سری هشتم مسابقه مهارت اکسل -سوال دوم
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
-
کامنت
-
ببخشید ستون اول و دوم را با فرمول های مختلفی میشه در آورد میشه راهنمایی کنید شما چجوری متن نظرتون هست؟ میخام امتیاز کامل(به عنوان بهترین پاسخ) بگیرم. آخه برای سوال قبل خیلی فکر کردم تا تونستم جوری درش بیارم که اگر جدول را هر کجای شیت (یا هر شیت دیگه) قرار بدید فرمول کار کنه اما متاسفانه امتیاز کامل نگرفتم !!!
البته بحث سر امتیاز نیست فقط میخام به بهترین راه حل فکر کنم، همین!
ممنونکامنت
-
ببخشید ستون اول و دوم را با فرمول های مختلفی میشه در آورد میشه راهنمایی کنید شما چجوری متن نظرتون هست؟ میخام امتیاز کامل(به عنوان بهترین پاسخ) بگیرم. آخه برای سوال قبل خیلی فکر کردم تا تونستم جوری درش بیارم که اگر جدول را هر کجای شیت (یا هر شیت دیگه) قرار بدید فرمول کار کنه اما متاسفانه امتیاز کامل نگرفتم !!!
البته بحث سر امتیاز نیست فقط میخام به بهترین راه حل فکر کنم، همین!
ممنون[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
دوستان سوال اونقدر ها هم سخت نبود بیشتر تلاش کنید بچه های مدیر انجمن انتظار بیشتری ازشون هست
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
کامنت
-
-
کامنت
-
-
سلام،
با سپاس از شما، اگر منظورتون پاسخ سؤال شماره دو ( در همین تاپیک ) است، مهلت ارسال پاسخ آن تمام شده! اگر منظورتون پاسخ سؤال شماره سه هست، لطفاً اعلام کنید تا به تاپیک زیر انتقال یابد:
سری هشتم مسابقه مهارت اکسل- سؤال سوم
موفق باشید.[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
کامنت