پیدا کردن سطر های مشابه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • zero
    • 2014/08/29
    • 2

پیدا کردن سطر های مشابه

فرض کنید در شکل زیر ستون یک در یک شیت هست و ستون 3 در یک شیت دیگه . من میخوام تمام سطر هایی که در ستون سه هستند ولی در ستون یک نیستند حذف بشن . مثل سطر ارتباطات سیار .

یه جور دیگه هم اگر بشه خیلی خوبه . فرض کنید ستون یک و دو در شیت یک هستند و ستون سه در شیت دو . من میخوام مقداری که در جلوی هر اسم در ستون یک هست بره و جلوی اسم متناظرش در ستون سه (که در شیت دو هست ) قرار بگیره . مثلا جلوی ایران پویا در شیت دو بنویسه ۱۳۱

اگر روش هر کدوم از اینها رو بگین مشکل من حل میشه .
  • komeilex
    مدير تالار توابع اكسل

• 2013/10/18
    • 233
    • 61.00

سلام. از ترکیب تابع vlookup و iferror استفاده کن:

Bok01.xlsx
    [SIZE=3][COLOR=#006400][B]وقتی خدا مشکلت رو حل میکنه به تواناییش ایمان داری و وقتی مشکلت رو حل نمی کنه بدون که به تواناییت ایمان داره...

[/B][/COLOR][/SIZE][LEFT] [IMG]http://s5.picofile.com/file/8119323192/Untitled.gif[/IMG][/LEFT]

کامنت

• zero
      • 2014/08/29
      • 2

آقا دمت گرم . واقعا به این فرمول نیاز دارشتم . فقط مشکلم اینه که خیلی مبتدی هستم در اکسل و الان نیاز مبرم و فوری دارم . لطفا راهنمائیم کنید . اگر بخوام چندین خانه رو در سطر روبروی مقدار مورد نظر در شیت یک ( مثلا خانه های روبروی a ) رو به خانه های روبروی a در شیت دو انتقال بدم فرمولش چطور میشه ؟

کامنت

• komeilex
        مدير تالار توابع اكسل

• 2013/10/18
        • 233
        • 61.00

نوشته اصلی توسط zero
        آقا دمت گرم . واقعا به این فرمول نیاز دارشتم . فقط مشکلم اینه که خیلی مبتدی هستم در اکسل و الان نیاز مبرم و فوری دارم . لطفا راهنمائیم کنید . اگر بخوام چندین خانه رو در سطر روبروی مقدار مورد نظر در شیت یک ( مثلا خانه های روبروی a ) رو به خانه های روبروی a در شیت دو انتقال بدم فرمولش چطور میشه ؟
        خواهش می کنم. شما کاربرد تابع vlookup رو یاد بگیری اون کارا رم می تونی انجام بدی. تو تالار سرچ کن نمونه زیاده. از help خود اکسلم می تونی کمک بگیری.
        [SIZE=3][COLOR=#006400][B]وقتی خدا مشکلت رو حل میکنه به تواناییش ایمان داری و وقتی مشکلت رو حل نمی کنه بدون که به تواناییت ایمان داره...

[/B][/COLOR][/SIZE][LEFT] [IMG]http://s5.picofile.com/file/8119323192/Untitled.gif[/IMG][/LEFT]

کامنت

چند لحظه..