در مورد تابع today و یا now

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • close_up

• 2014/09/08
    • 20

در مورد تابع today و یا now

با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی

بنده در فاکتوری که دارم، با استفاده از تابع today تاریخ روز رو وارد می کنم و از فایل save as میگیرم تا اینجا که مشکلی نیست،

اما وقتی من اون فایل که ذخیره شده رو یک ماه دیگه باز می کنم باز تاریخ روز رو میده چون تابع now رو انتخاب کردیم

این مشکل که وقتی تاریخ رو زدیم ثابت بمونه راه حلی داره؟؟

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم با تشکر
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

نوشته اصلی توسط close_up
    با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
    بنده در فاکتوری که دارم، با استفاده از تابع today تاریخ روز رو وارد می کنم و از فایل save as میگیرم تا اینجا که مشکلی نیست،
    اما وقتی من اون فایل که ذخیره شده رو یک ماه دیگه باز می کنم باز تاریخ روز رو میده چون تابع now رو انتخاب کردیم
    این مشکل که وقتی تاریخ رو زدیم ثابت بمونه راه حلی داره؟؟
    امیدوارم منظورم رو رسونده باشم با تشکر
    سلام
    از اون
    سلولی که تاریخ روز رو زدید کپی بگیرید و در همان سلول به جای Paste از PasteValue استفاده نمایید.
    موفق باشید.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• close_up

• 2014/09/08
      • 20

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی
      سلام
      از اون
      سلولی که تاریخ روز رو زدید کپی بگیرید و در همان سلول به جای Paste از PasteValue استفاده نمایید.
      موفق باشید.
      بسیار ممنون دوست عزیز:
      به جز این روش، روش دیگه ای وجود نداره؟ چون حجم صدور فاکتور بالاست، امکان اینکه برای هر فاکتور این عمل رو انجام بدیم کمی وقت گیر است
      باز هم از راهنمایی شما بسیار سپاسگذارم.

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

استفاده از ماکرو

نوشته اصلی توسط close_up
        بسیار ممنون دوست عزیز:
        به جز این روش، روش دیگه ای وجود نداره؟ چون حجم صدور فاکتور بالاست، امکان اینکه برای هر فاکتور این عمل رو انجام بدیم کمی وقت گیر است
        باز هم از راهنمایی شما بسیار سپاسگذارم.
        دوست عزیز، از این تاپیک هم می تونید کمک بگیرید:
        ثبت ساعت در یک سلول با ماکرو بطوری که تغییر نکنه
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

• mostafap4

• 2010/07/12
          • 191
          • 75.00

با سلام
          میتونید روی هرسلولی که میخواهید تاریخ درج بشه :+Ctrl را بگیرید (کنترل + : و تاریخ روز جاری درج میشه که آپدیت هم نمیشه!
          فقر شب را "بی غذا" سر کردن نیست ... فقر روز را "بی اندیشه" سر کردن است !

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
            • 2065
            • 72.00

نوشته اصلی توسط mostafap4
            با سلام
            میتونید روی هرسلولی که میخواهید تاریخ درج بشه :+Ctrl را بگیرید (کنترل + : و تاریخ روز جاری درج میشه که آپدیت هم نمیشه!
            کاملاً درسته و برای درج زمان هم میتونید از کلیدهای ترکیبی ( Ctrl + Shift + : ) استفاده کنید.
            موفق باشید.
            [/FONT][/B][/CENTER]
            [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..