سلام،میخوام فرمی را ازفایل دیگه ای ران کنم،چکارکنم که فایل مبدا وقتی بسته است هم یوزر فرم مربوطه ران شده ومشاهده بشه
run userformبدون بازشدن فایل مبدا
Collapse
X
-
-
من نتونستم به نتیجه ای برسم،اساتید راهنمایی کنند من چطوری میتونم از داخل یک یوزر فرم ، یک یوزر فرم دیگری را از فایل دیگری فراخوان کنم ،
البته لاز به ذکراستکه این کار را کردم وتونستم به اجرا دربیارم ولی این درصورتیست که فایل دوم هم باز باشه،من چکارکنم فایل دیگری که میخوام یوزر فرمی را ازش فراخوان کنم وبسته است در حین بسته بودنش یوزر فرمش را در این فرم اول مشاهده کنم؟؟؟
اساتید راهنمایی کنندکامنت
-
سلام
ببینید این ی نمونه هست براتون توضیح میدم
شما همه شیت های موجود در فایلتوت رو در نظر بگیرین
این کد رو در قسمت thisworkbook مربوط به واحد Vb وارد میکنید.
مثلا شما 5 شیت داری و یک فرم به نام user form1 خوب میخوای زمانی که فرم میاد کل فایل مخفی بشه اما حتما باید یک شیت فعال باشه. چون برای این روش نیاز هست یک شیت فعال باشه
کد:Private Sub Workbook_BeforeClose(Cancel As Boolean)Sheet2.Visible = xlSheetVeryHidden Sheet3.Visible = xlSheetVeryHidden Sheet4.Visible = xlSheetVeryHidden Sheet5.Visible = xlSheetVeryHidden Sheet1.Select Application.DisplayAlerts = False If Me.Saved = False Then Me.Save Application.Quit End Sub
دوباره کد زیر رو انتهای کد بالا کپی میکنی
کد:Private Sub Workbook_Open()Application.Windows.Application.Visible = False Sheet2.Visible = xlSheetVeryHidden Sheet3.Visible = xlSheetVeryHidden Sheet4.Visible = xlSheetVeryHidden Sheet5.Visible = xlSheetVeryHidden Sheet1.Select UserForm1.Show End Sub
کد زیر هم فایل رو بدون هیچ پیغامی موقع بسته شدن ذخیره میکنه
کد:If Me.Saved = False Then Me.Save Application.Quit
کامنت
کامنت