جستجوی عكس در سلولهاي اكسل با lookup

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • سالاروند
    • 2014/09/24
    • 1

جستجوی عكس در سلولهاي اكسل با lookup

با سلام خدمت اساتید بزرگوار

فایلی که من دارم اطلاعات یه سری دانش آموز هست که می خواهم عکس آنها در شیت دیگری توسط lookup با وارد کردن کد دانش آموزی آن ها بیاید. دنبال ساده ترین راهی هستم كه بشه مثلاً با دادن شماره پرسنلي در يك خانه اكسل عكس افراد هم در كنار اون نشون داده بشه يعني اينكه اكسل جستجو بكنه شماره پرسنلي رو و عكس مربوطه رو در سلول كناريش نشون بده، منظورم اينه كه تعداي از سلها هركدام حاوي يك تصوير باشند و اين سلها با سل كناري در ارتباط باشند يه چيزي مثل تابع vlookup که با كد متناظرشون عوض بشه
    Last edited by سالاروند; 2014/09/24, 03:51.
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

نوشته اصلی توسط سالاروند
    با سلام خدمت اساتید بزرگوار

فایلی که من دارم اطلاعات یه سری دانش آموز هست که می خواهم عکس آنها در شیت دیگری توسط lookup با وارد کردن کد دانش آموزی آن ها بیاید. دنبال ساده ترین راهی هستم كه بشه مثلاً با دادن شماره پرسنلي در يك خانه اكسل عكس افراد هم در كنار اون نشون داده بشه يعني اينكه اكسل جستجو بكنه شماره پرسنلي رو و عكس مربوطه رو در سلول كناريش نشون بده، منظورم اينه كه تعداي از سلها هركدام حاوي يك تصوير باشند و اين سلها با سل كناري در ارتباط باشند يه چيزي مثل تابع vlookup که با كد متناظرشون عوض بشه
    با سلام و عرض خیرمقدم به شما؛
    لطفاً به تاپیک زیر مراجعه کنید و از آن الگو بگیرید.
    ترفندهای اکسل
    موفق باشید.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..