لینک کردن ورد با اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • مهدی 59

• 2014/09/02
    • 14

لینک کردن ورد با اکسل

سلام من یک فایل اکسل دارم که با vbچند تا فرم برای ورود اطلاعات درست کردم و بعد از ثبت داده ها در اکسل یک سری محاسبات انجام میشه و بعد از اون یک خروجی بوسیله لینک کردن به ورد paste کردم که هر وقت تغییری ایجاد شد در فایل ورد ثبت بشه حالا مشکل من اینجاست که من برای هر سری داده که ثبت میکنم میخوام در یک فایل ورد جدید ثبت بشه و داده های قبلی چه در اکسل و چه در ورد از بین نره چه کار کنم از راهنمایی بزرگان بسیار ممنون میشم
  • مهدی 59

• 2014/09/02
    • 14

این سئوال من رو کی حل کرد که تیک حل شد داره

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
      • 4598
      • 100.00

نوشته اصلی توسط مهدی 59
      این سئوال من رو کی حل کرد که تیک حل شد داره
      دوست عزيز اون تيك اگه دقت كرده باشين بصورت سوالي هست. يعني هر وقت حل شد روش كليك كنيد

کامنت

• مهدی 59

• 2014/09/02
        • 14

این سئوال رو باید کجا بپرسم تا جواب بگیرم

کامنت

• Alireza
          مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
          • 648
          • 80.00

سلام
          دوست گرامی من نمونه فایل شما رو ندیدم و دقیق نمیدونم برای چکاری از داده ها استفاده میکنید .
          خودم بخوام همچین کاری رو انجام بدم که آنالیز داده ها در اکسل انجام بشه و چاپ گزارش در ورد حتماً از امکان میل مرج استفاده میکنم یعنی داده های نهایی رو در اکسل ذخیره میکنم و با استفاده از میل مرج چاپ گزارش رو انجام میدم .
          [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
          [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
          [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..