کمک در مورد mail merge

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hooman_tt

• 2013/03/03
    • 31

کمک در مورد mail merge

با سلام
    خدمت سروران گرامی
    استادان ارجمند.
    نمیدونم جایی که دارم سوالم رو میبرسم درسته یا خیر ؟! ولی چون توش کاربرد تصویری داشت به نظرم رسید که اینجا بزام !!!
    در صورت امکان کمکم کنید.
    متشکرم
    می خوام ببینم آیا میشه در هنگام استفاده کردن از Mail Merge ، تصویر را نیز بازخوانی کرد ؟
    به طور مثال فایل ما حاوی اطلاعات پرستلی است . میخواهم با روش mail merge عکس فرد را نیز نشان داد .
    فرقی نمیکند که این عکس را از یک فولدر بخواند و یا عکس را از همان فایل اکسل مربوطه بخواند.
    ممنونم .
  • امين اسماعيلي
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
    • 1198
    • 84.00

با درود
    شما اطلاعات رو داری میاری تو اکسل خوب - مثلا شماره پرسنلی هر فرد رو هم داری میاری - حالا اگر شما عکس های پرسنل رو با شماره پرسنلی اشون سیو کرده باشین بعله میشه اونها رو هم فراخوانی کرد- نمونه اش هم تو همین تالار به دفعات انجام شده یه سرچی کنین
    در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• hooman_tt

• 2013/03/03
      • 31

نوشته اصلی توسط امين اسماعيلي
      با درود
      شما اطلاعات رو داری میاری تو اکسل خوب - مثلا شماره پرسنلی هر فرد رو هم داری میاری - حالا اگر شما عکس های پرسنل رو با شماره پرسنلی اشون سیو کرده باشین بعله میشه اونها رو هم فراخوانی کرد- نمونه اش هم تو همین تالار به دفعات انجام شده یه سرچی کنین

جناب اقای اسماعیلی
      ضمن تشکر از پاسخ شما باید به استحضار برسانم که من سرچ کردم ولی واقعا چیز خاصی که به بنده بیسواد کمکی بکنه پیدا نکردم !
      میشه شما بزرگواری بفرمایین آدرس مطلب رو بهم بدین ؟ یا اگه فایلی هست بهم بدین ؟
      ممنونم

کامنت

چند لحظه..