توابع

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ntarahhom
    • 2013/11/28
    • 4

توابع

سلام دوستان عزیز من دنبال فرمولی میگردم که رقم ستون انگیزشی رو طوری محاسبه کنه که پس از محاسبه بیمه و مالیات خالص پرداختی هر شخص
    به ارقام ستون حقوق دریافتی در مقابل 240 ساعت ( ستون مشخص شده با رنگ سبز ) برسه .
    ممنون میشم کسی کمک کنه و فرمول در سل مورد نظر بنویسه
    فایل های پیوست شده
  • komeilex
    مدير تالار توابع اكسل

• 2013/10/18
    • 233
    • 61.00

سلام دوست عزیز. سوالتون اصلا ربطی به اکسل نداره. با این حال جواب رو براتون آماده کردم:

Pay1.xlsx
    [SIZE=3][COLOR=#006400][B]وقتی خدا مشکلت رو حل میکنه به تواناییش ایمان داری و وقتی مشکلت رو حل نمی کنه بدون که به تواناییت ایمان داره...

[/B][/COLOR][/SIZE][LEFT] [IMG]http://s5.picofile.com/file/8119323192/Untitled.gif[/IMG][/LEFT]

کامنت

• misammisam
      مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
      • 892
      • 64.00

نوشته اصلی توسط ntarahhom
      سلام دوستان عزیز من دنبال فرمولی میگردم که رقم ستون انگیزشی رو طوری محاسبه کنه که پس از محاسبه بیمه و مالیات خالص پرداختی هر شخص
      به ارقام ستون حقوق دریافتی در مقابل 240 ساعت ( ستون مشخص شده با رنگ سبز ) برسه .
      ممنون میشم کسی کمک کنه و فرمول در سل مورد نظر بنویسه
      اين ستون انگيزشي كه گذاشتي به چه معنيه !؟
      [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]
      [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
      [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
      [/CENTER]
      [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
      [/CENTER]

کامنت

• ntarahhom
        • 2013/11/28
        • 4

نوشته اصلی توسط misammisam
        اين ستون انگيزشي كه گذاشتي به چه معنيه !؟
        با سلام به شما دوست عزیز
        ستون انگیزشی مبلغی باید باشه که مابه التفاوت حقوق دریافتی در ازای 240 ساعت کارکرد ( ستون سبز ) با جمع حقوق محاسبه شده که با رنگ زرد مشخص شده است در اینجا منظور بشه با این توضیح که اینکار به صورتی انجام بشه که بعد از اضافه شدن مابه التفاوت انگیزشی بیمه و مالیات کسر بشه و خالص پرداختی باز هم همان رقمی باشه که در ستون سبز نوشته شده - متشکرم

کامنت

• ntarahhom
          • 2013/11/28
          • 4

سلام دوست عزیز - پاسخ شما واقعا مشکل منو حل کرده بی نهایت سپاسگزارم - فقط اگر امکان داره کمی راجع به تابعی که نوشتید توضیح بدید که جاهای دیگه اگه چنین مشکلی داشتم رفع کنم
          سپاسگزارم

کامنت

• ntarahhom
            • 2013/11/28
            • 4

دوست عزیز رقم 300000 هزار که در فرمول کسر شده بود رو توضیح بدین
            متشکرم

کامنت

• komeilex
              مدير تالار توابع اكسل

• 2013/10/18
              • 233
              • 61.00

نوشته اصلی توسط ntarahhom
              دوست عزیز رقم 300000 هزار که در فرمول کسر شده بود رو توضیح بدین
              متشکرم
              خواهش میکنم.
              اصلا تابع خاصی نیست!! فقط یه رابطه ریاضی هستش که با توجه به داده های شما به وجود اومده.
              شما باید یه معادله بنویسی و حلش کنی. همین...
              [SIZE=3][COLOR=#006400][B]وقتی خدا مشکلت رو حل میکنه به تواناییش ایمان داری و وقتی مشکلت رو حل نمی کنه بدون که به تواناییت ایمان داره...

[/B][/COLOR][/SIZE][LEFT] [IMG]http://s5.picofile.com/file/8119323192/Untitled.gif[/IMG][/LEFT]

کامنت

چند لحظه..