مشکل در vlookup

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • salarp1980

• 2014/07/10
    • 6

مشکل در vlookup

راجع به تابع vlookup

یه جدول دارم 5سطری با سه ستون

ستون اول کد کالا

ستون دوم نام کالا

ستون سوم قیمت فی

حالا در یه قسمت یا شیت دیگه یه جدول با استفاده از vlookup درست کردم که کد کالا را که مینویسی نام و قیمت خودش میاد

حالا گیرم اینجاست که تو یک سطر همه چیزا درست پیش میره

مکان نما را که روی سطر اول قرار میدم و میکشم پایین به سطور پایین یا تعمیم نمیده اگه هم بده بهم ریخته میشه

چه کارش کنم؟

میخوام تو جدول دوم هم 5 سطر داشته باشم یا اگه در جدول اول 20 قلم دارم در جدول دوم هم 20 سطر با همین قابلیت داشته باشم

نمیشه که تو هر سطر vlookup پیاده کنم

ممنون
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

نوشته اصلی توسط salarp1980
    راجع به تابع vlookup
    یه جدول دارم 5سطری با سه ستون
    ستون اول کد کالا
    ستون دوم نام کالا
    ستون سوم قیمت فی
    حالا در یه قسمت یا شیت دیگه یه جدول با استفاده از vlookup درست کردم که کد کالا را که مینویسی نام و قیمت خودش میاد
    حالا گیرم اینجاست که تو یک سطر همه چیزا درست پیش میره
    مکان نما را که روی سطر اول قرار میدم و میکشم پایین به سطور پایین یا تعمیم نمیده اگه هم بده بهم ریخته میشه
    چه کارش کنم؟
    میخوام تو جدول دوم هم 5 سطر داشته باشم یا اگه در جدول اول 20 قلم دارم در جدول دوم هم 20 سطر با همین قابلیت داشته باشم
    نمیشه که تو هر سطر vlookup پیاده کنم
    ممنون
    با سلام
    مشکل شما اینه که در زمان انتخاب محدوده ( جدول ) به آدرس دهی مطلق و نسبی دقت نکرده اید. و در زمان درگ کردن فرمول با مشکل مواجه میشید. پس دو راه دارین:
    1- محدوده مورد نظرتون رو نامگذاری کنید و سپس فرمول نویسی کنید و یا
    2- از آدرس دهی مطلق استفاده نمایید.

لطفاً امتحان کنید.
    با سپاس

ɦɛʂɑɱ ɓɑɦɾɑɳɨ

[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..