کمک و راهنمایی درخصوص فرمول نویسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • amirj_ir
    • 2014/06/23
    • 3

کمک و راهنمایی درخصوص فرمول نویسی

سلام من می خوام یه جدول سه ستونه با 30 ردیف داشته باشم مثلا در ستون اول دریافتی و در ستون دوم پرداخی و در ستون سوم مانده باشه اگه من این ستون مانده ردیف 30 را ببینم مانده این 30 ردیف باشه امیدوارم منظورم را رسونده باشم لطفا راهنمایی کنید
  • khakzad

• 2010/03/17
    • 2034
    • 85.00

اگه می خواید توی ستون سوم اختلاف این دو را در سی ردیف داشته باشید کافیه توی ستون c بنویسید:
    =a1-B1
    درگ کنید تا پایین
    اگر منظور این نست توضیح بیشتر لطفا

کامنت

• amirj_ir
      • 2014/06/23
      • 3

تشکر خانم خاکزاد
      من می خوام یه جدول مالی باشه پول تنخواه که گرفته میشه در ستون اول و پرداختی ها در ستون دوم و موجدی در ستون سوم باشه همینجور ردیف آخر رو هم ببینم موجودیم مشخص باشه

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

نوشته اصلی توسط amirj_ir
        سلام من می خوام یه جدول سه ستونه با 30 ردیف داشته باشم مثلا در ستون اول دریافتی و در ستون دوم پرداخی و در ستون سوم مانده باشه اگه من این ستون مانده ردیف 30 را ببینم مانده این 30 ردیف باشه امیدوارم منظورم را رسونده باشم لطفا راهنمایی کنید
        با سلام
        فرض ما بر این است که: در سلول C5 مبالغ دریافتی، در سلول D5 مبالغ پرداختی و در سلول E5 مانده را برای شما ثبت نماید.
        حال در E5 فرمول زیر را وارد نموده و درگ می نماییم:
        کد PHP:
        =IF(AND(C5="";D5="");"";SUM($C$5:C5)-SUM($D$5:D5)) 
        این فرمول، خواسته ی شما را بر آورده می نماید!
        و در F4 فرمول زیر را می نویسیم:
        کد PHP:
        =SUM(C5:C34)-SUM(D5:D34
        این فرمول، موجودی نهایی شما را نشان میدهد.
        برای درک بهتر فرمول ها، فایل زیر را ملاحظه نمایید و در صورتی که پاسخ خود را دریافت نمودید، دکمه ی " مشکل من حل شده است " را بزنید.
        با سپاس
        فایل های پیوست شده
        Last edited by حسام بحرانی; 2014/08/12, 11:09.
        !With God all things are possible

کامنت

• baranmosafg
          • 2014/10/27
          • 3

من می خواستم یه سوالی بپرسم در مورد پیچیدگی این فرمول
          این فرمول پیچیده چه تفاوتی با فرمول ساده ای مثل این داره
          اگه ما در c1 بنویسیم a1-b1
          و در c2 بنویسیم c1+a2-b2
          و بعد با درگ کردن به انتها برسیم
          من تفاوت چندانی بینشون ندیدم که نیاز باشه به این فرمول پیچیده متوسل بشیم

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
            • 2065
            • 72.00

نوشته اصلی توسط baranmosafg
            من می خواستم یه سوالی بپرسم در مورد پیچیدگی این فرمول
            این فرمول پیچیده چه تفاوتی با فرمول ساده ای مثل این داره
            اگه ما در c1 بنویسیم a1-b1
            و در c2 بنویسیم c1+a2-b2
            و بعد با درگ کردن به انتها برسیم
            من تفاوت چندانی بینشون ندیدم که نیاز باشه به این فرمول پیچیده متوسل بشیم
            سلام و عرض خیرمقدم به شما دوست عزیز
            ممنون از مطلبی که عنوان نمودید. ببینید؛ هدف این سایت، آموزش و یادگیری بیشتر کاربران است.
            در سؤال ساده ای که مطرح شد، پاسخ ساده ای هم داده شد (
            علیرغم اینکه از آن به عنوان فرمول پیچیده یاد کردید ). اما در این پاسخ ساده نکاتی نهفته است که باعث می شود کاربر تازه کار در اکسل ( البته منظورم کسانی است که برای اولین بار با این صفحه جادویی آشنا شده اند ) بیشتر به یادگیری آن ترغیب شده و برای یادگیری آن تلاش کنند. وگرنه پاسخ سرکار خانم خاکزاد به راحتی مشکل ایشون رو حل می کرد. نکاتی که در این پاسخ وجود دارد ( برای کاربر تازه کار اکسل )؛ روش استفاده از توابع if,and,sume و روش خالی نشان دادن سلول با شرط ( با استفاده از "" )، استفاده از آدرس دهی مطلق و نسبی و
            روش زیباتر کردن فایل مطلوب بود. اگر دقت کرده باشید در خود فایل پیوستی هم از عکس ( لوگوی انجمن )، مخفی کردن سرستون ها ( a,b,c,... )، مخفی کردن شماره سطرها ( 1و2و3و... )، رنگی کردن کل ردیف و کل ستون ( به رنگ سبز )، مخفی کردن شیت ها، هایپرلینک ( لینک دادن به انجمن ، سایت، ایمیل انجمن و ... ) استفاده شده است که هیچگونه ضرورتی ندارد و تنها به تشویق بیشتر کاربر به یادگیری اکسل کمک خواهد کرد.
            بله، حق با شماست. حتی با ساده ترین صورت هم می توان پاسخ این پرسش را داد و در c2 می توان نوشت:
            کد PHP:
            =c1+a2-b2 
            و درگ نمود.
            موفق باشید.
            !With God all things are possible

کامنت

چند لحظه..