با سلام
من ی کد دارم که میتونین برای اموزش هم استفاده کنین که کل اون ردیف رو به شیتی که هم نام با سلول مورد نظر باشه انتقال میده
حالا شیت های من رمزشون 123 هست و میخوام این کد با اینکه شیت ها پروتکت شدن هم کارشو کنه اما هر کدی میزنم ارور میده نمیدونم مشکل از کجاست
ممنونم میشم ی راه حلی نشون بدین
من ی کد دارم که میتونین برای اموزش هم استفاده کنین که کل اون ردیف رو به شیتی که هم نام با سلول مورد نظر باشه انتقال میده
حالا شیت های من رمزشون 123 هست و میخوام این کد با اینکه شیت ها پروتکت شدن هم کارشو کنه اما هر کدی میزنم ارور میده نمیدونم مشکل از کجاست
کد:
Sub sabt() ' ' Macro2 Macro ' Dim c As Range For i = 1 To Sheets.Count For Each c In Sheet1.Range("I3") If c.Value = Sheets(i).Name Then Range("A3:H3").Select Selection.Copy Sheets(i).Activate Range("A3").Select Selection.Insert Shift:=xlDown Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteFormats, Operation:=xlNone, _ SkipBlanks:=False, Transpose:=False Application.CutCopyMode = False Range("A3").Select Sheets("ËÈÊ").Select Range("A3:G3,I3").Select Selection.ClearContents Range("A3").Select End If Next c Next i End Sub
کامنت