یه سوال آماتوری در محیط vba

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • close_up

• 2014/09/08
    • 20

یه سوال آماتوری در محیط vba

با سلام دوستان عزیز، بنده در این قسمت انجمن [حل شده] ثبت ساعت در یک سلول باماکرو طوری که دیگه تغییر نکنه

دیدم که در مورد ثبت تاریخ شمسی در یک سلول باماکرو نوشته بودند که خیلی من دنبال این مطلب بودم البته تابع تاریخ شمسی رو دارم

اما چون خیلی آماتور هستم نمیدونم این کد رو کجا باید بزنم که این کد دیگه اجرا بشه و توضیحاتی در مورد این کد بدید که کجاشو باید متناسب با شیت خودم عوض کنم
    البته با فشردن دکمه های
    ALT+F11
    محیط ماکرو رو میارم

منتظر راهنمایی شما دوستان و اساتید عزیز هستم با تشکر
  • mokaram
    مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
    • 1805
    • 74.00

دوست عزیز شما اگه ماژولهای این تابع را دارید با درگ کردن این ماژولها به فایل مقصد و سیو فایل ثانویه با فرمت xlsm می تونید این توابع را تو فایل خودتون داشته باشید حالا بسته به نوع درخواستتون از توابع اون می تونید استفاده کنید

کامنت

• close_up

• 2014/09/08
      • 20

نوشته اصلی توسط M_R_M
      دوست عزیز شما اگه ماژولهای این تابع را دارید با درگ کردن این ماژولها به فایل مقصد و سیو فایل ثانویه با فرمت xlsm می تونید این توابع را تو فایل خودتون داشته باشید حالا بسته به نوع درخواستتون از توابع اون می تونید استفاده کنید

تشکر دوست گرامی اما بنده هیچ متوجه منظور شما نشدم، اما من قسمتی که میخوام رو عینا از انجمن کپی کردم لطفا خیلی آماتوری توضیح بدید که برای اعمال شدن کد زیر در شیت چه کاری انجام بدم سپاس

QUOTE=]اگه از توابع شمسی استفاده میکنی این کد رو در قسمت VB اون شیت ذخیره کن .همون کار رو برات انجام میده
      کد:
      Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)Dim c As Range
      For Each c In Range("a3")
      If c <> "" And c.Offset(0, 3) = "" Then
      c.Offset(0, 3) = Time
      c.Offset(0, 2) = J_TODAY()
      Exit Sub
      End If
      Next
      End Sub
      [/QUOTE]

کامنت

• mokaram
        مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
        • 1805
        • 74.00

دوست عزیز طبق عکسهای پیوستی جلو برو

Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	1
Size:	48.8 کیلو بایت
ID:	123691
        طبق عکس بالا بعد از رفتن به محیط کد نویسی با زدن alt +f11 به شکل بالا بر می خورید تمامی اون ماژولها را ( شش تا ) با گرفتن و کشیدن به قسمت فایل خود تو همون مکان به خواسته اول میرسید مثل عکس زیر ( به کادر قرمز رنگ توجه کن )

Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	1
Size:	151.9 کیلو بایت
ID:	123692

حالا با توجه به اون شیتی که می خوای این کار را بکنی رو شیت مورد نظر دو بار کلیک کن ( کادر سبز رنگ سمت چپ) با این کار کادر سفید رنگ بزرگ برات باز میشه که از لیست فرو ریز اگه مورد دوم (wotksheet) را انتخاب کنی به این مرحله میرسی
        کد PHP:
        Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)

End Sub 
        بعد با کپی پیست کردن کدهای گفته شده تو کادر بالا به هدف نهایی میرسید ( کدهاتون حتما بین نوشته های بالا باید باشه )
        در آخر شکل کار شبیه این میشه :
        کد PHP:
        Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)Dim c As Range
        For Each c In Range("a3")
        If 
        <> "" And c.Offset(03) = "" Then
        c
        .Offset(03) = Time
        c
        .Offset(02) = J_TODAY()
        Exit 
        Sub
        End 
        If
        Next
        End Sub 

کامنت

• close_up

• 2014/09/08
          • 20

نوشته اصلی توسط M_R_M
          دوست عزیز طبق عکسهای پیوستی جلو برو

[ATTACH=CONFIG]4750[/ATTACH]
          طبق عکس بالا بعد از رفتن به محیط کد نویسی با زدن alt +f11 به شکل بالا بر می خورید تمامی اون ماژولها را ( شش تا ) با گرفتن و کشیدن به قسمت فایل خود تو همون مکان به خواسته اول میرسید مثل عکس زیر ( به کادر قرمز رنگ توجه کن )

[ATTACH=CONFIG]4751[/ATTACH]

حالا با توجه به اون شیتی که می خوای این کار را بکنی رو شیت مورد نظر دو بار کلیک کن ( کادر سبز رنگ سمت چپ) با این کار کادر سفید رنگ بزرگ برات باز میشه که از لیست فرو ریز اگه مورد دوم (wotksheet) را انتخاب کنی به این مرحله میرسی
          کد PHP:
          Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)

End Sub 
          بعد با کپی پیست کردن کدهای گفته شده تو کادر بالا به هدف نهایی میرسید ( کدهاتون حتما بین نوشته های بالا باید باشه )
          در آخر شکل کار شبیه این میشه :
          کد PHP:
          Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)Dim c As Range
          For Each c In Range("a3")
          If 
          <> "" And c.Offset(03) = "" Then
          c
          .Offset(03) = Time
          c
          .Offset(02) = J_TODAY()
          Exit 
          Sub
          End 
          If
          Next
          End Sub 
          بسیار تا بسیار سپاسگذارم خیلی لطف کردید که بنده رو اینطور با حوصله راهنمایی کردید، بی نهایت تشکر. همیشه موفق و سلامت باشید

کامنت

چند لحظه..