ارور کد

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ali.b

• 2014/01/12
    • 798

ارور کد

سلام
    دوستان من دو تا کد دارم که کارشون انتقال اطالاعات به شرط اینکه در سلول مورد نظر کمله خاصی نوشته شده باشه
    حالا مشکل اینجاست که در فایل comm این کد ها برای یکی یا دو تا مورد خوب کار میکنه اما وقتی حجم کار زیاد شه مثلا بشه 10 تا ردیف باید همش چند بار رو دکمه کلیک کنم تا اجرا بشه یعنی با ی بار کلیک ی تعدادی رو میبره بعد دوباره بازم کلیک کنم تا دوباره ی تعداد دیگه رو ببره الی اخر

اما در فایل sub این مشکل رو ندارم ولی داستان اینجاست که وقتی محل منابع کد رو عوض میکنم دیگه کار نمیکنه مثلا از ستون d به e:e میبرم دیگه کار نمیکنه

اگه کد بهتری بود جایگزین شه هم بد نیست
    فایل های پیوست شده
    [CENTER]
    [/CENTER]
  • ali.b

• 2014/01/12
    • 798

این کد هم هست
    کد PHP:
    Sub Macro2()    Application.ScreenUpdating 0With Range("k1:k" Cells(Rows.Count"k").End(xlUp).Row)    .AutoFilter 1"ÔÏ"    .Offset(1).EntireRow.Copy    Sheets("sheet2").SelectRange("A1").Select            ActiveSheet.Paste    .AutoFilter
    End With    Application
    .ScreenUpdating 1End Sub 
    اما ردیف رو میره میخوام فقط رنج های خاصی رو ببره مثلا ستون a و ستون d
    در کجا تغیییرات ایجاد کنم
    [CENTER]
    [/CENTER]

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
      • 798

الو
      [CENTER]
      [/CENTER]

کامنت

• Ali Parsaei
        مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
        • 1522
        • 71.67

سلام،
        من يک نگاه کلي انداختم، ظاهرا" اشکال به علت اين است که وقتي يک رديف را انتقال مي دهد دوباره که برمي گردد رديف بعدي را بررسي کند چون رديف ها جابجا شده قاطي مي کند، شما "نام ها" را به ترتيب 1 و 2 و 3 و ..... بنويسيد. بعد دگمه را بزنيد تا کد عمل کند، مي بينيد که رديف هاي داراي عدد فرد را انتقال مي دهد، بعد دوباره بايد کليک کنيد تا مجدد با رديف بندي جديد کار را دنبال کند.
        اين موقعي اتفاق مي افتد که کد جوري نوشته شده که بعد از اينکه رديف ها يکي به بالا انتقال پيدا مي کند قاطي مي کند.
        البته گفتم که .... من فقط کلي يک نظر انداختم.
        يک مطلب دقيقا" راجع به همين کد هاي حذف رديف در سايت بود. فکر کنم از طرف جناب شمس العلما بود، دنبالش بگرديد، من هم اگر پيدا کردم لينک خواهم داد
        [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
          • 798

درسته اما کد مربوط به فایل sub درست کار میکنه اما از ستون D به e تغییر میدم دیگه کار نمیکنه صد بار از اول نوشتم کد رو اما همش میگه فقط d انگار با d عقد کرده ول کن نیست
          [CENTER]
          [/CENTER]

کامنت

• Ali Parsaei
            مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
            • 1522
            • 71.67

در کد فايل sub در چهار خط از ستون d ياد شده، خط 3 و 8 از بالا و خط 9 و 8 از پايين، بايد ببينيد دقيقا" چه تغييري مي خواهيد انجام گيرد، اطلاعات کماکان در ستون d درج شود ولي با خانه e2 مقايسه شود؟ يا اينکه اصلا" کل اطلاعات ستون d را مي خواهيد در ستون e بنويسيد و با خانه e2 هم مقايسه شود يا ..... برحسب اينکه دقيقا" چه کاري مي خواهيد انجام دهيد بايد يک ... دو .... يا هر چهار خط کد را تغيير دهيد.
            [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
              • 798

درست شده مربوطه با اپدیت اسکرین بوده که تغییرات جدید اعمال نمیشد. حل کردم
              [CENTER]
              [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..