انتقال ازیک شیت به شیت دیگربارعایت شرط خاص

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • حسینعلی

• 2014/01/27
    • 172

انتقال ازیک شیت به شیت دیگربارعایت شرط خاص

باسلام،
    من چندین شیت دارم با ستونهای زیر
    شیت اول:ردیف__نام ونام خانوادگی__شماره مشتری__شماره شناسنانه__شماره ملی
    شیت دوم و.......:ردیف_نام و ستونهای شیت اول به اضافه اطلاعات دیگر
    ###من درشیتهای دوم به بعد فقط ردیف،نام، و شماره مشتری دارم و جای ستونهای شماره شناسنامه وشماره ملی خالیه وبقیه اطلاعات ثبت شده
    حالا من میخوام در ستونهای سوم و چهارم در شیتهای دوم به بعد بگرده و هر سطری که شماره مشتری ان با شناره مشتری سطری در شیت اول یکسان بود ، شماره ملی مربوط به اون شخص را در ستون مربوطه در شیت دوم ثبت کنه،
    شیت اول اطلاعات مشتری کامله ولی شیتهای بعدی ناقص هست،میخوام اطلاعات اونها هم تکمیل وبه روزرسانی بشه،
    تشکر از اساتیدبزرگوار و عزیزم،لطفا راهنمایی بفرمایید
  • حسینعلی

• 2014/01/27
    • 172

بالاخره با دو حلقه تودرتو ویک شرط در داخل اون تونستم مشکل را حل کنم ولی مشکل جدیدم اینستکه وقتی کلیک میکنم بعدازاتمام کار متوقف نمیشه وظاهرا حلقه ها بی پایان اس درصورتیکه من حدنهایی براش مشخص کردم ولی ،.......

کامنت

• misammisam
      مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
      • 892
      • 64.00

نوشته اصلی توسط حسینعلی
      بالاخره با دو حلقه تودرتو ویک شرط در داخل اون تونستم مشکل را حل کنم ولی مشکل جدیدم اینستکه وقتی کلیک میکنم بعدازاتمام کار متوقف نمیشه وظاهرا حلقه ها بی پایان اس درصورتیکه من حدنهایی براش مشخص کردم ولی ،.......
      تو حلقه هاي تو درتو در اكسل وقتي داده ها يكم زياد ميشه انقدر طول ميكشه كه آدم فكر ميكنه حلقه بسته نميشه ، كلا حلقه هاي تو در تو فقط براي داده هاي خيلي كوچيك به درد ميخوره .
      [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]
      [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
      [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
      [/CENTER]
      [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
      [/CENTER]

کامنت

• حسینعلی

• 2014/01/27
        • 172

باکمک وراهنمایی استادبزرگوار جناب شمس العلما،حل شد###یک شرط بعدازاولین حلقه for eachکه فقط سل های پر را ببینه ،مشکل حل شد
        تشکر از شما و همچنین استاد شمس العلما

کامنت

• حسینعلی

• 2014/01/27
          • 172

ررای روش ومشکل فوق اساتید عزیز چه روش سریعتری را پیشنهادمیدهتد؟

کامنت

• حسینعلی

• 2014/01/27
            • 172

For each c in sheet2.range("c:c")
            If sheet2.range(c:c") <>""then

End if
            Next

کامنت

چند لحظه..