ساخت لیست شرطی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • h.sharifi

• 2013/10/23
    • 22

ساخت لیست شرطی

دوستان سلام

سوالی که میپرسم میدونم بارها شاید تکرار شده و جواب های مختلفی براش هست ولی چون فرمت من ثابت و همونیه که تو فایل پیوستی هست نتونستم خودم انجام بدم.

تو فایل پیوستی میخوام وقتی ستون e موتور انتخاب شد لیست آن (2 فاز و 3 فاز) باز شود.
    فایل های پیوست شده
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

نوشته اصلی توسط h.sharifi
    دوستان سلام
    سوالی که میپرسم میدونم بارها شاید تکرار شده و جواب های مختلفی براش هست ولی چون فرمت من ثابت و همونیه که تو فایل پیوستی هست نتونستم خودم انجام بدم.
    تو فایل پیوستی میخوام وقتی ستون e موتور انتخاب شد لیست آن (2 فاز و 3 فاز) باز شود.
    سلام،
    این مورد شما ( در اکسل ) منسوب به لیست وابسته هست. شما باید از نامگذاری لیست ها استفاده کنید. ابتدا نام های مطلوب را نامگذاری نمایید ( موتور و گیر بکس ). سپس بر اساس نام های این لیست، برای هر نام یک لیست معرفی نمایید. مثلاً برای موتور، لیست 2فاز، 3فاز و اسلیپ رینگی رو معرفی و نامگذاری کنید و برای گیربکس؛ تایپA ، تایپB ،تایپC و تایپD رو معرفی و نامگذاری نمایید. سپس در قسمت "نام"، پس از ورود به DataValidation و انتخاب List در قسمت Sourse ، فرمول:
    کد PHP:
    =نام 
    را قرار داده و OK را می زنیم. بعد از آن، در قسمت " نوع " ،پس از ورود به DataValidation و انتخاب List در قسمت Sourse ، فرمول:
    کد PHP:
    =INDIRECT(F5
    را قرار داده و OK را می زنیم. در اینصورت شما با انتخاب ( و یا تایپ ) نام مورد نظر، در قسمت نوع نام، گزینه مربوط ( یا منسوب ) به همان نام را خواهید یافت و می توانید انتخاب نمایید.
    برای درک بهتر موضوع، علاوه بر فایل تحت اکسل، فایل تصویری را نیز مشاهده می نمایید و در صورت بروز هرگونه مشکل می توانید مشکل خود را مطرح نمایید.
    موفق باشید.
    فایل های پیوست شده
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• h.sharifi

• 2013/10/23
      • 22

واقعا ممنونم از لطفتون آقا حسام

مشکلی که هست اینه که حجم داده های من خیلی بالاست و نمیشه دستی انواع گیربکس رو بیاری تو ستون دیگه، میشه یه فرمولی نوشت که مثلا در ستون a بنویسه موتور و در ستون های مقابل انواعشو بزنه؟

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

نوشته اصلی توسط h.sharifi
        واقعا ممنونم از لطفتون آقا حسام
        مشکلی که هست اینه که حجم داده های من خیلی بالاست و نمیشه دستی انواع گیربکس رو بیاری تو ستون دیگه، میشه یه فرمولی نوشت که مثلا در ستون a بنویسه موتور و در ستون های مقابل انواعشو بزنه؟
        بله، این کار هم شدنی است. باید از توابع جستجو استفاده نمایید.
        پیشنهاد می کنم مطالب تالار های جستجو را دنبال کنید و از راهکار فوق نیز استفاده نمایید. (
        منتظر جواب آماده نباشید )
        موفق باشید.
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

کامنت

• h.sharifi

• 2013/10/23
          • 22

سپاسگزار
          Last edited by h.sharifi; 2014/10/02, 11:53.

کامنت

چند لحظه..