افزایش پیدا کرده سبز رنگ و در روز 22/04/1393 که قیمت زیر قیمت اولیه اومده ، سلول قرمز رنگ بشه...
    با تشکر...

کامنت

• امين اسماعيلي
      مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
      • 1198
      • 84.00

با درود
      فرض کن تو یه ستون اعدادت رو داری مثلا ستون A خب سل دوم رو یعنی A2 رو انتخاب و سپس conditional formatting رو انتخاب و سپس High Light Cell رو بزن و یعد Less Than سپس در پنجره ظاهرشده سل بالایی رو انتخاب کن بعد با F4 چند بار بزن تا به این شکل در بیاد
      کد:
      $A1
      بعدش اکی و خارج شو سپس همین سل رو انتخاب کن دوبار روی format painter گلیک کن و سپس هر تعداد سل زیر رو خواستی انتخاب کن حل میشه- یا اول کل ستون رو انتخاب کن بعد اینتر بزن که سل A2 فعال بشه و بعد در قسمت conditional از useformula استفاده کن با این فرمول
      کد:
      =AND(A1<A1048576,A1<>"")

فایل پیوست به چند روش و شیت 2 رو هم ببین
      فایل های پیوست شده
      Last edited by امين اسماعيلي; 2014/07/16, 03:29.
      در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• امين اسماعيلي
        مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
        • 1198
        • 84.00

با درود پست 2 قبلا نبود بحث کلا عوض شد و راحت تر این دیگه خیلی راحتره به راحتی انجام میشه من فک کردم شما سل مورد برسی ات با توجه به پست اولت نسبت به روز قبل هست که یه مقدار مشکل تر بود و یه نکته ریز داشت
        در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• nakhodaz
          • 2014/07/16
          • 3

با تشکر از پاسخ شما
          من اکسلی رو که آپلود کرده بودید دانلود کردم.ولی متوجه نشدم چجوری کار می کنه.مثلا در شیت 2 وقتی اعداد یک سل رو تغییر میدم اعداد سل پایین یا بالاش تغییر می کنه.در حالی که در لیست قیمت محصولات ما اینها ربطی به هم ندارند.و من می خوام تاریخ روی هر سل اعمال بشه و در هر سل عدد هر سل با توجه به مقدار روز قبل یا بعدش سبز یا قرمز شه.البته شیت اول درست کار می کرد.ولی راهی هست که وقتی مقدار افزایش پیدا می کنه سبز بشه؟
          Last edited by nakhodaz; 2014/07/17, 00:10.

کامنت

چند لحظه..