من فایلی دارم که داخل یه سلول تاریخ بصورت دستی وارد میشه،ودر یک یک سطر تاریخ های متفاوتی وجود داره که در زیر هر سطر اعدادی وجود داره ،حالا میخوام وقتی تاریخ را در قسمت Date دستی وارد کردم اعداد ستون تاریخ مورد نظر رو توی ردیف های خودش انتقال بده به ستون k
جستجو
Collapse
X
-
به ستون k انتقال بده یا به ستون a ؟
ستون k عدد زیر خودش داره
در هر صورت من برای ستون k براتون انجام دادم
با انتخاب تاریخ و زدن دکمه آبی رنگ خواستتون اجرا میشهفایل های پیوست شدهLast edited by mokaram; 2014/09/08, 16:54.[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER] -
salam
mersi az rahnamaeitoon
man mikham vaghti ye tarikho az tarikhaye ghesmate "Week "besurate dasti ya hamoon listi k shoma dorost kardin too ghesmate "Date"vared kardam tamame "etelaate" zire tarkhe ghesmate "week" beshine jolo radife khodesh( yani joloye faaliyataye sotoon A)yani too sotoone B beshineکامنت
-
mehrabnsalam
mersi az rahnamaeitoon
amma man mikham vaghti ye tarikho az tarikhaye ghesmate "Week" besourate dasti ya hamoon listi k shoma dorost kardin,too ghesmate "Date"vared kardam,tamame "etelaate" zire tarkhi k az ghesmate "week" entekhab shod beshine jolo sotoon A yani too sotoone B beshine.
soal dovomam ene k:
vaghti ye tarikhiu vared kardim alave bar inke amaliyate balaro anjam bede too sootoone badi yani too "C" etelaate hafte ghabl ya rooze ghabl ya shomare ghabl ro neshoon bede.yani tebghe file pyvast,be onvane mesal vaghti tarikhtoo ghesmate date zadim
کامنت
-
خدمت شما
فقط اگه میشه فارسی تایپ کنید ممنون میشمفایل های پیوست شده[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
مرسی واقعا
اما این فایل پیوستی که دادم خدمتتون فایل اصلی نیستش،میشه روش کار رو بهم بگین تا من توی فایل اصلی خودم اجرا کنم،اون دکمه آبی رو چطور ایجاد میکنید؟در ضمن در فایل اصلی،فاصله بین ستون b و v زیاد هستش و فرمول زیادی در این ستونها مابین وجود داره(بینشون ستون های متعدد دارای فرمول می باشد).میشه راهنمایی کنید خودم در فایل اصلی ایجاد کنم.مرسی
ببخشید خیلی اذیتتون کردم
از طریق توابع جستجو hlookup و ifنمیشه حلش کرد،آیا راه های دیگه ای هم وجود داره؟میشه به اشتراک بزارین تا بقیه هم پاسخاشونو بزارن؟
خیلی عجله ایه اگه میشه زودتر راه حل رو بهم بگین،بازم مرسیفایل های پیوست شدهکامنت
-
این راهی بود که به ذهنم رسید دوستان دیگه مطمئنا راههای بهتر و ساده تری دارن که می تونن کمکتون کنن
اگه شما با vba آشنایی نداشته باشید کارتون مشکل میشه[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
مرسی واقعا
اما این فایل پیوستی که دادم خدمتتون فایل اصلی نیستش،میشه روش کار رو بهم بگین تا من توی فایل اصلی خودم اجرا کنم،اون دکمه آبی رو چطور ایجاد میکنید؟در ضمن در فایل اصلی،فاصله بین ستون b و v زیاد هستش و فرمول زیادی در این ستونها مابین وجود داره(بینشون ستون های متعدد دارای فرمول می باشد).میشه راهنمایی کنید خودم در فایل اصلی ایجاد کنم.مرسی
ببخشید خیلی اذیتتون کردم
از طریق توابع جستجو hlookup و ifنمیشه حلش کرد،آیا راه های دیگه ای هم وجود داره؟میشه به اشتراک بزارین تا بقیه هم پاسخاشونو بزارن؟
خیلی عجله ایه اگه میشه زودتر راه حل رو بهم بگین،بازم مرسی
در فایل ارسالی خودتان، برای بدست آوردن اطلاعات مربوط به تاریخ مورد نظر از فرمول زیر در سلول v6 استفاده نموده و آن را تا آنجا که تمایل دارید درگ نمایید:
کد PHP:=hlookup($c$4;$y$4:$af$47;row()-3;false)
کد PHP:=iferror(hlookup(vlookup($c$4;$y$2:$af$47;match($c$4;$y$4:$af$4)-1);$y$4:$af$47;row()-3;false);"")
موفق باشید.Last edited by حسام بحرانی; 2014/09/10, 04:17.[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
سلام حسام عزیز
ممنونم از راهنمایی تون،حالت دوم خیلی سخت شده،من حالت دوم رو مث حالت اول حل کردم فقط باید قدم های زیر رو انجام بدیم:
قدم اول: نوشتن شماره لیست در زیر تاریخ ها
قدم دوم: پیدا کردن شماره لیست تاریخ تایپ شده
قدم سوم: با داشتن شماره لیست با همان فرمول قبلی کار می کنیم
بازم مرسی از راهنمایی تونکامنت
کامنت