چگونگی تهیه پرسشنامه در Excel

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • asemaneabi
    • 2012/06/15
    • 2

RE: چگونگی تهیه پرسشنامه در Excel

با تشکر از راهنماییون
    یک مشکل دیگه هم دارم: با این روش باید برای تمام سوالاتم در پرسشنامه کلیدهای رادیویی را تک تک ایجاد کنم؟ روش بهتری وجود داره؟
    من نمونه ای از کاری رو که میخوام انجام بدم رو اتچ کردم.

ممنونم
    فایل های پیوست شده

کامنت

• komeilex

[align=justify]شما فقط کافیه که یک بار این کارو انجام بدین ینی کافیه که برای یه سوال این کلید ها رو درست کنین و برای مابقی کپی کنید. قبل از کپی شما باید مجموعتون رو یک گروه کنید به این صورت که بعد از اضافه کردن GROUP BOX و قرار دادن چهار OPTION BUTTON داخل اون همشون رو انتخاب کنین (کلید کنترل CTRL رو نگه داشته و همگی رو انتخاب کنید) راست کلیک کنید و از GROUPING اونها رو یک گروه کنید. اکنون ملاحظه می کنید که اگه بخواین مجموعتون رو جابه جا کنید همه با هم جابجا می شن. برای کپی کردنشون هم اونارو انتخاب کنید و کلید CTRL رو نگه دارین و درگ کنید.(اگر هم بخواین حرکت مجموعه دقیق تر و در امتداد خط راست باشه، کلید های CTRL و SHIFT رو با هم نگه دارین)[/align]

کامنت

• behroozjafari

• 2012/11/26
        • 12

نوشته اصلی توسط mrexcel
        با سلام
        كاري كه شما ميخواهيد انجام بدهيد بايد ببينيد چه ويژگي مهم دارد
        مثلا آيا ميخواهد محاسبات را هم انجام دهد.
        ايا بايد گرفيك زيبائي داشته باشد
        يا............
        فايلي را كه پيوست كردم 4 نوع مختلف از طراحي را در درون ان قرار دادم لطفا ملاحظه فرمائيد
        سلام من نمونه کار شما رو دانلود کردم و اینکه برام یه سوال پیش امد که شما چطوری کاری میکنید که ستون وردیف ها قفل میشه و پایین تر نمیره /.
        :huh:
        [hr]
        نوشته اصلی توسط asemaneabi
        با تشکر از راهنماییون
        یک مشکل دیگه هم دارم: با این روش باید برای تمام سوالاتم در پرسشنامه کلیدهای رادیویی را تک تک ایجاد کنم؟ روش بهتری وجود داره؟
        من نمونه ای از کاری رو که میخوام انجام بدم رو اتچ کردم.

ممنونم
        :huh::huh::huh: سلام :huh::huh::huh:
        بابا خارجی
        یه لطفی میکنی بگی جطوری این کار رو کردی که تیک رو بزنی ویه عدد توی سلول بنویسه
        اینم ایملم اگه بگی ممنونت میشم
        behroozjafari75@yahoo.com
        آنقدر شکست خورده ام که شکست دادن را آموخته ام

کامنت

• komeilex

سلام آقا بهروز. شما وقتی یه option button رو صفحه اکسل می ذاری با انتخاب اون و رفتن از مسیر زیر میتونی ویژگی هاشو ببینی:
          developer>>properties
          حالا تو پنجره باز شده کافیه بری تو تب control و تو قسمت cell link آدرس هر سلی که دلت می خواد رو بدی. میبینی که با تیک خوردن اون option button عدد یک تو اون سلول لینک شده نشون داده میشه. اگر چندتا از این Option button هارو تو یه group box قرار بدی، هر کدومشون رو که انتخای کنی شمارش تو اون سلول لینک شده نشون داده میشه.

کامنت

• behroozjafari

• 2012/11/26
            • 12

نوشته اصلی توسط komeilex
            سلام آقا بهروز. شما وقتی یه option button رو صفحه اکسل می ذاری با انتخاب اون و رفتن از مسیر زیر میتونی ویژگی هاشو ببینی:
            developer>>properties
            حالا تو پنجره باز شده کافیه بری تو تب control و تو قسمت cell link آدرس هر سلی که دلت می خواد رو بدی. میبینی که با تیک خوردن اون option button عدد یک تو اون سلول لینک شده نشون داده میشه. اگر چندتا از این Option button هارو تو یه group box قرار بدی، هر کدومشون رو که انتخای کنی شمارش تو اون سلول لینک شده نشون داده میشه.

واقا دستت درد نکنه خسلی جالب بود :heart::heart:

آنقدر شکست خورده ام که شکست دادن را آموخته ام

کامنت

• فرشاد

• 2013/01/13
              • 6

سلام به همگی
              یه سوال دارم لطفا کمکم کنید
              در یک پرسشنامه یک پاسخ بصورت منو کشویی تنظیم کردیم بطور مثال آدرس محل سکونت و حالا می خواهیم با انتخاب نام یک استان از منو کشویی اول، در منو کشویی بعدی فقط نام شهر های همان استان قابل انتخاب باشند.
              پیشاپیش از راهنمایهاتون ممنونم.

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                • 940

با درود فراوان

لطفا نمونه فایل با نام استان و شهر ها اینجا قرار بدیدن تا رو فایل نومنه براتون انجام بدم
                ---------------------------------------------------------------------------------------------------
                بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
                shamsololama@yahoo.com
                09177733411

کامنت

• فرشاد

• 2013/01/13
                  • 6

این تقریبا کاری هست که می خوام انجام بدم . قسمت نام شهرستان مرتبط با انتخاب نام استان تکمیل شود.ممنون
                  فایل های پیوست شده

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                    • 940

با درود فراوان
                    برای اینکار از همان لیست دیتا ولیدیشن می توانید استفاده کنید با این تفاوت که برای مشخص کردن لیست از تابع استفاده کنید

نمونه:
                    [attachment=1097]
                    فایل های پیوست شده
                    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
                    بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
                    shamsololama@yahoo.com
                    09177733411

کامنت

چند لحظه..