حالا که تقویم شمسی هم راه افتاده به صورت عددی چطور میشه اینو به صورت نوشتاری در آورد مثلا من خودم تونستم بگم اگر عدد ماه فلان بود بنویس تیر یا فروردین و ... ولی برای اینکه چند شنبه بودن رو بده چه کار باید کنم ؟
روز هفته تقویم شمسی هم میشود ایجاد کرد ؟ مثلا: شنبه ، یک شنبه و ...
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
با سلام ، شما از توابع شمسی استفاده می کنین؟[FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
[/CENTER] -
کد PHP:=J_WEEKDAY(J_TODAY(),1)
کد PHP:=tbh()
Last edited by Javid Mokhtari; 2014/07/20, 14:08.[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]کامنت
-
کامنت
-
توابع شمسی من به صورت کد های PHP هست و من هرجا بخوام اونارو با Copy و Paste استفاده میکنم . فکر میکنم توابع مد نظر شما فرق داشته باشه با فرمول های من. اگه میشود برای من فایل قرار بدید.:min10::min18::min13::min22:کامنت
-
[FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
اصلا این تابع ربطی به محیط VBنداره.
شما باید فایل persian function را به اکسلتون add کنید و در محیط اکسل از انها مطابق عکسی که دوست عزیزمون آقای فاطمی زحمت کشیدن گذاشتن، استفاده کنید.
برای فونت فارسی هم باید زبان سیستمتون رو درست کنید.بگردین تو پست های دیگه دربارش بحث شده[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]کامنت
کامنت