ایجاد کشو حاوی لینک در یک سلول

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • salarp1980

• 2014/07/10
    • 6

ایجاد کشو حاوی لینک در یک سلول

با سلام
    می خواهم یک کشو در یک سلول ایجاد کنم که به جای اینکه توش اعداد و حروف باشه لینک باشه. مثلا دیتا ولیدیشن استفاده کنم ولی به جای اینکه برم و تعدادی عدد یا تکست را بیارم تعدادی لینک توش داشته باشم که بشه به عنوان دسترسی سرسع از اون استفاده کرد
    ممنون
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1519
    • 71.67

سلام،
    خوب توضيح نداده ايد! فرض کنيم ديتا وليديش را در حالت ليست تنظيم کرده ايم، خوب حالا وقتي سل را انتخاب و دگمه مربوطه را مي زنيم در منوي کشويي چي ببينيم؟ آدرس يک يا چند تا لينک! اين که فکر نکنم به درد بخورد!
    اگر مي خواهيد به جاي درج آدرس يک سري سل در ليست ديتا وليديشن از يک حالت لينک مانند براي فراخواني داده ها استفاده کنيد فکر کنم از ترفند نام گذاري محدوده ها در اکسل بتوانيد استفاده کنيد، البته در اکسل هاي جديد که نيازي به اين امر وجود ندارد ولي در اکسل هاي از يک ورژني قديمي تر چون داده ها را نمي توان از صفحات ديگر فراخوان کرد شايد بتوان از نام گذاري محدوده ها به عنوان راه حل استفاده کرد.
    sigpic

کامنت

• salarp1980

• 2014/07/10
      • 6

آره علی جان
      ببیند یه شیت دارم که مخصوص انبارداریه. توش 100 تا کاردکس هست. با خودم فکر کردم اگه کنار هر کاردکس یه کشو داشته باشم و توش لینک الباقی کاردکسها باشه دیگه نیازی نیست واسه رفتن از کادکس 20 به 90 هی تو صفحه بالا و پاییین برم. کشو را باز کنم و کاردکس مورد نظر را انتخاب کنم و با توجه به لینکی که قبلا دادم بپره روی کاردکس مقصد
      اگه شما ایده بهتری داری راهنمایی کنید
      ممنون

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
        • 2011/10/19
        • 4376
        • 70.00

فایل زیر رو ببینید ایده ای که استفاده شده با کمی تغییر برای شما قابل اجراست
        فایل های پیوست شده

sigpic

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
          • 2011/10/19
          • 4376
          • 70.00

مجدد
          فایل های پیوست شده

sigpic

کامنت

• salarp1980

• 2014/07/10
            • 6

با تشکر از آقای وطن پرست
            دوستان میشه یکی به زبان ساده تر این سوال منو توضیح بده که چه کارش کنم؟ چون خیلی حرفه ای که چه عرض کنم کاملا آماتور هستم میخوام به زبان کاملا ساده بدونم باید چه کارش کنم
            ممنون

کامنت

چند لحظه..