ديدن نتايج فيلتر يک ستون در يک ليست باکس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1519
    • 71.67

ديدن نتايج فيلتر يک ستون در يک ليست باکس

سلام،
    من مي خواهم در يک ستون از داده هايم فيلتر اعمال کنم و بعد نتيجه فيلتر آن ستون را در يک ليست باکس در يوزرفرم زير هم ببينم و ليست باکس ياد شده را هم با يک اسکرول بار بتوان پيمايش کرد.
    آيا چنين چيزي امکان پذير است؟
    اگر امکان دارد آيا به دردسرش هم مي ارزد؟
    آيا راه حل بهتري به نظر شما مي رسد؟
    راستش مي خواهم کاربرها خود شيت اطلاعات را نبينند، فقط نتايج را در فرم ببينند، چون وقتي داخل شيت اکسل مي شوند ممکن است يک جاهايي را به هم بريزند! من هم نمي خواهم شيت را قفل کنم يا محدوديتهاي ديگر در شيت اعمال کنم.
    sigpic
  • mokaram
    مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
    • 1804
    • 74.00

با سلا
    حاج علی آقا یه سوال :
    فیلتر کردن را کی انجام میده ؟ شما یا کاربر .

کامنت

• Ali Parsaei
      مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
      • 1519
      • 71.67

کاربر از طريق کدهايي که من در فرم نوشته ام انجام مي دهد، يعني کاربر خودش نمي داند که پشت صحنه دارد فيلتر انجام مي شود.
      sigpic

کامنت

• mokaram
        مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
        • 1804
        • 74.00

خدمت شما
        فایل های پیوست شده

کامنت

• حسینعلی

• 2014/01/27
          • 172

سلام دوستان عزیز،من یه برنامه ای دارم که با کمک استاد بزرگ فیروزجایی که دیگه مدتی است در این نمیبینمشون،بعنوان برنامه اموزشی،دقیقا این گزینه را برام تشریح وکدنویسی کردند،ولی چون من مجبورم با اندروید کانکت بشم نمیتونم فایلی ارسال کنم،درصورت امکان کدها رو یادداشت و مینویسم
          روش کار:
          با زدن شماره کد شخص،برای ثبت ارقام بدهکار یابستانکار وضعیت مانده شخص محاسبه،ودر لیبل نشون داده میشه و در تکست باکس که میخوام مبلغ بزنم ، با زدن اف6صورتحساب بازمیشه که شامل فرمی دیگریست که دران لیست باکسی است واطلاعات صورتحساب واسناد مربوط به این شخص دراون نمایش داده میشه دقیقا مثل داخل شیت ومن میتونم براساس سرستونهای مختلف اون رو سورت کنم، اگه لازم باشه فیلترکنم،البته کد فیلتربراش ننوشتم،چون عملا برای حسابهای این شخص فیاترشده محسوب میشه

کامنت

• Ali Parsaei
            مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
            • 1519
            • 71.67

نوشته اصلی توسط M_R_M
            خدمت شما
            دستت درد نکند محمد رضا جان،
            لطف کردي، نمي دانم چطور تشکر کنم، انشاالله خدا به خودت و خانواده ات سلامتي بدهد.
            sigpic

کامنت

چند لحظه..