سلام دوستان فایل اکسلی دارم که دارای یک ستون نام و نام خانوادگی است و فایل اکسل دومی که دارم در ستون نام و نام خانوادگی آن اسامی داخل آن ستون به صورت نام خانوادگی-نام (یعنی محمدی-علی)نوشته شده است حالا میخام این ستون نام ونام خانوادگی از فایل اکسل دومی به فایل اکسل اول به صورت نام و نام خانوادگی(یعنی علی محمدی) کپی کنم آیا هچ فرمولی و یا دستوری وجود داره که اون ستون به این صورت در بیاره؟ و مجبور نباشم جدا جدا کپی کنم
تبدیل محتویات ستون در اکسل به شکل دیگر
Collapse
X
-
سلام دوستان فایل اکسلی دارم که دارای یک ستون نام و نام خانوادگی است و فایل اکسل دومی که دارم در ستون نام و نام خانوادگی آن اسامی داخل آن ستون به صورت نام خانوادگی-نام (یعنی محمدی-علی)نوشته شده است حالا میخام این ستون نام ونام خانوادگی از فایل اکسل دومی به فایل اکسل اول به صورت نام و نام خانوادگی(یعنی علی محمدی) کپی کنم آیا هچ فرمولی و یا دستوری وجود داره که اون ستون به این صورت در بیاره؟ و مجبور نباشم جدا جدا کپی کنم
بر فرض در ستون A اسامی شما بصورت ( محمدی-علی) تایپ شده است. روبروی نام مورد نظر در ستون B فرمول زیر را می نویسیم. با این فرمول، نام ها به صورت ( علی محمدی ) تبدیل می شود. سپس فرمول را روبروی بقیه نام ها کپی می نماییم. اینک اسامی ستون B را کپی نموده و در فایل جدید Paste می کنیم.
کد PHP:=RIGHT(A1;LEN(A1)-FIND("-";A1;1))&" "&LEFT(A1;FIND("-";A1;1)-1)
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
کامنت