چندین سوال مختلف

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • master

• 2010/07/18
    • 118

چندین سوال مختلف

سلام
    چند سوال زیر رو توی اکسل داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید:
    1- یه فاسل اکسل دارم که هر ماه اطلاعات ماه قبل رو از داخلش پاک میکنم و اطلاعات ماه جدید رو واردش میکنم حالا یه سری افراد هستن که مثلا راندمانشون ثابت هست میخوام وقتی ستون راندمان رو پاک میکنم راندمان این فرد پاک نشه یه جورایی سلول راندمان فرد یا افراد مورد نظر فریز بشه (البته موقع پاک کردن هم خطا نده که مثلا این سلول رو نمیشه پاک کرد)
    2- توی conditional formatting چطوری میشه دستوری نوشت که سه ستون اگه فرمول داشت رنگی بشه یا برعکش اگه فرمول نداشت رنگی بشه
    3-یه جدول هست توی پیرینت یه سری ستون هاش نیاز نیست باشن من الان hide میکنم و بعدش مجدد unhide میکنم راهی هست که بدون انجام اینکار بشه از اون جدول پیرینت گرفت و اون چند تا ستون دلخواه توی برگه پیرینت شده نباشن؟
    4- ایا میشه توی Header فرمول نوشت؟ میخوام چک کنه ببینه چه ماهی هست بعد براساس اون یه متن نوشته بشه مثلا اگه الان ماه 5 هستیم بنویسه لیست حقوق تیر ماه (یه ماه عقب تر ) یا توی یه شیت دیگه براساس نام شیت فرمول بنویسه که مثلا اگه نام شیت هست 4 توی Header بنویسه لیست کارکرد تیر ماه (این مثل قبلی نیست و همون ماه باشه)
    5- ایا توی یه شیت میشه دو قیمت جداگانه برا پیرینت تعریف کرد؟ فرق کنید دو تا محدوده داریم گاهی قراره محدوده a پیرینت بشه گاهی b ایا میشه همچین کاری کرد؟ اگه اره موقع پیرینت چطور انتخاب بشه؟ الان من دستی محدوده رو تغییر میدم دوباره باید برگردم عوض کنم راه دیگه ای میخواستم بدونم سهت؟
    6- میخوام یه شیت بعد از اعمال یه سری تغییرات حالت قفل پیدا کنه و دیگه نشه تغییر داد چطروی میشه این کار رو کرد؟
    با تشکر
  • Javid Mokhtari
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
    • 1212
    • 73.00

با سلام.
    ماشاء ا... سئوالارو
    بعضی جاها میشه با ابزار خود اکسل و بعضی جاها نیاز به ماکرو دارین.حالا با کدوم می خواین ...؟
    برای مثال برای سئوال 2 در
    conditional formatting کد زیر را قرار داده و فرمت موردنظرتون رو اعمال کنید.
    کد PHP:
    =FORMULATEXT(A1)<>"" 
    [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
    بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
    [/FONT][/SIZE]
    [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
    [/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]
    [/FONT]

کامنت

• master

• 2010/07/18
      • 118

خوب شما برا هر قسمت هر روشی که به نظرت مناسبتر هست بگید من اگه گیری داشتم سوال میکنم
      مثلا همین موری که برا 2 گفتید الان من این رو بخوام روی یه ستون اعمال کنم چیکار کنم؟ چه تغییراتی بدم؟ یکم کدش برام نامفهوم هست اگه میشه بیشتر براش توضیح بدید ضمنا این الان برا بدون فرمول هست یا با فرمول؟

راستی یه سوال دیگه هم بود یادم رفته بود بنویسم:
      فرض کنید چند پیرینتر روی سیستم هست(حالا یا پیرینتر واقعی یا مجازی) توی ماکرو وقتی دستور چاپ باشه همیشه اون پیرینتری استفاده میشه که توی منوی پیرینت در حالت انتخاب باشه که اگه عوض نکرده باشیم همون پیرینتر پیش فرض سیستم هست و اگه قبل از اجرای ماکرو توی منو یه پیرینتر دیگه رو انتخاب کرده باشم از اون استفاده میکنه
      حالا چطوری میشه توی کارو کدی نوشت که از پیرینتر دلخواه استفاده کنه (اسم پیرینتر رو بدیم) و حالا اگه اون پیرینتر بنا به دلایلی نبود از پیرینتر انتخاب شده اکسل استفاده کنه
      با تشکر

کامنت

چند لحظه..