ضرب تک تک اعداد یک سلول در اعداد خاص

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • امين اسماعيلي
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
    • 1198
    • 84.00

اسم تابع امین =amin تو فایل یه نمونه از نوشتن و ارگومانهاش هست ح. اگر اعداد رو با یه کارکتر دیگه از هم جدا میکنید (در اینجا - در نظر گرفته شده )باید در کد ها در تابع
    amin علامت - dash بین کوتیشن رو به هر چی خواستین تغییر بدین اینجا جدا کننده همونطور که میبینین dash - هست
    میتونه فاصله باشه که حتما بین کوتیشن یه Space بزارین - سوالی بود مطرح کنید - در ضمن استاد وطن پرست فرمول رو بنا به در خواست شما
    برای 14 رقم نوشتن چون شما اینجوری میخواستین - اگر تعداد متغیر بشه باید فرمول عوض بشه - من حالا با vba یه تابع نوشتم همنجور که گفتم اسمش amin هست شرمنده دیگه جسارت شد اسم خودمونو چسبوندیم بهش -

استاد وطن پرست: ایشون میخواستن که سل ها جدا نباشه تو مسیج گفتن و همچنین تعداد متغیر باشه - البته همونجور که دوستمون میدونه خودش بلاخره به همون اندازه که طول عدد هست بهمون اندازه هم باید عدد واسه ضرب باشه
    دوست عزیز دو تا تابع تو ماژول 1 هست میتونی کپی کنی و تو فایل خودت بزاری و حله دیگه
    فایل های پیوست شده
    در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• shamir

• 2014/07/26
      • 19

نوشته اصلی توسط امين اسماعيلي
      اسم تابع امین =amin تو فایل یه نمونه از نوشتن و ارگومانهاش هست ح. اگر اعداد رو با یه کارکتر دیگه از هم جدا میکنید (در اینجا - در نظر گرفته شده )باید در کد ها در تابع
      amin علامت - dash بین کوتیشن رو به هر چی خواستین تغییر بدین اینجا جدا کننده همونطور که میبینین dash - هست
      میتونه فاصله باشه که حتما بین کوتیشن یه Space بزارین - سوالی بود مطرح کنید - در ضمن استاد وطن پرست فرمول رو بنا به در خواست شما
      برای 14 رقم نوشتن چون شما اینجوری میخواستین - اگر تعداد متغیر بشه باید فرمول عوض بشه - من حالا با vba یه تابع نوشتم همنجور که گفتم اسمش amin هست شرمنده دیگه جسارت شد اسم خودمونو چسبوندیم بهش -

استاد وطن پرست: ایشون میخواستن که سل ها جدا نباشه تو مسیج گفتن و همچنین تعداد متغیر باشه - البته همونجور که دوستمون میدونه خودش بلاخره به همون اندازه که طول عدد هست بهمون اندازه هم باید عدد واسه ضرب باشه
      دوست عزیز دو تا تابع تو ماژول 1 هست میتونی کپی کنی و تو فایل خودت بزاری و حله دیگه
      با تشکر شرمنده من نفهمیدم این فایل چه طوری کار می کند لطفا راهنمایی کنید

کامنت

• shamir

• 2014/07/26
        • 19

نوشته اصلی توسط shamir
        با تشکر شرمنده من نفهمیدم این فایل چه طوری کار می کند لطفا راهنمایی کنید
        یعنی نمیدونم عدد اصلی را کجا بنویسیم و اونا که قرار ضرب شوند کجا نوشته شود

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
          • 2011/10/19
          • 4377
          • 70.00

راه حل آقای اسماعیلی کاملا واضحه نمیدونم چیو متوجه نشدید ایشون یک تابع نوشتند به اسم amin کافیه تایپش کنید تا تو لیست توابعتون دیده بشه
          Click image for larger version

Name:	a.jpg
Views:	1
Size:	6.4 کیلو بایت
ID:	123436
          این تابع از دو آرگومان تشکیل شده آرگومان اول عدد چند رقمی اول و آرگومان دوم هم اعدادی که باید درش ضرب بشه فقط نکته اینجاست که باید با دش (-) از هم جدا کنید

Click image for larger version

Name:	b.jpg
Views:	1
Size:	14.4 کیلو بایت
ID:	123437
          [CENTER]
          [SIGPIC][/SIGPIC]
          [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..