سلام من می خوام یه جدول سه ستونه با 30 ردیف داشته باشم مثلا در ستون اول دریافتی و در ستون دوم پرداخی و در ستون سوم مانده باشه اگه من این ستون مانده ردیف 30 را ببینم مانده این 30 ردیف باشه امیدوارم منظورم را رسونده باشم لطفا راهنمایی کنید
کمک و راهنمایی درخصوص فرمول نویسی
Collapse
X
-
اگه می خواید توی ستون سوم اختلاف این دو را در سی ردیف داشته باشید کافیه توی ستون c بنویسید:
=a1-B1
درگ کنید تا پایین
اگر منظور این نست توضیح بیشتر لطفامحصولات و جزوات آموزش تخصصی اکسل در:
برترین مرجع تخصصی پارسی اکسل
جامعه اكسل ايرانيان: فروشگاه
آموزش اکسل تخصصی و پیشرفته - تهران
h.khakzad@yahoo.com
-
فرض ما بر این است که: در سلول C5 مبالغ دریافتی، در سلول D5 مبالغ پرداختی و در سلول E5 مانده را برای شما ثبت نماید.
حال در E5 فرمول زیر را وارد نموده و درگ می نماییم:
کد PHP:=IF(AND(C5="";D5="");"";SUM($C$5:C5)-SUM($D$5:D5))
و در F4 فرمول زیر را می نویسیم:
کد PHP:=SUM(C5:C34)-SUM(D5:D34)
برای درک بهتر فرمول ها، فایل زیر را ملاحظه نمایید و در صورتی که پاسخ خود را دریافت نمودید، دکمه ی " مشکل من حل شده است " را بزنید.
با سپاس
فایل های پیوست شدهLast edited by حسام بحرانی; 2014/08/12, 11:09.!With God all things are possible
کامنت
-
من می خواستم یه سوالی بپرسم در مورد پیچیدگی این فرمول
این فرمول پیچیده چه تفاوتی با فرمول ساده ای مثل این داره
اگه ما در c1 بنویسیم a1-b1
و در c2 بنویسیم c1+a2-b2
و بعد با درگ کردن به انتها برسیم
من تفاوت چندانی بینشون ندیدم که نیاز باشه به این فرمول پیچیده متوسل بشیمکامنت
-
ممنون از مطلبی که عنوان نمودید. ببینید؛ هدف این سایت، آموزش و یادگیری بیشتر کاربران است.
در سؤال ساده ای که مطرح شد، پاسخ ساده ای هم داده شد ( علیرغم اینکه از آن به عنوان فرمول پیچیده یاد کردید ). اما در این پاسخ ساده نکاتی نهفته است که باعث می شود کاربر تازه کار در اکسل ( البته منظورم کسانی است که برای اولین بار با این صفحه جادویی آشنا شده اند ) بیشتر به یادگیری آن ترغیب شده و برای یادگیری آن تلاش کنند. وگرنه پاسخ سرکار خانم خاکزاد به راحتی مشکل ایشون رو حل می کرد. نکاتی که در این پاسخ وجود دارد ( برای کاربر تازه کار اکسل )؛ روش استفاده از توابع if,and,sume و روش خالی نشان دادن سلول با شرط ( با استفاده از "" )، استفاده از آدرس دهی مطلق و نسبی و روش زیباتر کردن فایل مطلوب بود. اگر دقت کرده باشید در خود فایل پیوستی هم از عکس ( لوگوی انجمن )، مخفی کردن سرستون ها ( a,b,c,... )، مخفی کردن شماره سطرها ( 1و2و3و... )، رنگی کردن کل ردیف و کل ستون ( به رنگ سبز )، مخفی کردن شیت ها، هایپرلینک ( لینک دادن به انجمن ، سایت، ایمیل انجمن و ... ) استفاده شده است که هیچگونه ضرورتی ندارد و تنها به تشویق بیشتر کاربر به یادگیری اکسل کمک خواهد کرد.
بله، حق با شماست. حتی با ساده ترین صورت هم می توان پاسخ این پرسش را داد و در c2 می توان نوشت:
کد PHP:=c1+a2-b2
موفق باشید.
!With God all things are possible
کامنت
کامنت